הי חברים!

הי חברים!

יש גם ימים כאלה... היום הייתי אמור לנסוע למילואים בצפון, והתלבטנו אם אני אסע באטובוסים או שאני אקח את אחד הרכבים. בסוף החלטנו שאני אקח את האוטו, ויצאתי לדרך. כמה דקות אחרי תחילת הנסיעה, מישהי שכנראה לא צייתה לתמרור עצור, נכנסה בי בצד של האוטו. קודם כל, ברוך השם לא קרה שום דבר לאף אחד מאיתנו, למרות שלא היה חסר הרבה בשביל שהיא תיכנס בי ממש, ואז א"א לדעת מה היה קורה... דבר שני, אחרי שעצרנו בצד, ויצאתי מהאוטו היא התחילה להגיד שזה אשמתי ושאני נכנסתי בה וכו' ואשכרה נכנסתי לשוק איך היא משקרת ככה, ואיך בדיוק הגיוני שאני נכנסתי בה אם היא קיבלה מכה באוטו מקדימה, ואני בצד. מה גם שאני נסעתי בכביש ישר, והיא זאת שנכנסה לכביש שלי כשעוד היה לה תמרור עצור!!! בסוף הסברתי לה בנחת מה קרה, והיא הסכימה איתי והודתה שזאת אשמתה. בקיצור, החלפנו פרטים ואבא שלי הגיע ואמר לי שיכול להיות שנצטרך להזמין משטרה בגלל הביטוח וכו' ואח"כ התקשרנו אליה והיא שמעה שיש מצב שנקרא למשטרה, היא כנראה ממש נלחצה והיא חזרה למקום התאונה, ולא הבינה למה אנחנו צריכים לקרוא למשטרה אם הביטוח יכסה את כל הנזק (כנראה פחדה שישללו את הרישיון) ובינתיים היא הביאה עוד חברות שלה שהתערבו וכמה אנשים שכנראה מכירים אותה היו באיזור והתחילו לחפור לנו שלא צריך משטרה וכו'. אמרתי לה שכרגע אנחנו לא חושבים על זה ונראה כבר. בקיצור היא נסעה שוב ואחרי כמה דקות היא עוד פעם חוזרת, ואז היא טוענת שהתאונה בכלל לא היתה איפה שאמרתי (שהיה לה תמרור עצור) אלא כמה מטרים אח"כ (ושם כביכול היה לה תמרור תן זכות קדימה), בעיקרון זה עדיין לא מצדיק אותה וכמובן שהיא עדיין אשמה, אבל זה כנראה עונש חמור פחות, ואז היא התחילה לצעוק עליי שאני משקר, ואיך אני לא מתבייש ושאני פשוט לא זוכר מה היה, וניסתה לערער אותי לגמרי. השתדלנו לא להתייחס אליה יותר מדי אבא שלי ואני (יש לי בעיה שברגע שצועקים אני לא ממש מגיב, אני ממש לא אוהב כשצועקים...) היא הלכה, והחלטנו לנסוע למוסך במקום לחכות שעות לגרר בשמש... בקיצור, היה לנו "אחלה" יום במוסך וממש מרגיז כל הכסף שצריכים להוציא עכשיו, כשזה משהו שקרה ממש לא באשמתי, ושהאוטו שלה בקושי נפגע יחסית אלינו...זה ממש מבאס
כשנסענו למוסך הנסיעה הרגישה לי שעות למרות שהיא לא כ"כ ארוכה, וגם כשנסעתי וראיתי שמישהו עוצר, פחדתי שהוא פתאום יתחיל לנסוע ואז יכנס בי. כנראה שהיא כן הצליחה לערער אותי בסופו של דבר.... זהו מצטער שחפרתי אבל הייתי חייב לפרוק. שנדע רק בשורות טובות

A TotalGleek

New member
../images/Emo10.gifלצערנו יש גם ימים כאלה ..

העיקר שאתה בסדר ! לי יש קצת טראומה מדברים כאלה .. לא שהייתי מעורבת בתאונות דרכים חמורות אבל באמת שאי אפשר לדעת . מאחלת לך שהכל יהיה טוב ! ואתה יודע שאנחנו *מאוד* אוהבים פה חפירות .

riktal

New member
קודם כל

אל תתנצל - בשביל זה אנחמו פה
. הכי חשוב שלא נפגעת
לצערי יש אנשים כאלה וכמי שכרגע לא נמצאת בארץ אלא במדינה זרה אני "זוכה" לראות את ההבדל הענקי בין האנשים "שלנו" לבין אנשים זרים. האמריקאים וגם הקנדיים הם אנשים כל כך שקטים ומנומסים, לא צועקים או מתעצבנים על כלום. מצד אחד זה מוזר ולפעמים אפילו מעצבן, אבל אני תמיד חושבת לעצמי שהלוואי שהישראלים היו כאלה. כמו שכתבתי - מה שחשוב זה שאף אחד לא נפגע ואם (סליחה על הביטוי) הפוסטמה הזאת כל כך דואגת יש לה כנראה סיבה טובה כי זאת כנראה לא היתה התאונה הראשונה שלה. תעשה מה שאתה חושב לנכון ואל תחשוב על איך זה ישפיע עליה

A TotalGleek

New member
והצרפתים ..

אם הם נתקעים בך או אפילו רק חושבים שהם נתקעו בך - "PARDON" .. בארץ זה לא תופס כל כך ..

אבא שלי גם טוען שכנראה יש לה נקודות או משהו

אבל היא משום מה טרחה כל הזמן להגיד אני בת 40 וזה פעם ראשונה שזה קורה לי ובלה בלה...

hodaya96

New member
../images/Emo201.gif העיקר שכולם בסדר

ואל תתייחס יותר מדי למה שהיא אומרת.. היא כנראה נכנסה לחרדה וניסתה את הדרך הכי קלה לצאת מזה- להפיל הכל על הבנאדם השני

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif בלונדילון../images/Emo201.gif

קודם כל ברור שהכי חושב שאתה בריא ושלם והכל אבל למרות זאת אני מבינה את העצבים שלך ואת הקטע שכסף שעובדים בשבילו ממש קשה מתבזבז על טעויות של אחרים:-\ העיקר שהכל עבר עכשיו רק שטויות ניירת של ביטוח וכאלה מזל שזה לא ניירת של טפסי ניתוח או אישפוז

בוב ../images/Emo24.gif

קודם מזל שאתה בסדר. נתחיל בחמסה חמסה חמסה על זה שאתה שלם ובלי פגע. השאר לא חשוב, שטותי ומטרחן ברמות

o0Invisible0o

New member
אז ככה..

לצערי הרב יש לי ניסיון רב עם תאונות..
איזה דבר נורא להגיד אבל זה נכון. אז כן, בישראל ברגע שמישהו עושה תאונה וזאת אשמתו הוא בדר"כ יוצא וצורח כדי להוכיח את חפותו, זה פשוט מה שקורה.
אל תיתן לה לערער אותך, הקטע שפתאום חשבת שיכנסו בך שוב, זה טבעי. בי נכנס אופנוע למרות שראיתי אותו במראה, שבועות אח"כ הייתי אובססיבית לאופנועים במראה.
ראיתי אותם ועדיין חששתי שיכנסו בי..[כי ככה היה עם הטמבל ההוא שנכנס בי] לגבי המוסך - זה הדבר הכי מבאס תכלס, אבל! אם זאת באמת אשמתה אתה תתבע את הביטוח שלה ותקבל את הכסף חזרה! כן, באסה כי זה לוקח כמה חודשים..אני עוד לא קיבלתי את שלי מתאונת האופנוע...[ועברו כמה חודשים.
] אבל זה יקרה. אז זה בסדר. טיפים לפעם הבאה [בתקווה כמובן שלא תהיה!
] תצלם את מיקום המכוניות לפני שמישהו מכם מזיז את הרכב. [בטח יש לך מצלמה בפלא, לא?] תתעלם מהצעקות, כל הכבוד שאתה מסוגל..! אני אממ..עובדת על זה.
וכן, סביר להניח שהיו לה נקודות..אבל כל עוד יש לך את הפרטים שלה ולא הזמנתם משטרה הכל יהיה בסדר, הרישיון שלה לא יפגע ותוכלו לקבל החזר. אגב, תאונת האופנוע [היא פשוט האחרונה.
] הבחור שנכנס בי ממש נפצע, ברמה שהוא דימם מהיד ופלסטיקים שמחפים את האופנוע התפרקו ונפלו לכביש! והוא לא רצה להזמין משטרה, לא רצה לתת לי את השם שלו ומספר הטלפון..הפרט היחיד שהוא נתן זה את שם חברת הביטוח ומספר רכב [שכמובן, הוא לא היה יכול לא לתת] אז לדעתי הוא גם היה בשלילה/בלי רישיון ונהג כנראה באופנוע של מישהו אחר. וגם כן, אחרי שאני ממש רציתי להזמין משטרה והוא לא הוא ניסה פסיכולוגיה הפוכה עלי ואמר שאין לו בעיה שנזמין משטרה כי זאת אשמתי [שזאת כמובן לא הייתה, אבל ..אותי קל לערער לצערי.] אז בסוף בלי משטרה הכל הסתדר. יהיה בסדר.
אני שונאת את הנהגים בארץ.

5ifi

New member
חוצפנית היא...

אררר איך אני שונאת זקנים שחושבים שמגיע להם הכל! תתבע את האמאמא שלה.

Ayelet 363

New member
לפרוק זה מאוד חשוב- אין לך אל מה להתנצל../images/Emo201.gif

איזו שקרנית... וחצופה לגמרי. אל תוותר לה. שמחה שחוץ מזה לא קרה לך כלום...

boopy 1

New member
אוי..

מאמי העיקר שאתה בסדר.. באמת שכל השאר לא משנה! ובתור משהי שזה קרה לה פעמים, אני שונאת שקרנים! אבל לא שווה לתת לזה להרוס לך את היום אז פשוט תחייך ותמשיך הלאה, אני בטוחה שאתה נהג זהיר אל תתן לזה להפחיד אותך :)

למעלה