הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

עצוב לי ,שיר עם 39.1 חום ורון משתעלת,אני רצה לרופא קבעתי אתו ב20:00 ,אבל שיר נראת עירנית ומשתובבת אבל נראה שהיא לא כתמול שלשום. היום החלפתי את כל מוצרי רמדיה קיבלתי זיכוי של 400 ש"ח והתלבטתי המון בין סימילאק למטרנה בסוף החלטתי ללכת על כחול לבן. נראה איך יהיה עם השינוי ובנוסף הנסיכות לא הכי בקוו הבריאות. גם אני עם חום וכאבי גרון אבל זה מתגמד מול הנסיכות. אעדכן אתכן אחרי 20:00 אירית

מירבי*

New member
שירגישו טוב../images/Emo24.gif

מחלות החורף התחילו..די מדהים איך החורף נחת לו כאן בלי לתת לנו להנות מקצת סתיו, אין עונות מעבר בארץ הזאת...או חום נוראי או חורף קשה.. טוב, שאלה יהיו הצרות של המדינה הזאת..מקווה ששיר ורון ירגישו טוב וגם את..

החלמה מהירה לנסיכות../images/Emo140.gif

אירית יקרה,אני כול כך מבינה כשילדיי חולים אני ממש מרגישה חסרת אונים ופחד אבל לידיעה כללית ספרה לי רופאת ילדים שבשנה הראשונה הילדים חולים לעיתים קרובות כדאי לבנות את מערכת הנוגדנים בגוף שלצערנו נבנת ממחלות לקראת השנה השניה יש פחות מחלות וכך זה יורד משנה לשנה........... עד שהמערכת מתחסנת ואז חולים לעיתים רחוקות.......... קבלו
ו
ושתהיו בריאים ומאושרים............... ציצ שלא תמיד כותבת אבל קוראת הכול.......................

איריתוש../images/Emo24.gif

תרגישו טוב . כולם עכשיו על הפנים עם כל מיני וירוסים ומחלות. שיעבור מהר מהר. נשיקות

mondani5

New member
תודה יקירות!

חזרנו מהרופא הוא רופא בכיר בבית חולים שניידר במיון ילדים,והיה תורן ביום שישי האחרון הוא סיפר שהיתה בהלה רצינית בקרב אוכלוסיה. לשיר יש וירוס ,ומקווה שלא תדביק את רון בחום ,לקראת הערב והלילה היא היתה ממש מותשת ושברירית,היא כמובן תישן אתנו במיטה. תודה מתוקות אירית

mondani5

New member
לי לך

זהו שמה המקורי של בתי הבכורה ,קראתי לה כך מאחר ואמרתי שהיא שייכת לי ולך . שיר ישנה אתנו בלילה ונראה שנהנתה מהעיניין ואני עוד יותר. אני בעצמי משופעת בשפעת ונראה לי שגם השבת אתנחל בבית. ההחזרה הבאה יקלטו שניים ! בהצלחה יקירה אירית

למעלה