הי, חזרתי!

Plum fairy

New member
חוויות מפראג

הי בנות, סורי שלקח לי כל כך הרבה זמן, מאז שחזרתי אין לי דקה לנשום, אנסה לפרט ולעדכן עד שיפריעו לי.. אז ככה, הגענו לפראג יום לפני ההופעה, כל פראג היתה מלאה בשלטי חוצות של ההופעה, והמון אנשים ברחוב הלכו עם חולצות של דפש, כבר נכנסנו לאווירה! ביום ההופעה הגענו ל O2 Arena בשעה 18:30, כפי שהתבקשנו מראש, עם תגי VIP מיוחדים, ישירות לחדר הצ'ילאאוט! חצי שנה לפני ההופעה התחלתי לחפש קשר שיאפשר לי כניסה לא רישמית לבק סטייג', ואחרי עבודת פרך מצאתי חבר מדרגה 500 של בחור שהוא חבר של גרושתו של מרטין - סוזן. הקשר נוצר, וזכינו לאישור כניסה מיוחד. נורא רציתי לפגוש אותם, אבל לא רציתי מן גריט & מייט פורמאלי שכולם עומדים בשורה, לוחצים ידיים ומחליפים מילות נימוסים בלי אפשרות לצלם ובלי אפשרות באמת לספר קצת מי אתה וכו', רציתי אחרת. כולם אמרו לי שאין סיכוי, שאני חולמת ושעדיף לרדת מזה. לא התייאשתי וממש השקעתי את כל מרצי, זמני וקשרי (גם קשרים שלא היו נוצרו) בערך 5 חודשים בקיצור - עבודת פרך שבסוף נשאה פרי - בנות, שווה להתאמץ! את המשך הסיפור - בהודעה נפרדת כי אני רוצה לספר גם קצת על ההופעה. אז ככה, דובר פה בפורום שהקהל הצ'כי מתכוון להגיע עם גלימות וכתרים, ואכן היו כמה שהגיעו כך, משהו בין 100 ל - 150, יחסית לקהל (18,000 - הופעה אינטימית יחסית לישראל) הם נראו בודדים ורובם התרכזו בפרונט סטייג', סטיקלייטים לעומת זאת היו לדעתי כמעט לכולם.ההופעה התחילה בול ב 20:00 אחרי חימום של 45 דק, של Nitzer Ebb. התמקמנו בפרונט סטייג' מצד שמאל של הבמה, בתשקיף ישיר על הנחיריים של מרטין..כמו לראות הופעה בסלון..הקירבה גילתה לנו כמה פרטים אינטימיים (דברים שרואים מכאן לא רואים משם.) כמו למשל ש (Girls don't kill me) לדייב מתחילה קרחת קטנה! בכל פעם שהוא הלך אחרונה לנגב את השיער ופיזר אותו הציצה לה קרחונת קטנטונת...אייטם מספר 2 - מרטין הלך בלי תחתונים בהופעה, ובכל פעם שהוא התכופף הוא נראה כמו ירקן משוק הכרמל...החריץ, החריץ...! אולי בגלל החורף הח'ברה שותים תה מכוס תרמית כל ההופעה ואני הייתי עסוקה בלעשות עיניים לבחורצ'יק שנותן למרטין כל שיר את הגיטרה..בקיצור - עמדנו במקום אטרקטיבי ביותר. האווירה היתה מחשמלת ב ט י ר ו ף! דפש יודעים לתת עבודה, אין מה לאמר..פשוט נראה שהם נהנים להופיע. דייב נתן את השאו שלו, כולל ניפנופי היידים, ריקוד הסיבובים, הניצוח על הקהל ואחיזת הבולבול לכל מצהלות הקהל! היה תענוג! כייף לראות לחוות ולשמוע בכל פעם מחדש. הקהל היה בטירוף בסולואים של מרטין והיה נראה שהוא נהנה מכל רגע שיש לו לבד על הבמה. בכלל נראה היה שהיתה אווירת סבבה על הבמה, מרטין רקד וקיפצץ, אנדרו מאחור קפץ ומכה כפיים, נראה היה שהח'ברה נהנים. בשיר POT הקהל הפריח בלונים צבעוניים בדיוק בצבעים של הכדורים של הקליפ, היה נחמד לאללה, כולם הקפיצו את הבלונים לכיוון הבמה. הסדר היה מופתי, אין דחיפות במהלך ההופעה, כל אחד עומד / רוקד במקומו, אין התפלחויות, למעט מסומם אחד שתוך שנייה בריון אחד (סדרן) הטיס החוצה כמו טיל. רוב הקהל היה קהל צעיר, דבר ששימח אותי לאללה, שהדור הדפשי ממשיך, כולם ידעו את כל המילים ושרו בקולי קולות, שיתפו פעולה והיו קהל מדהים. היו גם הרבה אירפאים מכל מיני מקומות אחרים, הרבה גרמנים (שכנראה לא מספיק להם אלף הופעות בגרמניה) חברה מאנגליה וסקוטלנד. ב- 23:00 נגמר. מחכה לטור הבא. דרך אגב יש עוד המון תמונות, בהזדמנות ראשונה אעלה אותן.

piegirl1

New member
../images/Emo46.gifאוי הקנאה..

מתי נקבל את הפרטים על הבק סטייג'? מתי?! המתח הורג אותנו! ההופעה נשמעת מהנה במיוחד ועוד בתוספת מרטין מעורטל?! איים ספיצ'לס.. אני בטוחה שדייב יטפל היטב בבעיה ואולי זו בעצם הסיבה לכל שהם לא מוסיפים ו/או משלימים הופעות בסיבוב הזה, הכל כדי לתת לדייב זמן לשקם את שערו.. כל התוספות של הקהל (כתרים, בלונים, סטיקלייט) זה מקסים בעייני ונראה לי שגם חברי הלהקה מתלהבים ממנו. אני רוצה עוד!

G I R L P

New member
"ואחיזת הבולבול לכל מצהלות הקהל"...........

חחחחחחחחחחחחחחחחחח, פה הרגת אותי סופית

westend girl

New member
יאאאא

ההודעה הזו התחבאה פה למטה וכמעט פספסתי. מי בקסטייג'? מה בקסטייג'? לאן הלכת? תחזרי עם הפרטים
(ואגב, היות שהשרשור כבר לא קופץ, אני מציעה שתפתחי אחד חדש ואני אשרשר את זה הנוכחי אליו)

רגע רגע...שאני אבין...

יש אפשרת ליצור קשרים ולהגיע לבקסטייג'???
ודייב מתקרח???
ודווקא צפייה בטוסיק של מרטין אל-לה-נטורל נשמע מעניין

Another Girl

New member
את טיזרית את...

שתהיי בריאה...
מחכה בקוצר רוח להמשך ואז אגיב על הכול.

Plum fairy

New member
בלי כוונות לעשות טיזינג

אני מבטיחה לכולן,בסופ"ש הזה יהיה עידכון על הבק סטייג! אני ברמת עומס מטורפת, לא מגיעה למחשב, כבר חשבתי לשלוח את בעלי לעדכן אתכן, אבל הוא פחות ציורי ממני, אז החלטתי לוותר...

Plum fairy

New member
היום, היום!

איך שהילדים הולכים לישון, השארתי לי סלוט לפני האח הגדול..

למעלה