הי יקירות!!!! געגעתי!!

mondani5

New member
הי יקירות!!!! געגעתי!!

טוב אז חזרנו משיט היה משגע לקחתי אתי קלטות של הבנות וצפיתי בכל הזדמנות בהן,המטפלת היתה משגעת היא אמרה שלא ישנה בלילות מפחד ושיר ורון נמנמו בנחת,שיר קיבלה אותנו בצחוק מתגלגל ורון פתחה את עיניה הגדולות והיתה בהלם עד ששרתי להן שיר שאני שרה להן עשרות פעמים ביום ואז צהלה משמחה. עכשיו נתחיל להתעדכן מה נשמע בפורום! שכחתי להגיד לכן שקניתי להן את כל הבובות והצעצועים שצדו עיני וכל כך נהנתי מכל דבר ,את פו הדוב,מיני ומיקי,כלבלב ,דובי,בובות (נראה שקניתי לעצמי ,אני בעצמי חולה על בובות ). אני מאחלת שכל בת בפורום להגיע ליום פה תטייל בכל מקום לקנות צעצועים לנסיכים ולנסיכות . אוהבת אירית

מירבי*

New member
אירית, ברוך שובכם ../images/Emo24.gif

שמחה שנהנתם וניקיתם קצת את הראש, זה בטח היה מוזר לישון לילות שלמים... בגיל הזה שלהן הניתוק הזמני הזה לא עושה נזק, הבעיה היא מאוחר יותר, אני זוכרת שחיים ואני נסענו לניו יורק כששי-לי היתה בת שנתיים וחצי, כשחזרנו היא התעלמה מאיתנו...אכלתי את הלב נורא, כמובן שאחרי כמה שעות היא התקרבה לאט לאט והכל חזר לקדמותו.. נשיקות

mondani5

New member
מירב יקירה!!!

דווקא מי שלא עמד בלחץ היה השריף,כל היום ישב לראות את הבנות דרך הווידאו לטלויזיה בחדר. הוא גם תלה תמונות בחדר ,האמת כיף להרגיש את הגעגוע. אמרתי לעצמי ביום שהן תאכלנה אוכל רגיל ולא טחון אקח אותן אתי לחו"ל לכל מקום. בראש השנה אני יורדת אתן לאילת (מזמן לא היו שם)..... מה שכתבה בנדה צבט לי המון בלב,אבל זוהי החלטה קשה ,אבל נבונה ונכונה. הבאתי לבנות שמלות יפייפיות לחג,ומה לא!!!!!!!!! נשיקות לשי-לי ולליבי המתוקות. אוהבת אירית

ספרי קצת יותצר על הטיול איפה הייתם

ואלי קצת חויות ותמונות, נשמח לראות ולשמוע.

למעלה