הי טליה!

הי טליה!

מעניין אותי אם מבחינה אסטרולוגית יש ממש ברעיון שלפני היומולדת,יש מצב רוח מעפן.מבחינה מעשית יש ויש:(

kerensztern1

New member
יום הולדת

בעצם מה שקורה ביום הולדת זה שהשמש בשמיים סיימה סיבוב של 360 מעלות והיא כרגע "לוחצת" ו"מפעילה" את השמש הבסיסית במפה. כלומר היא עומדת בדיוק על אותה מעלה. אם השמש הבסיסית במפת הלידה היתה הרמונית ממוקמת במקום שנוח לה ומתקשרת יפה עם שאר הפלנטות אזי יום ההולדת ירגיש כך אך אם לא - ירגיש הפוך. השמש במפה מייצגת את האנימוס החלק הזכרי של הנשמה-הדחפים(טלי התקני אותי אם אני טועה) הפוטנציאל, הצרכים הבסיסיים...אז ביום הולדת יש הפעלה של כל זה... וחוץ מזה סתם לדעתי כל אחד מצפה ביום הולדת שיקרה איזה משהו קסום מלבד להזדקן וזה לא תמיד קורה אז זה קצת מבעס ופתאום עולה בי מחשבה שהפיתרון לזה יכול להיות לארגן לאנשים חשובים בחייך יום הולדת מדהים וכך זה יחזור אליך...

Tal_Ya_Tal

New member
ה../images/Emo42.gifשלך מרגלית../images/Emo45.gifא-כ-ן הרמונית

כלומר, במפה שלך, ל
יש היבטים הרמוניים עם הארכיטיפים השונים בתוך האישיות ועל כן, כאשר כוכבים במעבר עוברים עליה, אין היא מפעילה אצלך את האתגרים שמפעילה
בהיבטים דיסהרמוניים לפלנטות האחרות במפה. התחושה שלך עכשיו, נובעת מכך שה
במעבר +אורנוס וונוס במעבר 'יושבים' על זנב הדרקון שלך ומפעילים את ההיבט הדיסהרמוני שמבטא מתח רב, עימות וטרנספורמציה. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo188.gifאם בלבלתי אותך מרגלית../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

עד יום ההולדת זה יחלוף
L&L TALYA

למעלה