הי יום טוב לכם

טטיאנה1

New member
הי יום טוב לכם

יש לי שאלה .. אנחנו מתכוונים לצאת לחופשה לבית מלון בעוד שבועה , כולם שלושתינו , כבר הזמננו חדר , ופתואם ילדה שלי קיבלה נוזלת , וקול קצת צרוד , איך אפשר לעזור לה כדי שלא תתפשת הצינון עד ל חום , אני משפירצה לה פעמיים בבוקר מי מלח , אתמול נתתי לה קצת סינופד , אבל נרא לי סתם כי זה יבש לה את גרון , ואם אפשר לנסוע איתה במצב כזה , אני מתפללת שהיא לא תתפשת יאללה ואו לפחות תישאר במצב כזה. אני זקוקה לתגובתכם מניסינכם , כי אנחנו כל כך רוצים לצאת , לא יצאנו בערך 4 שנים לחופשת קיץ.

kriz

New member
ראשית שבוע זה עוד הרבה זמן

שנית - בת כמה ילדה?

טטיאנה1

New member
תודה על תגובות

הילדה בת 5 וחצי. והיא בקיטנה ו עכשיו הם יציאו לטיול טאני התכוונתי לא לשלוח אותה , אבל בגלל היטיול שלחתי כיוון שבחוץ חם שתתחמם האים עשיתי נכון?

kriz

New member
השאלה היא איך היא מרגישה?

האם היא חלשה?
עם חום?
אפשר להתחמם גם במרפסה

אם שלחת אותה לקייטנה אני מאמינה שהיא מרגישה יותר טוב.
אם היא בת חמש וחצי את יכולה לתת לה כמו שהציעו לך תה עם דבש או כל תה צמחים יכול לעזור.

בצינון ושיעול אני בדרך כלל משתמשת או בסדרה של ה-R (תבררי בבית מרקחת) או באלדרבלוט קידס של טננבלוט, על פי ההוראות.

טטיאנה1

New member
הי תודה על תגובות

אין לה חום ברוך השם , היום בבוקר היא התעוררה עם אף סתום , קצת השתעלה , אבל נראה לי שהשיעול מהליחה של נזל נכהס לגרון ומתריד את אותו , נתתי לה כפית דבש וחלב חם עם שוקו אז היא כחכחה קצת והתקשרתי לגן אומרו שהאיא בסדק , אבל אין לה חום , והיא לא נראת לי חלשה, הא התעוררה התחילה לשחק עם צעצעוה שלה

קודם כל לא להילחץ מידי

קצת צינון אמנם מבאס אבל עדיין אפשר להינות מחופשה. חוץ מזה ששבוע זה מספיק זמן להחלים.
בעיה גדולה בתקופה הזאת הוא המעבר מהחום בחוץ למזגן בבית, באוטו או במכל מקום אחר. הייתי מציע בנוסף לטיפול התרופתי להימנע ממעברים חדים כאלה ולהשתמש פחות במזגן בימים הקרובים.
הרבה בריאות ותהנו בחופשה

החלמה מהירה

כמו שכתבו לך -שבוע זה הרבה זמן
בת כמה הילדה?
אם היא מעל שנה תני לה תה עם דבש או אפילו לחתוך בצל לקוביות גדולות, לצקת עליו דבש ולשתות את הנוזל - מאוד עוזר
תהנו

אצלנו כולם מנוזלים ומשתעלים כבר שבוע וחצי מהמעברים שוב ושוב בין מזגן לחום.
לא נשמע לי משהו מיוחד ולא הייתי עושה מזה סיפור או מבטלת חופשה בגלל נזלת. רוב הסיכויים שזה שום דבר אבל תקחי איתך אקמול ומדחום ליתר בטחון, למקרה שיעלה החום.

טטיאנה1

New member
תודה לכולכן

תודה על התגובות , התקשרתי בצהריים לגן , הם אמרו שהיא הרגשה טוב מאוד , נהנתה מהטיול , היתה במצב רוח מצוין , הם נתנו לה הרבה מים והיא לא השתעלה והיהתה טיפת מנוזלת

למעלה