הי יקירות!

mondani5

New member
הי יקירות!

היום הסתובבתי עם לילך בקניונים והשתוללנו על בגדים מגיע לה,כמובן שנכנסתי לשילב לפנק גם את הנסיכות. פתאום היה לי מוזר לקנות בגדים לבחורה בת 26 וצעצועים לזאטוטים ,כייף לא נורמלי. לילך כמובן לא יכלה להפרד מהנסיכות ונשארה עמנו. היא מתחילה ללמוד באוניברסיטה ב-26.10.03 ,בדיוק ביום הנישואין שלנו. מתגעגעת אליכן ומחכה למפגש ביום חמישי. אירית

מירבי*

New member
אירית, ספרי מה הולך בשילב?

שווה לתת קפיצה או שכמו תמיד בתחילת העונה הם יקרנים נורא? אירית, תני לי תשובה בקשר לחברה שלך, הם יגיעו ביום חמישי? ומה קורה עם לילך?..תגידי לה שהיא אורחת רצויה ואשמח אם היא תגיע.

mondani5

New member
מירב יקירה!!

קניתי בשילב את "המעודד לזחילה"אולי שירשורית תתחיל לצעוד, לה מתאים רק להתגלגל ולחבל,כמו כן קניתי להן "גיטרה" משחיל עיגולים מנגן ושר,וכל מיני צעצועים. לגדולה קניתי פלאפון חדש ובגדים מהוניגמן ופוקס. והיום קניתי לנסיכות בגדים מהממים לחורף,הוי אני מטורפת עליהן, כפי שאמרתי אנחנו באים איילת כנראה לבד,היום התגלגלנו מצחוק היא מעוניינת ללכת על הליך נוסף ולערער בוועדה ,מי היה מאמין בהריון ובלידה אמרה שלא היתה עושה זאת בחיים ואיך פונדי עושה זאת פעמיים. והיא רצינית, אולי תשכנע את הוועדה?מי יודע,מה שבטוח היא פונדקאית מהממת ומקסימה ונקלטה בפעם הראשונה על ביוץ טיבעי ללא כדורים וזריקות והביאה לי שתי נסיכות מקסימות שנולדו בתאריך שנקבע בחודש התשיעי במשקלים מצויינים. ד"א הזוג גם יגיע אני אבדוק ואחזור אליך. אוהבת אירית. ד"א אני עובדת ולא יהיה לי זמן לארגן אז תסלחו לי אם אקנה בורקס ואיילת תכין סלט. אוהבת אירית

למעלה