הי-חופשה בתאילנד

kinsti

New member
הי-חופשה בתאילנד

הי, אנחנו זוג עם תינוקת בת שנה ושלושה חודשים. חושבים לנסוע לשבועיים לתאילנד באוגוסט. מקריאה מקדימה אני מבינה שזו עונה שבה צריך לסמוך על המזל. יש לי שתי שאלות עיקריות, א. חשבנו להיות בקו צ'אנג (אנחנו מתכננים את כל השבועיים במקום אחד). מישהו יודע איך שם באוגוסט, האם יש איים שהם מומלצים יותר באוגוסט? האם קו צ'אנג נחשב באוגוסט ל"הימור" גדול מידי? ב. מה עושים בנוגע לכיסא בטיחות לילדה?

sani48

New member
באוגוסט

בדרך כלל מאוד גשם בקוצנאג,בקוסמוי מבחינה סטיסטית,הרבה יותר טוב,אבל זה גם עיניין של מזל,ושום דבר לא מובטח

הי-חופשה בתאילנד

היי,

מסכימה עם מה שנכתב פה מעלי לגבי קוצ'נג בתקופת אוגוסט,אבל שוב הכל עניין של מזל כי בעונה הזאת עונת המונסונים היא בכל תאילנד.

ההמלצה שלנו היא דווקא ללכת יותר על הצד של קוסמוי אבל שוב מבחינת מזג האוויר הכל פתוח,ושום דבר לא קבוע..:)

עוד דבר נסיעה לקו'צנג זה משהו שצריך לשקול עם לעשות עם תינוקת בת שנה זאת נסיעה של 4-6 שעות לפחות.

נשמח לעזור בכל שאלה ופנייה.

ליאת

kinsti

New member
תודה

לגבי אורך הנסיעה. זה לא האי הכי קרוב לבנגקוק? כל נסיעה אחרת תהיה הרבה יותר ארוכה לפי מה שהבנתי. לא?

אם במרחק עסקינן

מה רע בסמוט פאראקן,שא אם,הואה הין.
יופי של חופים,יש תיירות,מלנות טובים.
הכל נמצא בין 45 דקות לשעתיים וחצי מבנגקוק.

linsho

New member
תשובה לגבי כסא בטיחות

אין מה לקחת איתכם כסא בטיחות... אלא אם כן חשוב לכם לטיסה. לרוב המוניות אין בכלל חגורות בטיחות במושב האחורי...

זו היתה שאלה שגם אני שאלתי בפעם הראשונה שהגעתי לתאילנד עם הבת שלי שהיתה בת 7-8 חודשים...
הייתי גם מוותרת על עגלה - אלא אם כן יש לכם עגלה שמתקפלת כמו מטריה - כי תא המטען של המוניות פה קטן (חצי מתא המטען מכיל את מיכל הגז)
מנשא טוב זה משהו שהייתי קונה מראש - ולוקחת בחשבון שהוא צריך להתאים לאקלים חם (לופי או מנשא שבטי יהרוג אתכם מחום.) בייביביורן וארגו בייבי יעשו את העבודה טוב יותר.

למעלה