הי, חזרתי

דיאנה*

New member
הי, חזרתי

ורציתי לומר לכם שמיכל הצליחה להעביר את כולנו לבית חדש הרבה יותר בקלות ובזריזות ממה שאני הצלחתי עם המשפחה הקטנטנה שלי. ותדעו שנורא כאב הלב להשאיר חלק מהשכנים מאחור. והמעבר היה כרוך בהרבה התשה, כעסים על בעלי מלאכה, שיפוצים שאינם מסתיימים, אבק ולכלוך. עבודה פיזית מפרכת. אבל בסופו של יום אני מתיישבת בכורסה, נהנית מאוויר צח של קומה שישית ללא עשן אוטובוסים. יודעת שהילדה ישנה בחדר נעים. לא צריך לטפס יותר שלוש קומות ברגל. לא צריך יותר לחפש חנייה ברחוב המקביל. יש גם שכנים חדשים נחמדים שמציעים עזרה. בקיצור, אני לא יודעת על איזה בית אני מספרת עכשיו. על הדירה החדשה שלי או על הפורום שלנו כאן שעבר דירה לא מזמן. עם כל כאב הלב שהיה כרוך במעבר, אני מאוד אוהבת את הדירה החדשה שלנו בתפוז. וכמובן, שכחתי - התגעגעתי. שלכם, דיאנה.

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif דיאנוששששש יש חזרת

לא עמדתי בגעגועים ,איזה כיף לשמוע שעכשיו אחרי המעבר יותר נעים לכם איזה כיף לראות אותך שוב מתרגשת ...
שיר

shira^

New member
מזל טוב לחנוכת הבית החדש !!!

איזה כייף לעבור דירה ישנה הרגשת התחדשות כזו. אני מתה על העברת דירות שונאת להיתקע במקום אחד. שיהיה לכן הצחה והתאקלמות קלה בבנין החדש ש ב ת ש ל ו ם !!!!

דיאנה*

New member
האמת....

אני ש ו נ א ת לעבור דירה. נשבעת לך שזו האחרונה. המעבר הבא יהיה לבית אבות.
טוב, נו, העיקר שאנחנו בבית, לא?

shira^

New member
אולי נקים בית אבות ..

של הורים מאמצים?? יכול להיות אחלה...נשב ונדון יחדיו על מהות העניין אז בטח כבר נהיה ברות נסיון .

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif שירלה ובצד השני יהיה

בית אבות של מאומצים
ונעשה כנסים משותפים..

..שיר..

New member
../images/Emo23.gif בשלוותה לא ?? יש שם הרבה

שלווה ושקט
נוכל לעשות כנסים בדשא
שיר

..שיר..

New member
שירה אני לא נוהגת לחשוב שרגשות

של אנשים הם שטויות אם את חושבת שהודעותי ושריגשותי שטויות הם אז באמת טוב שהפסקת לקרא ככה לא תפגעי ברגשות של אנשים .

shira^

New member
אני לא חושבת שרגשותייך הן שטויות

אבל, בליל השטויות כמו שלוותא והתכתובת שלך עם עדן לא לעניין ולהן אני קוראת שטויות.ןאל תדברי ברבים דברתי ישירות אלייך...

..שיר..

New member
שירה כמו שאמרתי לך מיקודם

את לא חייבת להגיב על הודעותי אפילו זו זכותך אם את מרגישה שבהודעותי יש שטויות ,התכתבויות שלי עם עדן מופנות לעדן וכל אחד ראשי להגיב כרצונו ואני אישית לא מתווכוות לנטב את רגשותי כלפי עדן לפי איך שזה נראה לאחר כי כך אני מרגישה כלפהה וזו זכותי , גם אותי לא הצחיק מה שכתבת על אלישע אבל לא הגבתי בציניות כי זכותו של אחד לכתוב מה שהוא רוצה ואת האחד זה מצחיק ואת האחר לו. אך שוב אומר לך נכון שאת מדברת כאן ישירות אלי למרות שאין לי מושג מה יש לך איתי אין לי כוונה לדבר ברבים אבל חשוב לזכור שלפעמים חיים ומוות ביד הלשון..

shira^

New member
אני לא מגיבה להודעותייך אל דאגה

והבהרה בנושא אלישע אם לא ידעת זה הבית אבות הכי מפואר בארץ ככה שאין פה ציניות בעניין. אין לי כלום איתך ולא מתכוונת שיהיה לי . ופה נגמר מבחינתי הדו שיח הפרימיטיבי הלז...שיהא לך כל טוב.....

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif חחח ../images/Emo13.gif כן והעיקר שאתם

בבית ,את האמת אני שונאת מעברים בכלל .. אז
שיר

למעלה