בנות! זה לא הקנקן!
א אסי סרחנה בנשמה New member 19/2/06 #32 חחחחחחחחח יא טנבל../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif אין כלום בקנקן שלך
ח חצילע New member 19/2/06 #35 בואנה. איך אני רואה פותחים את המוח של עידן מוצאים שמה ציפורים שוחות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פרקשון New member 20/2/06 #41 איזה ריכולים.. טוב מתי שאני רואה את הפורום הזה.. אני יושב על קרן, נועם ויעל ואין לי ציפורים בראש! הוודקה הרגה אותן
איזה ריכולים.. טוב מתי שאני רואה את הפורום הזה.. אני יושב על קרן, נועם ויעל ואין לי ציפורים בראש! הוודקה הרגה אותן
ק קרקר בגבינה New member 20/2/06 #42 אתה רואה אותי כל יום יא ראש חח ולא ישבת עלי עדיין מחר אני יושבת עליך, טוב?
ח חצילע New member 20/2/06 #47 אם תשב עליי אני אכה אותך עד זוב דם. חחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי בג'ודו פעם.
א אסי סרחנה בנשמה New member 17/2/06 #7 מגפת חדשים חוחו ../images/Emo13.gif../images/Emo194.gif ברוכה הבאה חוחו
P paposhdo New member 18/2/06 #17 =P יהיה טוב!! ברוכה הבאה (גם אני די חדשה)) =))) אז הדס, מה עשית אתמול בערב? (אתמול בערב?), אני ? (כן אתתת =))), בעע עזבי חיבוק ממני =))
=P יהיה טוב!! ברוכה הבאה (גם אני די חדשה)) =))) אז הדס, מה עשית אתמול בערב? (אתמול בערב?), אני ? (כן אתתת =))), בעע עזבי חיבוק ממני =))