הי יקירות!!!

mondani5

New member
הי יקירות!!!

שנה טובה לכולן,מי יתן והשנה הזו תצלח לכל אחת מכן כפ שברכו אותי בשנה שעברה,מאחלת לכולן בריאות,פרנסה טובה,והגשמת כל חלום מתוק. חזרנו מאילת ,נתנו לנו חדר משגע והנסיכות שגעו את כולם במלון, אין אחד שלא השתעשע אתן,הן חייכניות לכולן וזה מהמם, היה נפלא אתן,פתאום ממש לא בא לי להיות יום שלם בבריכה ,טיילנו אתן במרינה ובקניון ,ומסתבר שהן אוהבים אנשים,לפחות לקחו משהוא מאמא ואבא. הפונדי שלי החליפה אותי באילת ביום ראשון,ממש במלון שהכרנו,הרמנו לחיים והיה מרגש ההחלטה נפלה בספטמבר לפני שנתיים באותו מלון באילת שם נפגשנו באקראי. כמו כן סוף ,סוף חברו באיזור השכונה W.O.W ואני יכולה לגלוש חופשי עד כמה שהזמן יתאפשר לי. אוהבת אירית

מירבי*

New member
ברוך שובך לפורום../images/Emo24.gif

מאוד כיף לגלוש באינטרנט המהיר..ההבדל הוא של שמיים וארץ. נשיקות לבנות

mondani5

New member
הי מירב יקירה!!!

האמת ההבדל שמים וארץ.פשוט מדהים מה היה לי קודם. שיר הפתיעה אותנו עם 39.7 חום ,ממש כואב לי לראות אותה כך חסרת אונים בד"כ יש לה שובבות היא כבר אפילו התגלגלה לה בכיף ויצאה מדלת הגינה היישר לדשא. נתתי לה אקמולי וירד לה ל - 39.1. נקווה שתחלים מהר ותחזור לאיתנה. .ד"א הייתי הולכת למפגש בעיניין הפוריות,רק שקבעו תאריך לא נוח. אוהבת אירית

מירבי*

New member
נכון, יש בעיה עם התאריך

אעדכן את מיכל. אירית נסי לתת לה נורופן לילדים בסירופ, זה מוריד את החום טוב יותר ומספיק ל-8 שעות. שתרגיש טוב..

mondani5

New member
יקירה

אין לי נורופן,יש לי אקמולי,ונתתי לה 4 CC ,אני בדיכאון וכל רגע מסתכלת עליה. רחל גיסתי אמרה שאני אמא אופססית,בכיתי כמו תינוקת ואפילו בעלי לא הרגיע אותי. נקווה שירד לה עוד צת החום. מה עם ליבי מקווה שיעבור לה במהרה הצטננות תודה יקירה אירית

למעלה