הי יקירות!!!

mondani5

New member
הי יקירות!!!

התפרפרנו מהבוקר עם הנסיכות למסע קניות, בילתי אתם בחנויות צעצועים וכל דבר שמנגן ומרעיש קניתי להן,כמו כן מצא חן בעיני מעמד לאמבטיה שזה למעשה כסא ישיבה ומיועד מ -7 חודשים עד 16 חודש וא יותר מ-13 קילו , ואח"כ כמובן בגדים וסיימנו במסעדה סינית. הולכים לנוח יהיה לכולם שבת שלום. אירית

מירבי*

New member
היי אירית../images/Emo20.gif

אני מחפשת ליבי מתקן שבו היא תוכל לשבת במקלחת, איזה מתקן ראית? זו טבעת עם 3 עמודים? שבת שלום ונשיקות לכולם

יפה יפה תעשו חיים למה לא??!!../images/Emo3.gif

ואני יושבת שעות ומבשלת...אבל תאמת זה כייףףףףףףףף... ושופינג גהצתי כמו שצריך השבוע ת'ויזה גם ...חחחחחח
הייתי בפוקס והוניגמן והצפתי את ילדי בבגדים מהקולקציות החדשות, תאמינו לי כל כך כייף לקנות להם בגדים אני ממש נהניית מזה, רק ארפי בוכה מעניים למה ...חחחחחחחחחחח...

הנה דוגמא של ביזבוזי השבוע..

קניתי שלוש קולקציות חדשות של מצעי סטן של כיתן, היום שמתי את הסט הראשון נכון שיפה???...המחיר גם היה יפה, ארפי נבהל מהמחיר אבל כיתן שווים כל שקל..הבד חלומי ומחזיק לאורך שנים, ובל נשכח סטן זה בד לא זול. הנה התמונה>>>>>>>>

אהה ועוד דבר שקניתי השבוע את השטיח

של הסלון משתלב יופי עם צבעי הסלון..נכון יפה??... גם מהמחיר שלו ארפי נבהל, מה לעשות אני אוהבת איכות!

איזה כיף!

איזה כיף זה לצאת לקניות, בעיקר לקטנים! אני יום ראשון הולכת לקנות לנו אופניים, עם כסא מקדימה בישביל שון, וסל מאחורה לקניות. (חשבתי לןעשות רשיון, אבל אופניים יותר מסתדר עם התקציב שלי
)

שעת סייסטה..אתם חייבים לראות

טרי מהיום בצהרים..עם אפקטים שערכתי במחשב כמובן..

בנדה1

New member
ליידי הי, רציתי כבר מזמן להגיד לך

נראה לי שיש לך בית מאוד מאוד חם, כל התמונות והסיפורים על הבישולים שלך כבר מזמן נתנו לי את ההרגשה שהבית שלך פשוט חם. אני זוכרת ששנה שעברה בחורף ספרת שבאיזה יום גשום אחד נשארתם כולם בבית והכנת מרק וכו' ואני זוכרת כמה קינאתי במשפחתיות הזו. תהני מהדברים החדשים ואל תשחקי את הפס המגנטי של הויזה
... סופ"ש נעים.

קרן משם

New member
אחותי, תשמרי קצת כסף...

לאחיינית שלך שמגיעה בעוד 25 ימים, היא מצפה למתנות
חוצמזה מתה כבר לראות את ביתך בחי! ותמונות האוכל....נשבר לי כבר להזיל ריר מול המחשב....חכו לי קצת!! איזה כייף שיש למה לחכות....ההרגשה אדירה!

mondani5

New member
ממש בדיוק!!

זה ממש כסא עם שלושה עמודים,רון ושיר ישבו מצויין בזה,בטיחותי מאד,עלה לי בסה"כ 65 שקל כל אחד ,זה ברח' ניסנבאום בבת - ים קצת לפני מגה יש חנות צעצועים שנקראת אם אני לא טועה חצי חינם. המתקן משגע,ממש להיט,שמתי אחת מול השניה והיה מדהים לראות איך הן נהנות. אירית

למעלה