AceMagician
New member
הי חברים!!!
אחרי היעדרות של כמעט שבוע וחצי אני פה. וירוס רצחני פקד את המחשב שלי והייתי צריך להקריב כמה דברים כדי להציל את האתר המיוחל. ממש מצטער בשמי (בעיקר-כי אני הבעיה לעיכובים) ובשם צוות האתר הנהדר שלנו, שלא יכולתי לבקש אחד טוב יותר-וזה נכון! תודות לדן, נבו ואורי שעזרו ועוזרים לי להרים את האתר כמה שיותר מהר עם העומס שיש לי עם הטיסה לפולין (שבוע הבא-30/3 אחרי היומולדת שלי-28/3
), הבגרויות וכל שאר השטויות שיש לי... אני ממש מתנצל כי שוב אני הסיבה שאתם, חברי הפורום האהוב עליי ביותר, צריכים לחכות ולהמתין לאתר שהיה צריך לצאת לפני שבועיים-שלושה... אז אני פה סוף סוף!! אחח טוב לשוב ויש לי כמה ספוילרים נחמדים לחלוק איתכם חברי בקשר לפרק III כולל ראיון עם ג'ורג' לוקאס והרבה חומר חדש שיתווסף לאתר ולפורום מהר מאוד. האתר יצא עד שבוע הבא - לפני שאני טס מפה לעוד שבוע (8 ימים ליתר דיוק
)... CYA ME GEDAIS-MESA BACK
אחרי היעדרות של כמעט שבוע וחצי אני פה. וירוס רצחני פקד את המחשב שלי והייתי צריך להקריב כמה דברים כדי להציל את האתר המיוחל. ממש מצטער בשמי (בעיקר-כי אני הבעיה לעיכובים) ובשם צוות האתר הנהדר שלנו, שלא יכולתי לבקש אחד טוב יותר-וזה נכון! תודות לדן, נבו ואורי שעזרו ועוזרים לי להרים את האתר כמה שיותר מהר עם העומס שיש לי עם הטיסה לפולין (שבוע הבא-30/3 אחרי היומולדת שלי-28/3