תראה...
א.תקח את הביקורת כטיפ אחי... יש לך אתר חדש אז תבנה אותו נכון... ב.מה שאני חושב זה שמי שנכנס לאתרים האלה זה 80 אחוז דתיים חרדים שכולם גולשים באותם פורומים קומונות וכולם מכירים את אותם ניקים אוקי? מספיק שבפורום אחד אתה מפרסם אתר שווה ואז כולם יודעים על זה... מה זה יוצר? זה יוצר שאותה כמות אנשים נכנסת לאתר הזה! ומורידה אותם צלצולים! ואז מה? נפתח עוד אתר (לא אתה) והוא צריך לשים צלצולים? צריך! אז מה הוא עושה? מעלה את מה שיש לו בפון (מהאתר הראשון) ואז הוא מפרסם את עצמו, ומה יוצא? שאנשים נכנסים אליו ורואים את אותם צלצולים כמו באתר הראשון... אז גם אם הם רואים משו אחד/שניים חדשים הם יורידו אותם ויחזרו לאתר הראשון כי הוא גדול יותר מן הסתם... וכן הלאה וכן הלאה... ולהוכחה תראה שבאותם אתרים קח לדוגמא את 18500 לא זוכר איך קוראים לו, יש בקישורים של האתרים שלו רשימת אתרים... תכנס לאהרון וואפ (זה קיים?) ותראה ב80 אחוז את אותה הרשימה... בקיצור בכולם תראה את אותם האתרים. זה כמו רשת! זהו... עד כאן הקטילות... אני לא אשאיר אותך עם טעם רע חחח או עם שאלות בלי תשובות... אז קח כמה עצות (בלי לבקש קרדיט באתר... בפינה הליונה הימנית, עדיף שהשם שלי יהיה בצבע זוהר מהבהב בכתב אריאל, עם הקדשה חחחחח סתם) קודם כדי לצאת מהמעגל הזה של הרשת צריך להשקיע... זה דבר שאתה צריך להפנים. איך עושים את זה? תהיה מקורי... א.תחפש באתרים שלא מהמומלצים של כולם רינגטונים שלא שמעת!! בדגש על לא שמעת... ושהם יפים. ב.אתה שומע שיר יפה שאתה חושב עליו בתור רינגטון? אל תתעצל... זה בדיוק 3 דקות על תוכנת עריכה, לחתוך את הקטע המסויים שרצית בתור פאנטון. זה מוסיף המון ועושה אותך ייחודי! עם רינגטונים שאין לאף אחד. משחקים? יש מלא...נגיד הבועות שאתמול חיפשנו, חיפשתי את זה בגוגל וראיתי קובץ עם איזה 80 משחקים בקובץ RAR מקובץ! קח מחשב, תפתח אותו, ותעלה משחקים מיוחדים וטובים! טפטים, תגלוש בגוגל, קח סרט או משהו ועם תוכנת צילומי מסך תביא תמונות מקוריות וכו... זהו... אם תהיה לי עוד עצה אז בכיף