הי חדשה פה , כאילו דה

saidclean

New member
הי חדשה פה , כאילו דה

אז ככה היום היה לי יום ליק סווף!!!! מצאתי את תפוז פאקצות זה לליק = בטייייירווווף.. היתי בתפוז מפקד הצבאות כאילו דה ואני אומרת לעצמי לייק "אממ הם ניצלה אותך זה היה כזה ברור" אני לייק כולה פתחתי לייק אשכול מושי כדי לשתף אנשים בימים המושיים שהיו לי. אבל זה בהמשך אני רוצה לראות תגובות ה100ממות אוהבת את כל הפרות שלי!

saidclean

New member
אתה לייק קנאי כי אני מושלמת!!

סוו לייק ישראל זה מעניין כאילו אבל סוריה?? זה כאילו ערבים! איכס ערבים זה מגעיל אותי! דאדי שלי אומר לי תמיד שצריך ללמוד להסתדר לייק. בגלל שלמשל אני ופאטמה השרמוטה[ מלכת הכיתה] לא מסתדרות כי אני לייק מרביצה לה כל יום =] מסכנה. הערביה הזאת תמות. ואתה מקנא כי דאדי אמר לי שזה בגלל שאנשנושים כמוכם פשוט מתים להיות כמוני כי אני סווווווווו מושלמת ואתם- לא!

saidclean

New member
ע!ד *!ם N!ש* בח**

זה היה יום אופנה וזה היה מושי מושלם שחבל לכם על הזמן!! אמרתי שהדאדי שלי מושלם לייק הוא רק מוכיח את זה לייק הוא קנה לי כרטיס זוגי לפסטיגל!!! שיוו זה יהיה כזה מושי!!!!!!! אני התנשקתי פעם ראשונה נכון מגניב עם החבר הכוסון שלי הוא דומה לצ'אד מייקל מורי המוווווווווולם!! קוראים לו שיי היום קניתי לו עגיל ריבוע כזה נוצץ לאוזן נכון שווה.!!!?!?

עמי1986

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

סעיד אתה לייק הורג אותי מצחוק! לייק אפילו בעיתון אתה לא כזה מצחיק! סווו לא משנה אני הולך להיתקלח במקלחת המושית שלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עמי1986

New member
נ.ב.

עומרוז&נאטו שליטעעעע!!! דונט לשכוח איפה שמעתם את זה פעם ראשונה אנשנושים..

saidclean

New member
סוו לייק דיייייי להתחזותת לי

יבן שהתגובות היו ממש כאילו ממש כמו שאני לייק הייתי כותבת. אויי אני חולה לעצמי על התחת המושית שלי!! אני לייק כ"כ אוהבת את עצמי זה לייק לייק אתם חייבים השתלת שכל דחוףףףף אז אני לייק הולכת להתקלח במקלחת המושי שלי ואתם יכולים לייק לאכול חרא שחורה כי אתםפריקים מגעילים שממש אוהבים את זה ==] אני לייק חולה על עצמי.. *דניאל - דיסלופ שליטעעעעעעעע*

saidclean

New member
כאילו דה

הם סתם נצלו אותי ואת התחת המושי שלי יאאאאאאאאאאאאאאאא תודה על התגובות ה100ממות

למעלה