הי חזרתי

shminia com

New member
הי חזרתי

אני לא הייתי פה הרבה זמן (בעיות במחשב) ולכן גם לא העלתי את הסירטון (של לינוי ) ,ועדיין המחשב לא פועל אבל נורא התגעגעתי לפורום אז באתי לכתוב הודעה ממחשב אחר. בנוסף לא ראיתי פה "שירשור סיכום שבוע" של רון אז אין לי דרך להתעדכן במה שקרה פה. מה עם ספר המחזור של הפורום? והמפגש ?(אני לא באה- רופאת שיניים). מצטערת שלא שירשרתי לא ידעתי לאן.

Rioter

New member
ברוכה השבה :)

אז ככה, רון (אני מתארת לעצמי) כבר יביא לך לינק לסיכום השבוע. בנוגע למפגש, אני לא יודעת אם הוא הוקפא ונדחה לשבועות או לא - אבל מה שכן, כמה אנשים נפגשים בעזריאלי בכל מקרה. בנוגע לספר המחזור - אני מציעה לך לעשות "חיפוש מתקדם", כיוון שאת התמונות בסימס אני קצת מתעכבת לצלם, אבל אני מסתדרת, פשוט כרגע אני קצת תחת עומס לימודי. בכל מקרה, התגעגענו!
ברוכה השבה!

chen010189

New member
"אני אוהבת להעמיס עליהם בלימודים...

ובשיעורים ובמטלות! מואהאהאה... מואהאהאהאהאהאהאהאה!" (זעפני לחרצואלי, פרק 2)

chen010189

New member
"אני רוצה את העבודה, ג'ינג'י..."

"חתיכת פוחלץ!" (זעפני לג'ינג'י, פרק 7) זה דרש

dollzy

New member
חביבה.. לא היה קשה..../images/Emo23.gif

איך היתה המתכונת? ראיתי שלא הרגשת טוב.. :(

chen010189

New member
המתכונת באזרחות הייתה קשה פחד...

אבל בסוף עשיתי אותה(חוץ משאלה 1) ובאחת סתם פילצנתי לו. נקווה לטוב... כמה דפים כתבתי לו חחחח, 600 עמודים("כתבתי 600 עמודים, המורה", ירון לזעפני, פרק 40)

chen010189

New member
וכן אני חולה בערך...

לא מרגישה טוב מבחינה נפשית(כל הסיפור הזה...) ומבחינה פיזית(כל הסיפור הקבוע אצל המין הנשי...) לא אכלתי כבר 4 ימים(אם כדורי אקמול זה נחשב)

chen010189

New member
את פרק 15 בזבנג את חייבת לראות!

זה יוצא יום שלישי או רביעי בערך

chen010189

New member
"הו, ברוך השב, תראו מי כאן, גל"

"אני מקווה שיש לך תירוץ טוב הפעם. מה קרה? קלקול קיבה? הכלב אכל את המחברת? הייתי רושמת לך איחור אבל כל הזמן אני רושמת גל, גל, גל, גל, גל, גל. כבר קיבלתי פרקינסון מהשם שלך"(זעפני לגל, פרק 1)

orel4400

New member
נצל"ש- לגבי יום שלישי

אוקיי אז אני יודעת שהמפגש מבוטל... אבל אפשר לעשות מיני מפגש... יוליה דיברה איתי וחשבנו שמי שיכול לבוא לעזריאלי להיות איתנו מוזמן.. אני יודעת שדורין (לא בטוח) גם באה ואני ויוליה... אז כל מי שרוצה לבוא... בכיףף אני ממש נואשת שיבואו... עד שההורים שלי הסכימו לי ללכת לבד לעזריאלי...(רוצה לנצל את זה) אני אשמח אם תיהיה תזוזה ויבואו כמה אנשים... אתה כן כן וגם את... תבואו לעזריאלי ביום שלישי!

orel4400

New member
חן רואים שאת חולה

מה יש לך?!? אין משפט אחד שאת לא דוחפת את זבנג לשם!

למעלה