הי, חזרתי שוב הביתה

לולי72

New member
הי, חזרתי שוב הביתה

פעם שניה, אני מגוונת, פעם בתל השומר, פעם בעפולה, אבל היו לי כאבי בטן שהקרינו לי על צד שמאל וזה הפחיד אותי, החליטו להשאיר אותי להשגחה, נתנו לי זריקת וולטרן, ופתאום גם מתברר שיש לי לחץ דם גבוה. תגידו, זה קרה לכן אחרי הלפרסקופיה? כי לי אף פעם לא היה לחץ דם גבוה, ואמרו לי להיות במעקב. מקווה לא לחזור יותר לבית החולים ומקווה להרגיש טוב, תודה לכולכן על העידוד והתמיכה. אתן מקסימות וחג שמח.

נועהחן

New member
החלמה מהירה!

מקווה שתרגישי טוב יותר בימים הקרובים, שולחת לך

TRANCILITE

New member
../images/Emo140.gifבנות יקרות

תודה ששיתפתן אותי בחויות ובהירהורים האישיים שלכן . היה מרגש ומחכים ללמוד על הלבטים ההשקפות וההחלטות שכל אחת מכן בחרה . אין לי מושג ,עדיין, מה אני אחליט . אני חושבת שקודם כל אפגש עם אחד הרופאים בתל השומר ואשמע ממנו מה קורה איתי ובאיזה מצב אני נמצאת ומה ההשלכות, אח"כ לחזור לבית ולחשוב על הכל בצורה מסודרת ואז אולי אהיה חכמה יותר ,מי יודע. תודה trancilite

שירשיר77

New member
הי, ברוכה השבה הביתה../images/Emo9.gif

שתדעי שאני הספקתי להיות בבית חולים איכילוב להשגחה קצרה של שעתיים עם אינפוזיה ופרמין כי הספקתי לחטוף בשבוע שעבר הרעלת מזון... ממש לא רוצה לראות בית חולים יותר ומבינה אותך מאד! לי היה לחץ דם נמוך ולא גבוה. יש כמה דברים שקורים אחרי ניתוח לראשונה, גם אצלי בדברים אחרים. צריך לתת זמן לגוף להתאושש מהכל, לנוח, להרגע. אני עדיין לא חזרתי לספורט למשל למרות שלפני הניתוח חשבתי שאחזור במהרה לפילאטיס אבל אני נותנת לזה עוד זמן...
מקווה שלא יהיו לך עוד פתעות שכוללות חדרי מיון נשים וכולי, תרגישי טוב, שירשיר.

למעלה