הי חדש באנדרואיד

loosh3

New member
הי חדש באנדרואיד

שלום חברים קניתי שבוע שעבר סמסונג אקספרס
יש לי כמה שאלות בבקשה אשמח לדעתכם בנושא..

1. קניתי כרטיס זיכרון San disk 32g אבל מה שמיסתבר שהוא לא טוב לסמסונג והאפליקציה app 2sd לא מזהה אותו אשמח לדעת על כרטיס זיכרון טוב

2. ה bleak market לא עובד לי אני רושם חיפוש ואז היא ניתקעת בחיפוש למה?

3.הישתמשתי ב 4shared והוא פועל טוב באפליקציות קטנות אבל באפ' nfs fifa כבדות הוא רוצה שאני יוריד כל מיני המלצות וכו ותוקע את ההפעלה של ה apk. יש סיבה לך?

4.יש אפשרות שה וואצ'אפ ישמור על הכרטיס זיכרון (או שכעט זה בגלל הבעיה בכרטיס)

5. איך אני חוסם כל מיני תהליכים שאני לא רוצה שיעבדו כמו פייסבוק שכשהוא מנותק או מיקום של גוגל וכו'... כדי לפנות מקום ב RAM

6.האם אפשר למחוק כל מיני אפל' שקיבלתי עם הפלאפון כמו messenger Flipboard וכו'...

תודה לעונים
אשמח גם אני לעזור
הראל

loosh3

New member
הי....

זה שאני חדש זה לא אומר שהשאלות הם סתם...

BobboVilla

New member
כמה תשובות

1. אם הכרטיס עושה בעיות (מה הכוונה בעיות? לא קורא אותו בכלל? הנתונים נמחקים? תפרט) אז אולי שווה קודם כל להחליף אותו בחנות שבו קנית. אם גם הכרטיס הבא עושה בעיות, אז כדאי לקחת כרטיס של סמסונג, Trancsend או Kingston.

2. אם מדובר במקום שבו אפשר להוריד אפליקציות בלי לשלם עליהן, אז כמו מועדון קרב - לא מדברים על זה.
3. כנ"ל.

4. לא ראיתי אפשרות כזו.

5. הגדרות - מנהל היישומים - הכל - בוחרים אפליקציה ולוחצים על "ביטול" (Disable). לא לכל אפליקציה אפשר לעשות את זה, ולא לכל אפליקציה כדאי לעשות את זה.

6. בגדול - לא. אם תעשה רוט (Root - הרשאת מנהל מערכת) אז תוכל למחוק גם את האפליקציות הללו. אני לא מכיר את המכשיר אז אני לא יודע איך עושים את זה שם.

loosh3

New member
תודה

לגבי הכטיס זיכרון הוא טוב ועובד מעולה והטלפון מזהה אותו
אבל האפליקציה APP2SD אומרת שהוא לא תקין ואי אפשר להעביר אליו אפליקציות מהזיכרון הפנימי

BobboVilla

New member
לא מכיר את האפליקציה, אז לא יודע לעזור

יכול להיות שהוא צריך להיות מפורמט בצורה אחרת (ext2/3/4, שהיא מערכת קבצים של לינוקס/יוניקס, בניגוד למערכות קבצים של Windows), אבל זו רק השערה על בסיס ניסיון קודם שלי (במכשיר אחר). תסתכל אם יש הסבר לגבי מערכת הקבצים שצריכה להיות בעזרה/מדריך של האפליקציה עצמה.

BobboVilla

New member
כן, אבל זה מוחק את כל מה שיש על הכרטיס

תעשה חיפוש על gparted. אבל קודם תוודא שזה באמת מה שצריך לעשות.

loosh3

New member
לאחר כמה בדיקות

שהאפליקציה לא תומכת בהעברה לSD
תודה רבה

למעלה