הי יקירות נפלה החלטה!

mondani5

New member
הי יקירות נפלה החלטה!

טוב לאחר הרבה כאב בטן מצידי הסכמתי עם בעלי והחלטנו שהבנות הולכות לגן מ1.11.04 ,בנות שנה ושמונה חודשים,לקחתי אותן ביום שישי לנסיון שיר השתלטה על כל הילדים כאילו מכירה אותם שנים,ורון בחנה יותר ומצאה לה תעסוקות עד שרצה לזרועות אמא.(האמת היתה מותשת מחום ) כאשר יצאתי משער הגן שמעתי את שתיהן בוכות ,עולות על השער צועקות א..מ..א ומביטות בי בכאב:"אמא קחי אותנו לזרועותייך",תשמעו פשוט פרצתי בבכי זה היה מרגש לראות את הנסיכות כמהות לחיבוק אמא. פעם ספרתי שות ודקות ליום הגעתן לאוויר העולם,היום כבר הן בגן ,חברה מחר בית ספר!! אוהבת אירית ומאחלת לכל בת בישראל !!!!! רק סבלנות

איילת567

New member
בהצלחה בגן באמת התרגשות גדולה../images/Emo42.gif

הם גדולות ומקסימות הם יסתדרו בגן בהצלחה איילת שאוהבת אותכם מאוד

תחזיקי מעמד יקירה../images/Emo24.gif

קשה בהתחלה אבל יש להן גם אחת את השניה וזה יותר קל להן. נשיקות

1 taya

New member
../images/Emo20.gif פרידה לגן ../images/Emo20.gif

אירית זה מזה קשה בהתחלה
(לנו האימאות ) אבל לאחר כמה ימים הם לא יבכו ויהיו מאושרים ללכת לגן, ותראי שינוי לטובה אצלהם מכל הבחינות אוהבת ושבוע טוב לכם

מירבי*

New member
אירית, זה יעשה להן טוב

ליבי בגן מגיל שנה ושלושה חודשים, רק יתרונות אני רואה בזה, בגיל כזה הם צריכים גירויים נוספים מלבד אמא אבא ומטפלת, את תראי איזו קפיצה הן תעשינה, זה כל כך מפתח אותן, נותן להן בטחון עצמי ומעשיר אותן. קחי בחשבון את תקופת ההסתגלות, הן ביכו, את תבכי, בסוף כולם יתרגלו ויהיו מאושרים. בהצלחה ושבוע נהדר לכולם

מירבי*

New member
תקופת הסתגלות

הגן שאליו ליבי הולכת הוא הגן של החברה הכי טובה שלי, ליבי מכירה אותה מצויין מה שכמובן הקל על ההסתגלות, אחרי שבועיים היא כבר הלכה בשמחה לגן ולא לאט נפסק הבכי בבוקר. קחי בחשבון שלפעמים זה נראה כאילו הם התרגלו והכל בסדר ואז יש רגרסיה והן שוב בוכות..זה טבעי כי אצל ילדים לוקח לפעמים יותר זמן עד שמעכלים שהעניין הזה עם הגן הוא סופי . ציצנה היקרה שלנו יכולה לכתוב עוד על הסתגלות לגן, היא עובדת בגן ילדים ותשמח לספר לנו, אבקש ממנה לכתוב.

../images/Emo32.gifתקופת הסתגלות../images/Emo41.gif

תקופת ההסתגלות מאד אישית לכול ילד וילד הכי חשוב להיות שלמים עם ההחלטה ובכך להעביר ביטחון שאנו פועלים נכון. החשש מתחיל כשההורים בעצמם חוששים ואת זה אני רואה בגנים. מאד לגיטימי לאפשר לילד לבכות אבל לא לרחם מיכוון כשאתם מרחמים אתם כביכול מאשרים לילד את חששותיו, לעומת זאת כשאר אתם מאפשרים לבכות ומבינים שהבכי מסמל בריאות נפשית מיכוון שבאמת "אין כמו אמא ואבא בעולם" אז לילד הרבה יותר קל בעיניי הבכי הוא חלק מהתהליך ............. הכי חשוב לשתף פעולה עם הגננת לגבי אריכות הפרידה בבוקר יש ילדים שצריכים את הכמה דקות שאמא לא תברח מהר וישנם ילדים שפרידה מהירה היא קלה יותר................
בהצלחה לנסיכות מונדני שאין לי ספק שיתגברו מהר רק שיש לי ספק לגבי האמא שלהן

mondani5

New member
הי ציצינה

תודה נשמתי על הטיפים ,לא ידעתי שאת עובדת בגן ילדים ספרי קצת על הגן אירית

עָנת

New member
כל ההתחלות קשות../images/Emo70.gif

איריתי,קטן עליך. התמודדת עם דברים בהרבה יותר מסובכים. הפרידה היא בהתחלה לא נעימה,אבל אט אט הן ירגישו טוב בגן החדש.

mondani5

New member
יש דברים קטנים ששוברים....

את הלב,ראיתי אותן תלויות על השער ובוכות ,זה היה מחזה קורע לב,אמרתי אלוהים 25 שנה לקח לי להביא אותן לעולם כדי שאראה מחזה כזה,לא עמדתי בזה שלפתי אותן מהגדר באוויר את שתיהן ביחד ,וואלה 26 קילו יחדיו הנפתי אותן עם חיבוק שכמעט מחץ אותן ישר לרכב ולצומת בילו למתקנים ולגלידה. בעלי לוקח חופש והוא יעמוד מול הבכי שלהן כנראה שאני לא עומדת בזה וכפי שכתבה ציצינה זה לא בריא התגובה שלי לחוזקים שלהם ולהתאקלמות שלהן ,לפחות אני מודה. תודה מתוקה אירית

1 taya

New member
הגן ../images/Emo103.gif

מה קורה אירית אך הילדים מתאקלמים בגן,אך עבר עליך הפרידה מהם במהלך השבוע ?כי למי שקשה זה לנו קשה הפרידה ,אולי זה שונה אצלכם כי היתה מטפלת ,אצלי הן היו בבית עד עכשיו איתי אז הפרידה היתה לי קשה .

למעלה