הי חדש כאן + שאלה

btekx

New member
הי חדש כאן + שאלה

אני חדש כאן בפורום, קוסם priest רמה 79 יש לי הרגשה שקוסמים לא ממש חזקים, מבין כול מקצועים שונות, אפילו שאני נגד למשל מפלצת Cerebes (רמה רק 72) אני נפגע הרבה נק', ממוצע כ 500 וזה מבזבז הרבה ממש תרופות! בבקשה עזרה, האם זה בסדר? האם ברמות גבוהה יותר יהיה יותר טוב ומגן טוב יותר אפילו גם נגד מפלצות חזקות יותר? מחכה לתשובה

MR Lordi

New member
אתה פריסט...

תתאמן בVoodoos בNLC ותשתמש בMG ותשתמש בHeal...

MR Lordi

New member
וברוך הבא ../images/Emo8.gif

אני פיליפ, בן 14 וחצי יש לי Hermit רמה 73 בקהיני...(שאולי אני פורש ממנו בקרוב...)

btekx

New member
תודה

כן אני מתאמן בVOODOO אבל למה יש הרגשה שקוסמים הוא מקצוע הכי גרוע מכול מקצועים???

MR Lordi

New member
לדעתי, קוסמים זה המקצוע הכי טוב במייפל...

Hunter הכי גרוע לדעתי

../images/Emo87.gif אני בכלל בתחושה שקוסמי קרח וברקים

זוכים להתייחסות נמוכה במיוחד במייפל. אני בקושי מוצא מקום להתאמן שם. וגם כשמוצא- CC PLZ CC PLZ CC PLZ. למי יש כוח לשטויות של ילדים שחושבים שהמפה שהם תפסו זה שלהם. גריפונים- הברקים עוד לא מספיק חזקים בשבילהם. אני תוקף עם קרח לרוב. פילי אש וJR EFFY- המממ... אקספי נמוך מדי. עוד לא משחררים SHOWA
הגריזלים הם כרגע היחידים שאוכל לצוד. הברקים טובים בשבילהם.

אחוזים נמוכים מדי.../images/Emo87.gif

שלא לדבר על זה שהדרופ שלהם משעמם, הם הודפים בחוזקה למטה, ומבזבזים שיקויים עליהם.

TheMessyOne

New member
אולי הרמות הנמוכות קשות ברמות 100+ זה משתלם.

ברמות גבווהות קוסמים , אש/קרח לוקחים אותם לפארטי כי הם מסוגלים להרוג מפלצות במקומות שעבודות רגילות לא יכולות להגיע אפילו . וזה בגלל הכמות הMP + נזק מצוין ברמות 100+ עד אז יכול להיות שהכל נראה לא הכי טוב :\ .

וזה אמור לעודד אותי איכשהו?=/../images/Emo87.gif

כי יש תחושה שאין מקומות לקוסמי קרח וברקים בכלל!

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif אולי,

בMu Lung יש את הבובות עץ האלה בצד הימני של מפות האימונים. תנסה להתאמן במפה הראשונה, אם תראה שהEXP נמוך תתקדם למפות שאחרי זה.

btekx

New member
לא ממש שאלתי...

אני שואל בקשר לרמה גבוהה, האם הגנה בסדר נגד מפלצות חזקות, (נגיד קוסם רמה 100 נגד מפלצות רמה 100) ולא מוריד 1500 כול פעם... (זה מוריד המון MP, וכך מבזבז המון תרופות...), ובניגוד למקצועים אחרים לא מוריד להם הרבה נק', וזה אומר שהם לא מבזבז תרופות, נגיד לוחמים, הגנה שלהם גבוהים, ולא ממש מבזבז תרופות... מבין?? אני לא רוצה לאכזב שאגיע ל120 ואגלה שקוסמים הכי גרועים!!

ToryMaster

New member
ללוחמים אין MP בשיט

ואנחנו דווקא מוציאים המון כסף על שיקויים, דווקא בגלל שיש לנו המון HP וצריך את השיקויים החזקים לזה [שלא לדבר על כמות שיקויי הMP שאני לפחות קונה כל פעם]. לכל דמות יש יתרונות וחסרונות, השאלה היא באמת מה יותר נוח לכל אחד, אני מעדיפה דמות שאני יכולה ללכת איתה דרך המפלצות ולצאת בחיים, זה יותר חשוב לי מהרבה MP או ממתקפות חזקות מאוד.

btekx

New member
אבל

אבל ראיתי הרבה לוחמים נלחמו טוב, למרות קוסמים נהרגו יותר הרבה פעמיים (באותו רמה), איך זה ייתכן?

לקוסמים יש HP נמוך יחסית ללוחמים.

בהרבה... אצל הקוסמים יש הרבה MP וקצת HP לוחמים זה ההפך. (לפי מה שאני יודעת, כל מקרה, לקוסמים יש HP נמוך יחסית לשאר העבודות.)

deisy

New member
לקוסמים יש מעט HP יחסית לאחרים

הרעיון של פריסט הוא בעיקר לרפא... וכן, הוא בד"כ עושה פחות דמאג' מאחרים... אם המטרה היא דמות שעושה המון דמאג', זה בד"כ לא פריסט, בוא נגיד שיש יותר טובים ממנו.. אבל אתה יכול גם להעלות את הדמאג' שלך ע"י ציוד מסוסקרל למשל... לי יש קלריקית ואני רואה שהיא עושה פחות דמאג' מאחרים שברמה שלי, אבל לי זה לא מפריע.. ולגבי שיקויים, יש בNLC את האקסילר הורוד שיושב יופי על ה MP ו"מיועד" לקוסמים שיש להם MP גדול מאחרים... הוא גם פחות יקר מהפיור ווטר למשל..הוא עולה 1,500 מסוס כשהפיור ווטר עולה 1650 מסוס... ומוסיף 1500 MP בעוד הפיור ווטר מוסיף רק 800 MP.. הבאסה היחידה שמוכרים אותו רק שם....

../images/Emo45.gif

צריך לפתוח דמות חדשה שתיהיה רק שם, תמיד וככה תספק שיקויים חופשי XDD הבעיה שאין לי כוח לעבור את מייפל איסלנד וכל זה..
תמיד שיוצא לי להיות שם אני קונה איזה 50.. אבל יוצא לי להיות שם פעם במאה שנה בערך.
.

למעלה