הי חדשה כאן

sariii

New member
הי חדשה כאן

אומנם אני סמויה כבר די הרבה זמן אבל הגיע הזמן להציג את עצמי. אני שרי בת 35 אמא ל - 2 בני 9.5 ו - 4.5. ביום ההולדת 35 החלטתי שהגיע הזמן לעשות מעשה ולהוריד ממני את כל העודפים (ויש הרבה...) בכללי כבר ניסיתי והתנסתי בכל הדיאטות שומרי משקל, חרמון, הפרדת חלבונים ופחמימות וכד'. ברובם ירדתי יפה ותמיד העלתי את הכל ויותר. התוצאה - היום יש לי להוריד כ - 30 קילו. אני בעייתית מאד מאד בנושא אוכל ולדיאטניות תמיד מאד קשה איתי. אני לא אוכלת ירקות למעט ירק אחד בכלל, לא אוכלת דגים בכלל, ממעטת מאד בגבינות, למעט קוטג'. בקיצור קשה הדרך אבל בינתיים אני 3 שבועות שומרת על כל מה שנכנס לפה, משתדלת לאכול מאד מאוזן ללא מתוקים, קמח לבן ומעט שומנים וכרגע יורדת יפה. המוטיבציה בינתיים מאד גבוהה, מקווה שלזמן ארוך. לצערי ספורט עדיין רחוק ממני, לא מסוגלת כרגע, אולי כשארד קצת יותר. אז נעים מאד

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה...

איזה ירק את כן אוכלת? ירקות לא חיים ולא מבושלים?

sariii

New member
הי תודה

אני לא אוכלת שום ירק בשום צורה שהיא לא חי ולא מבושל למעט עגבניות...

jesie12

New member
גם אני לא אהבתי

לימדו אותי לאהוב לימדו אותי לא להתעצל לחתוך אותם, לימדו אותי איך לתבל כמו שצריך וכך ללמוד לאהוב היום, אני לא מוותרת

sariii

New member
האמת אני מקנאה אבל

ניסיתי בחיי שניסיתי בכל הדרכים והצורות גם מאכלים שכוללים ירקות המבושלים בדרך לא דיאטטית ומטובלים בכל התוספים השונים אני פשוט לא מצליחה להכניס לפה. יש לי כראה שריטה עמוקה בעניין. אבל אני עדיין אופטימית. רואה מישהו אוכל סלט גדול ואני ממש מקנאה...

יעל י

New member
עגבניה זה מצויין...

שקשוקה סלט עגבניות שרי עם מעט צנוברים,שמן זית,לימון ומלח עגבניות קלויות בתנור על גריל עם מעט מלח עבה מעל

sariii

New member
אומנם שקשוקה בד"כ לא כי

מכינים אותה עם בצל ופלפלים אבל כל השאר בהחלט כן. כדאני מבקשת סלט הכוונה היא סלט עגבניות...

למעלה