הי, חזרתי

shira^

New member
מזל טוב לחנוכת הבית החדש !!!

איזה כייף לעבור לדירה חדשה. ישנה מעין הרגשת התחדשות. אני מתה על העברת דירות, שונאת להיתקע במקום אחד . שהיה לכן הצלחה והתאקלמות קלה בבניין החדש. שבת שלום !!!! כתבתי שוב משום מה ההודעה הקודמת לא נראתה לי ולא היתה מובנת...

דיאנה*

New member
../images/Emo51.gif שירוש!

ההודעה הקודמת יצאה לי קוטרית. הבנתי אותך גם בהודעה הראשונה וכמובן שמגיעה לך תודה גדולה.

טלי ל.

New member
מזל טוב.. ../images/Emo39.gif ו....

בכרמליה יש בית אבות נורא נחמד ושקט..ע"י גן השעשועים..מה אתן אומרות (אה מאפיוזי?)

shira^

New member
לא מתפשרת על פחות מאלישע

או שנעבור כולנו לאזור ת"א

..שיר..

New member
../images/Emo24.gif אז הינה לינקקקקק מכולנו

ו..מקווה ששלי גם לא יעבור דירה אה?
שיר

אורנה ב.

New member
דיאנה

דיאנה, תתחדשי ואני רואה שאבק השיפוצים לא כיסה את יכולת הכתיבה המופלאה שלך.

edn

New member
דיאנה החמודה

איזה כיף שחזרת התגעגתי המון המון

דיאנה*

New member
../images/Emo51.gif לכל המברכות

תודה לכולכן, מאוד התרגשתי מקבלת הפנים, וכן, יש לי מזוזות... בקשר למיקום בית האבות - טוב שסיכמנו על העיקרון, נותרה רק בעיית המיקום. ובעניין זה - לכל המאפיה החיפאית - מדרום לחיפה ישנו ישוב זניח בשם תל-אביב. תקפצו פעם לבקר. ובעניין המריבות. טוב, זה קורה בכל משפחה. בואו ננסה קצת לדרוך פחות על יבלות. שי מקום לכולם, לא? שבוע טוב ומוצלח לכולנו.

shira^

New member
בעניין המריבות שכתבת- אז...

לאף אחת מכן לא היה את האומץ לכתוב לה שהיא קצת נמאסה פה עם כמות השטויות אז אני יצאתי לדרך וכתבתי לה ואני מקוה שהיא תבין את הרמז ותאט קצת את הקצב.

דיאנה*

New member
רגע רגע

הי שירה, עלי שיר לא נמאסה. גם לא קצת. מה שטוב בפורום הזה ובאחרים זה שלא חייבים לפתוח הודעות שלא רוצים לקרוא אותן. לא צריך לאהוב את כל העולם ולא כל העולם צריך לאהוב אותנו, אבל אפשר וחשוב להימנע מלהעליב (כלל מספר 1 בכללי ההתנהגות בפורום). אני מאמינה שהפורום שלנו מספיק חזק כדי להכיל מגוון של אנשים המייצגים צדדים שונים של החיים, גילאים שונים ומצבים שונים. זוהי בעצם גם המטרה שלו. אז צריך אורך רוח גם כשמתרגזים. ודבר אחרון - גם אני לא שמעתי קודם לכן על "אלישע". לא נורא. לילה טוב ומפויס.

shira^

New member
את צודקת בהכל אבל...

כנראה שאין לך מספיק שעות פורום וצאט. לכן, לא הבנת ,לא מדובר באלישע זו סתם היתה הערת הבהרה . הבחורה סחטה את כולנו נפשית בסיפורי בובה מעייסס שהתבררו כגיבוב של שקרים. בוויקנד שעבר חשבנו לשנות את שם הפורום לפורום "שיר" כי היא עסוקה רק בעצמה. ולא נותנת בצאט לנהל שיחה רצינית היא מייד מכניסה את עצמה. וכועסת שאנו משוחחות על ענייני דיומא. ומכניסה משפט כדי שנתייחס ונעסוק בה . אולי לא הייתי כותבת את מה שכתבתי עד שהיא כתבה וצחקה על שלוותא. פה היא כבר פגעה אישית בבחורה שאמא שלה מאושפזת. וזה הרתיח אותי . לכן, כתבתי את שכתבתי.

..שיר..

New member
ושוב לשירה

אני שוב בהלם מהתעוזה שלך לקרא לסיפור חיים שלי בובה מעייסס בעוד את לא ראית אותי ולא מכירה אותי ,תחשבי רק לרגע אם אני הייתי קוראת לסיפור החיים שלך בובה מעייסס אהה איך ההרגשה ??? ,כגיבוב של שקרים מאיפה את לוקחת את זה ?? אני לא רוצה לאחל לך שירה שתעברי את מה שאני עוברת ואולי סוף סוף תפסיקי לדבר בלשון רבים או שתועילי להגיד מי זה חשבנו ?? צר לי לאכזב אותך שירה אבל הסיפור אמיתי המסקנות שהגעת אלהם אינן נכונות זהו סיפור חיי ואת זה את חייבת להכניס טוב טוב לראש אני לא נותנת לנהל שיחה בצאט ? אשמח מאוד לשמוע עם יש עוד שחושבים ככה פעם כעסתי על שמדברים ענייני דיומא ?? שירה רק להזכיר לך תסתכלי טוב טוב אחורה ותבדקי מי זאת שמשתדלת לענות לכל אחד ולתת תגובה ותראי שאת ומסקנותיך מוטעות אז הינה עוד מסקנה מוטעת שלך שירה כתבתי על שלוותה סתם לא כדי לפגוע לא מכירה את החברה שלך וממש לא התכוונתי לפגוע בה אישית , ותראי את הצד השני אם היית כותבת תל השומר אז את היית יכולה לדעת שאת פוגעת באמא שלי ??אז אל תמהרי שירה לקפוץ למסקנות מוטעות אלא הם חיי ותאמיני לי שירה במחשבה שניה אני נשארת כאן כדי להראות לאנשים כמוך שיש סיפורים כואבים סיפורים של החיים.. ואם אינך מעוניינת לקרא את דברי אז כבר אמרתי לך זו בחירתך ועדיף כי ככה לא תפגעי בריגשותי !!!!

למעלה