הי חברים

Amirus11

New member
הי חברים

אהלן שלום,

לכל האנשים הטובים כאן שנמצאים בתחתית ולא רואים את האור בקצה המנהרה, רציתי להגיד שגם אני במשך שנים הייתי במקום הזה, מלהתפדח לקנות קפה או לשבת במסעדה ושלא לדבר על ללכת להופעה או מסיבה ובכלל להתחיל עם בחורה לא היה אופציה... ושנים שלא האמנתי שאצא מזה. התחלתי טיפול CBT והתקדמתי צעד צעד עד הפריצה הגדולה שפתאום אתה יכול לעשות הכל, אז כן לא משנה כמה עמוק אתם נמצאים אתם יכולים לצאת מזה ויותר מהר ויותר חזק ממה שיכלתם לדמיין לעצמכם. כמובן שזה קשה ולא פשוט תמיד למצוא את הכוחות אבל זה אפשרי בהחלט אם רק תרצו.

אני אכתוב כאן כמה טיפים מה עזר לי:

1. קודם כל הכי הכי חשוב אופטימיות. תגידו לעצמכם אני אצא מזה. תסתכלו על המטרות שלכם ותגידו לעצמכם זה יקרה ותאמינו בזה. וגם אם סתם תגידו ולא תאמינו בזה בהתחלה בבוא הזמן תאמינו בזה. תאמינו שאולי לא מחר ולא מחרתיים, אבל אני אגיע לשם.

2. לכו לטיפול! יש אנשים שיודעים מה הם עושים ויכולים לעזור לכם מאוד.

3. מנגד תתרחקו מאנשים שמורידים אתכם, עבודה או כל מצב שגורם לכם להרגיש רע עם עצמכם.

4. תעשו ספורט ותעלו את הביטחון העצמי שלכם בצורות אחרות. תמצאו תחביב שעושה לכם טוב וגם יהיה לכם על מה לדבר עם אנשים אחרים

5. אני בטוח שכל אחד כאן בלי יוצא מין הכלל היה בזמן מסויים במקום מסויים מלא חיים ושמח, גם אם זה לתקופה קצרה. נסו להבין מה היה שם שגרם לכם להרגיש טוב ולשחזר את זה.

זהו אנשים יקרים, יש לכם את הכח לשנות את החיים שלכם, זה לא יקרה ברגע אבל זה יקרה אם רק תחליטו.

Lichy87

New member
תודה רבה על העצות

גם אני בזמנו כתבתי "מתכון" להתגברות על ח"ח.
כל הכבוד על האופטימיות והשינוי שעברת

למעלה