הי, חג שמח ונעים מאד

beginagain

New member
הי, חג שמח ונעים מאד

אני פרודה + 2, גרה במרכז. נפרדנו אחרי מערכת יחסית שהתחילה מקסים ובמסלול המהיר, אך הידרדרה מאד מאד אח"כ והייתה ממש עכורה בשנתיים האחרונות. בסופו של דבר הסתיימה בבגידה שלו. עכשיו אני פה, מתחילה להכיר אתעצמי, לחזור לעצמי, ולבנות עצמי מחדש. הייתה תקופה מאד עצובה, מפחידה, מבולבלת, אני לומדת להכיר אתהמציאות החדשה , לקחת ממנה את הדברים הטובים שהביאה עימה (הוא כבר לא פה!!!
) ולהתמודד עם הקשיים שעימה. פגיעת הבגידה היא משהו שקשה לי לתאר, וגם הקלות שבה החליט לוותר על המשפחה והעקשנות שלו לא ללכת לייעוץ היו לי ממש קשים לקבל. למזלי, כשנפרדנו כבר לא אהבתי אותו, מה שהקל מאד על הפרידה, וקשה לי לתאר לעצמי את קושי הפרידה לו גם הייתי אוהבת אותו. זהו, נראה לי שאת העיקר אתם יודעים עכשיו חג שמח לכולכם

NoaModiin

New member
נשמע שהקושי הגדול כבר מאחורייך

והקשיים רק מחשלים אותנו, כך שאת בהחלט על הדרך הנכונה
שיהיה בהצלחה

sharonv30

New member
שיהיה לך בהצלחה בהמשך

האמת שרפידה בכל מובו כל שהוא היא קשה , אבל קשה ביותר הוא מחיר הבגידה , אני מאחל הרבה הצלחה בהמשך הדרך אנחנו חתכנו את הסיפור יחסית הרבה יותר מהר ,בכדי שזה לא יגמר בטון צורם בהצלחה

חג שמח ../images/Emo20.gif

הצד הטוב של המצב הרע הוא, שיש לך הזדמנות להכיר את עצמך ולבנות את עצמך מחדש. "אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" - מכירה את הספר של דר' סוס? אם לא - את מוזמנת לקנות לך אותו כמתנה לגירושים
בהצלחה

../images/Emo24.gifנשמע שעשית דרך ממש ארוכה וקשה עד כה

חג שמח, ושיהיה בהצלחה בהמשך- עושה רושם שאת על הגל הנכון. ברוכה הבאה

Hope timit

New member
../images/Emo201.gifשיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה

את תראי שככל שהזמן יעבור תגלי עוד דברים על עצמך. דברים נפלאים ופחות נפלאים אבל, זוהי הזדמנות נהדרת, לא קלה אבל, בהחלט מאתגרת!

למעלה