הי יקירות!!!

mondani5

New member
הי יקירות!!!

רוצה להגיד לכן שנהנתי מכל רגע להיות אתכם,כך הגדרתי את בנות הפורום כמשפחה אחת גדולה אוהבת ותומכת, המאכלים..........אני בדיכאון שלא השארתם הרבה כדי שאחגוג על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!1. והבנות ובני זוגם המקסימים,הכרנו זוגות חדשים מהמפגש הקודם,וכן פונדקאיות חדשות מדהימות,ואף חגגנו לאחת מהן יום הולדת. השריף שלי אמר שכבר יארגן מפגש בזמן הקרוב. זה עושה כייף לכולנו. עוד נשארנו עם שוש 6 ואמונה 4 עד 02:30 ,והפרדה היתה קשה מכולכם. אני שמחה שיזמתי פגישה ביחד עם בני הזוג שהם שותפים לכל דבר וכך המפגש פורה יותר,ואני שמחה שצרפנו ילדים ולמרבית הפלא אף אחד לא היה נודניק. כבר מתגעגעת ותודה לכולכם, אוהבים אותכם,מונדני,אירית ,שיר רון ולילך.

mondani5

New member
לירון יקירה!!!

שרתי לירין מלך החיות הרמתי אותו לגובה ותשאלי את איזק איך הוא היה מאושר והוא מלך ילדי הפונדקאות,כבר בן 5 טפו טפו,תודה יקירה על החולצות כבר חשבת על תקופת המעבר,מקסימה שלי,תודה על העין והחמסה,תליתי זאת בחדרן עד הבוקר. איך החדר שלהן ד"א , ממש אומנים ציירו שם. נשיקות לאיזק לירין ולך הגדולה מכולן. אוהבת אירית

mondani5

New member
בנדה בנדו וציצינה!!!

מתוקות שלי כולנו אתכן ביום שני,אבל אני בטוחה בתוצאה ,התערבנו על הבטא ,הסטייק עלי. ציצינה היקרה פעם הבאה לא אוותר על יובל ומשה ,את אמא נהדרת,נהנתי מהביקור אצלך בבית ונהנתי כפול לראות עד כמה את דואגת לילדייך, בנדה את כל הזמן מפתיעה עם תפריט שלא מוכר לקשישה כמוני!!!! נשיקות אוהבת אירית

mondani5

New member
bellitיקירה!!

איזה זוג מקסים אתם שמחתי להכיר אותכם ומאחלת לכם את כל ההצלחה בחיים,איזה עולם קטן אחי ואני מכירים את אביך החמוד היטב,וגיסתי את בעלך זוג מקסימם ויפה אתם ואתם תצליחו בגדול קצת סבלנות. אוהבת ותשלחי לי במסר את הטלפון,ותקפצי אלי לעבודה בכייף. אוהבת ונשיקות לבעלך המדהים. אירית

mondani5

New member
סיגל של רונן המתוקה!!!

ירד לי האסימון אחר כך,מרוב שמות של סיגל היה לי בלבול בראש מה גם שמרביתם כינויים. אני רוצה להגיד לך שנהנתי להכיר אותך מקרוב את כולית חבל על הזמן,חבל שרונן היה עייף ונשרתם מוקדם הבנות של שניכם מקסימות ויפייפיות והגיע הזמן למשותף. תשמרי על קשר . בידידות אירית

mondani5

New member
שוש 6!!!!!!!!!!!!!!!1

יש לך מזל שהגעתם ופיצת אותי ונשארתם עד 02:30 ,אחרת הייתי מולקת לך את הגומות היפות,את חושבת שהמפגש היה מתקיים בלעדייך,אומנם את בד"כ סמויה,אבל כשיש זוג שצריך יעוץ ועזרה את עוזרת מכל הלב כדוגמת ארז הזוג המעניין, שלחתי לך מסר מתכון לעוגה השריף שלי חולה על עוגות שוקולד. האמת גם אמונה 4 ומירב אלופות בעוגות. אוהבת אירית

מירבי*

New member
בוקר טוב אירית ומונדני היקרים../images/Emo23.gif

תודה, תודה ושוב תודה על המפגש המקסים שהיה אתמול, האווירה היתה מצויינת, לכולם היה מצב רוח טוב, הארוח היה כיד המלך, הבנות המטריפות שלכם עברו מיד ליד והיה נדמה לי שהן כל כך נהנות מזה... אין כמוך אירית, נתת לכולם להרגיש בבית, החדשים שהגיעו השתלבו מייד וכל כך נהנו...אין לי מלים יקירה. אני רוצה להודות לכם מכל הלב בשמי ובשם חיים שי-לי וליבי שכמו ששמת לב היא היתה קצת נודניקית אתמול המתוקה..

mondani5

New member
מירב יקירת!!!

אני בדרך להודות לכולם והשארתי אותך לסוף,אבל קטעת אותי בכייף,תודה יקירתי שיזמת להביא את החדשות כמו מילט ,טובי,סיגל של רונן,הפונדי של טובי סיגוש שחגגנו לה יום הולדת ואפילו אחי קישט את הגינה בבלונים לכבודה.,היה ממש כייף להכיר אותם,אני נהנתי מאד,והבנות היו בעננים ראיתי את בנדה משחקת כל כך יפה עם רון ,ולירון שרה שירים לשיר ושוש 6 משתעשעת עם רון ובכלל כולם אני הייתי בעננים. תודה על השמלות הן מקסימות, תמיד היה לך טעם טוב ,הרי את זו שהלכת אתי יום לפני הלידה וערכת אתי את כל הקניה לבנות ועיצבת את החדר שלהן ,בגוון התפוח,לא אשכח לעולם שכיבסת לי את הכל והבאת לי הביתה ולבית חולים. תמשיכי לעשות טוב לאנשים. נהנתי לראות את סלי מטיילת ומרגיעה את ליבי . תודה על המנגו ,ממש טעים. והעוגות..................על המצפון שלך רצתי הבוקר 20 קילומטר להוריד רבע עוגה. אוהבת אירית

mondani5

New member
אמונה 4.!!! יקירתי.

הסלט....................תשחררי מתכון,עשיתם לי את הלילה שנשארתם,בכלל בעלך ובעלה של שוש 6 מקסימים,אני כל פעם מתרגשת מחדש ביום שבעלך החזיק את רון,פשוט ירדו לי דמעות,אני מחכה ליום שתחזיקו ילד משלכם ואז יהיה מותר לי לבכות בקול רם,כמו שבכיתי על כתפיה של מירב דקה אחרי לידת שיר ורון. אוהבת ומתגעגת אירית

איריתוש../images/Emo24.gif

תודה לך ולמונדני ולבנות על כל הארוח וגם לגיסתך המדהימה.איזק וירין נהנו לא פחות ממני . היה משגע וכיף לפגוש את כולם שוב וגם לפגוש חדשים.את ממש
תודה על היוזמה. והכי נהנתי להחזיק את שיר ולמשמש אותה וחבל שלא יצא לי להחזיא את רון גם .הן כל כך גדלו המתוקות האלה.החדר שלהן מהמם כל מי שנכנס פשוט לא רוצה לצאת. ולבנדוש וציצוש שיהיה בהצלחה
,לאלי שיהיה מזל טוב,ובהצלחה גם לשוש6 ולאמונה4 ובהצלחה לחדשות טובי והפונדקאית המקסימה שלה סיגוש,לbellita ובעלה לליה ובעלה המקסימים .והמון נשיקות לליבי המתוקה וכמובן לשי לי .ובכלל לכולם וכמו שאירית אמרה אנחנו משפחה. תודה תודה למירב שהפורום הזה קיים. נשיקות

mondani5

New member
אלי תימן יקירתי!!!

תודה שהגעת מוקדם יותר וכך השתעשעת עם הבנות תתחילי להתרגל היום בעוד שנה את אמא במשרה מלאה. אני גאה בך שאת רואה את הליך הפונדקאות באור שונה מהאחרים וזה עושה לנו טוב המחקר שלך. הסלט שלך...........טוב שגנבתי קצת לעצמי. אוהבת אירית. והכי חשוב שיהי לך מזל טוב.ורק טוב

mondani5

New member
ליה יקירה!!

שמחתי להכיר אותך ואת בעלך,גם "גנבתי " קופסה מהמעדן שהבאת למרות שלי אסור להסתכל על זה בכלל. בכלל אני שמה לב שההורים המיועדים והפונדקאיות זה זן אחר,ממש כייף להיות בחברתכם. אנ שמחה שאת מטופלת אצל הפרופסור שלא ויתר לי והביא לי את שיר ורון לעולם למרות שאני ויתרתי על זה וביקשתי ממנו שיתרום אותן למדע. ברגע שהוציא את שיר מרחמה של איילת החזיק אותה מעלינו ואמר לי:" תראי על מה רצית לוותר ולתרום למעבדה" אחרי שהוציא את רון כבר הייתי על סף עילפון ולא שמעתי מה קורה סביבי. אני בטוחה ומאחלת לכם מתנה כזו. רואים את הטוב שבעיניים שלך ושל בעלך. בידידות אירית.

mondani5

New member
טובי 11 בעלה וסיגוש היקרים!!!

שמחתי להכיר אותכם ומסתבר שהחלוקה שלך ושל בעלך ,כמוני וכמו בעלי.תהיו סבלנים וזה יגיע ,יש לכם פונדי מקסימה שביחד אתם צוות מנצח. אוהבת ונשיקות לכולם. אירית

mondani5

New member
סלי יקירה!!

פעם הבאה את מגיעה עם החבר ,לא נוותר לך. הבת שלך יפייפיה ומדהימה כמו האמא איך שכל הילדים השתלבו אתנו ממש כייף. גם ירין המתוק,שי לי,מתן (של גיסתי) הבנות של סיגל ורונן וכמובן ליבי המתוקה ריגש אותי לראות אותך מרגיעה אותה . אוהבת אירית

miss lula

New member
תודה אירית

הבנות שלך פשוט בובות! נהניתי מאוד להיות אצלך וגם לפגוש את כולם במפגש. תמסרי לגיסתך שהקובה יצא עשר!!!! שבוע טוב יקירה, אלי

בנדה1

New member
אירית, את תותח על ../images/Emo13.gif

היה נפלא, אתם מארחים מושלמים. כל כך נעים לשהות במחיצתכם, יש מייד תחושת שייכות. הילדות.... מ ד ה י מ ו ת ! הקובה... חבל"ז. והחברה היתה כל כך נעימה. היה ממש טוב וטוב שהיה. תודה על הכל. ואם את מפסידה בהתערבות אני לא רוצה סטייק, אני רוצה את רון לשבוע ימים.

mondani5

New member
בנדה יקירה!!!

אתן תצליחו בגדול,כל כך התרגשתי לראות אותך משחקת כל כך יפה עם רון,ממש מרגש ,וכך גם תשחקי עם ילדייך בעזרת השם,אני טובה רק בקובות אבל את כל הזמן מפתיעה במשהוא חדש. אני חושבת שהמשולש שלכם בנדה .בנדו .וציצינה.זה משולש מנצח בגדול, אין נוסחה אחרת. והבת אירית

mondani5

New member
טוב בנות ברברתי יותר מדי

אז אני פורשת והולכת לארגן את הנסיכות לאסוף את לילך ולטייל קצת,הנסיכות שלי בלייניות וחסר שישארו שבת בבית. אוהבת את כולכם ,ומי יתן ונשמע בשורות טובות בשבוע הבא. ד"א ביום ראשון הנסיכות מקבלות זריקות של חצי שנה,ואני כהגלי בטוח ירעד ויבכה והאחיות יעזרו לי. אז שיעבור להן קל. הבטחתי להן שאם יהיו גיבורות ,יקבלו עגילים במתנה. שבוע טוב לכולנו. אוהבת אירית

טובי11

New member
המפגש

לאירית היקרה היה מפגש נהדר ובאמת היה כיף לפגוש זוגות אחרים ו"פונדי" כמובן. מצטערת שהיינו חייבים לעזוב מוקדם. תודה רבה על ערב נפלא.

למעלה