הי חברים!

הי חברים!

אז רציתם להמשיך לשמוע ממני
, וכבר עכשיו יש לי התלבטות נוספת ואני אשמח לשמוע מה דעתכם: נכנסתי לאתר של אטרף דייטינג, והתחלתי לדבר שם עם כמה דתיים שגם להם יש נטיות, ובקיצור, הכרתי שם סטודנט בן 27, שמחפש בחור לקשר רציני(!!!), הוא גם נתן לי כבר את הטלפון שלו... ואני ממש לא יודע מה לעשות... להיפגש איתו או לא? ובכלל אני לא בטוח שאני מוכן לקשר רציני עכשיו (כי אני נמצא גם בישיבת הסדר), ויש לי גם את החשש הזה שבסוף יעלו על הקשר הזה (או על כל קשר אחר שיהיה לי) או שבסוף יתברר שזה סתם בחור שמחפש סטוץ (אתם הרי יודעים כמה סוטים יש באינטרנט לצערינו). וזהו, אשמח לשמוע מה דעתכם... באמת שאני מנסה לכתוב כמה שיותר בקצרה כדי לא להטריח יותר מדי.... בתודה מראש על כל העזרה!!!

יום.

New member
אני מציעה לך

קודם כל לשבת עם עצמך ולהבין לבד מה אתה מחפש כרגע. אין טעם לחפש כרגע פרטנרים אם אתה בעצמך לא בטוח מה אתה מחפש

אני מניח שאת צודקת...

הבעיה היא שניסיתי כבר כמה פעמים לשבת עם עצמי, אבל אני לא מצליח להחליט מה אני רוצה ומה אני מחפש... את מבינה למה אני חותר?

dkey

New member
סוטים באינטרנט

אני לא חושב שמי שמחפש סטוץ הוא סוטה. אני דווקא חושב שרוב הדתיים באים עם מטען נפשי מאוד מורכב שעושה אותם מצולקים נפשית ובלתי מוכנים לקשר אמיתי, דבר שבעצם מוביל לסטוצים בלבד. אם אתה לא מוכן לקשר אמיתי אולי דווקא סטוצים הכי מתאים לך וכמובן אם אתה חושש מהכל אז מחשבה תחילה ראויה כאן. לדעתי האישית אתה חייב למצוא דרך לשלב את אמונתך ונטייתך בחייך באופן החלק ביותר כשהכל על פני השטח. רק כך תזכה לדעתי לחיים בריאים נטולי קונפליקטים.

פער הגילאים

פער הגילאים, עלול לסבך את הקשר. קח בחשבון שהגיוני שאתם במקומות שונים לגמרי בחיים... בגילאים האלה כל שנה האדם מאוד מתפתח ומשתנה.

dkey

New member
זה ממש לא נכון

פער לא נובע מגיל וגם לאנשים בני אותו גיל יהיו פערים או יהיו במקומות שונים בחיים.

יום.

New member
אני ניהלתי במשך שנתיים

מערכת יחסים מאוד פורה, מפרה ואוהבת עם אדם שמבוגר ב6 שנים ואף אד מאיתנו לא מת (אולי חוץ מאמא שלי שזה שנפרדנו קיצר לה כמה שנים מהחיים
)

יום.

New member
אנשים נפרדים

אבל אם אתה מתעקש לדוגמא אופטימית יש את שכנים שלי זוג מדהים עם 4 ילדים הגדולה בת 26 אז אני בטוחה שהם נשואים יותר 6 שנים הפרש גם.

פער גילאים תלוי בבגרות של הבנאדם

אבל לפי מה שכתבת בהודעה שלך, אתה עדיין רחוק מבשלות. אתה עדיין לא מחפש קשר רציני, אתה חושש (לדעתי קצת לחינם...) מהחברה סביבך ועוד ועוד. אז תצטרך לשבת עם עצמך ולהחליט עם אתה מעוניין ליטול סיכונים או לא. אולי לחכות שנה שנתיים...וכדומה החיים שלנו מורכבים מניסויים ותהיות ועד שתמצא את הנסיך,
תאלץ לנשק הרבה צפרדעים בדרך או לפחות להפגש עם כמה כאלה...)
אבל רק מי שמנסה בסוף ימצא בהצלחה חבר

סבבב

New member
אני מצטרף לדברי החברים פה...

אין מנוס ממך עצמך... רק אתה יכול להחליט עם עצמך ולתת לעצמך תשובות מה בדיוק אתה מחפש. קשר יהיה לך מאוד קשה אם אתה בהסדר, כי אתה חוזר הביתה לעיתים רחוקות ולא ממש זמין לאהבה זוגית. כלומר, אפשר לשמור על קשר זוגי גם בתנאים כאלה, אבל קשה להתחיל קשר בתנאים שלא מתראים. שנית, אני לא יודע אם יש לך נסיון מיני או לא, אבל שיהיה לך ברור ש- 99% מאנשי אטרף מחפשים את זה. אל תתלהב מזה שנתנו לך טלפון. תהיה זהיר, שקול ומדוד. תיפגש איתו ותראה איך תרגיש עם זה... הלב שלך ידריך אותך - בשילוב עם שכל ישר...

כן אני יודע...

בגלל זה כתבתי שאי אפשר לדעת על איזה סוטים נופלים שם, שהם רק מבלבלים לך את המוח שהם מחפשים קשר וכו' ובסוף מתברר שכל מה שהם רוצים זה להשכיב אותך (כנראה דתיים מדליקים אותם משום מה) אבל תודה בכל אופן!!!

מנסון1

New member
הודעה חבר'ה

הוזמנתי כחבר כבוד לאולימפיאדה בסין. ואם תשאלו למה ומדוע? אז כיון שאני הומו, הסינים רוצים שאחנך מחדש כמה שיותר סינים להיות הומואים כדי למעט את הילודה. שאלתי אותם, למה לא תקחו את הנמר (הסקסי)? אז הם ענו לי שהיה מספיק להם מנמיר. ומה עם DKEY? הרי הוא הומו יותר אדוק ממני? רק זה חסר לנו ענו לי, השמאלן הזה יתחיל לעורר מהומות עם זכויות האדם של הטיבטים. ומה עם סבבב? אההה, אמרו לי, הוא ימני מידי, הוא יתחיל להגיד שהסינים זה עשרת השבטים וירצה לספח את סין לישראל. טוב, לא היתה ברירה הסכמתי. אז הם הכינו לי חדר מפואר ובשביל זה פינו מביתם 4 מיליון סינים. היי, אמרתי להם, אני לא כזה שמן. נעלבתי, ואיימתי שאני מעביר תמיכתי לטייואן. אז כדי לפצות אותי, הם הציעו לי לעשות "יורדים בגדול" על החומה הסינית. הם הסבירו לי שזה אחד מפלאי העולם. למה, אתה עולה על החומה שמן, רץ את כל האורך ויורד רזה. אז התחילה הספירה לאחור, עכשיו יש לי עוד שנה כדי לבחור מה ללבוש.

למעלה