הי חבר'ס..

מעיין©

New member
ידע בסיסי לא היה הורג אף אחד

זה בזיון שקצינים בצה"ל, שנמצאים שנים במערכת לא יודעים ולו שמץ של דבר על מתנדבים. ולא, זה לא מתפקידי ללמד אותם. זה מתפקידו של צה"ל.

אכן.

בדיוק מהסיבה הזאת התעקשתי להעביר בקק"צ שלי שיעור על חיילים מתנדבים בצבא. השיעור היה מעולה לטעמי. סקרתי את כל הנקודות העיקריות שמפריעות לנו המתנדבים. שווה לשקול להכניס את זה בתור חומר חובה בקק"צ נחשון. (יש 3 מגמות קק"צ - נחשון זה מה שעבר בבה"ד 12 ועכשיו עובר לבה"ד 1. קרי קצינים עורפיים בלבד)

p o i s o n e d

New member
בברכת כן ירבו...

זה טוב שהעלית את הנושא בקורס וגרמת לעניין המודעות להמשיך הלאה. ח"ח לאדוני!!! אבל יש קצינים פז"מניקים(לא אתה צעירוס!-סתם!) שלא מכירים את העניין ופה אנחנו נכנסים לתמונה בראיון אישי של טופס טיולים-לפחות ככה זה בחיל האוויר. מלבד זאת עדכון מפקד מרפאה וזהו.... מה לעשות צריך להעלות את המודעות... עד אשר יהיו קצינים שלא "חונכו" לדעת מה זה מתנדב, נצטרך להעלותה בעצמנו ביחידה. ככה זה וזה עדיף מלשבת ולהגיד שהמפקד ידאג להיות מעודכן. לצערנו אמור להיות משהו אחד ובהמציאות קיים אחר לדוגמא אני... אני נולדתי למשפחה של פולנים ואני מנגן על תופים במקום לנגן על כינור ואני רוצה להיות וטרינר במקום אדבוקט או רואה חשבון... בנקודה זו לפחות הצער הוא לא שלי, בעצם כן גרר 608 בפסיכומטרי לעזאזל! מקווה שהבהרתי/שהעברתי את הנקודה ושהעליתי חיוך על פני אנשים...

למעלה