הי חברים...2 שירים חדשים :)

TAPUtiki

New member
הקול שלך... וואהו! O:

תמשיכי להעלות, אני ממש נהנית לשמוע! כ"כ נקי! כ"כ וואהו!

Hawkgirl

New member
הו! גרסא עברית! ^_^

אהבתי אפילו יותר~♥ אני בהחלט נהנית יותר מהקאברים בעברית 3: האמת שאני גם לא מכירה את המקור העברית, אף פעם לא חבבתי במיוחד את בת הים הקטנה~ אבל בצעת את זה מעולה, גם מבחינת השירה וגם מבחינת המשחק! אני באמת יכולה לדמיין את הביצוע הזה על גבי הסרטון x3 מוכשרת אחת :}

Hawkgirl

New member
אה.. ושכחתי על פוקהונטס, בלעכט~

לגבי פוקהונטס אני דווקא כן מכירה ת'מקור העברי XD ויש לי הערכה לריטה, אבל לא הכי מתה על האובר משחק בית-צבי שלה חחחחח~ כך ש... אהבתי את הביצוע שלך יותר!!! הקול שלך כל כך נעים להאזנה~♥ הדבר היחיד שהיה חסר לי זה באמת המשחק על המילים, כי תוך כדי השיר עדיין ראיתי את הסרטון בראש~ אבל אני משערת שבגלל שאין את הסרטון מהסרט אז בצעת את זה באמת בצורה שונה~ ועדיין~ בכל אופן הביצוע מושלם ללא ספק 3: מתה לשמוע אותך במשו דיבובי ולא רק בשיר 3:

ס א ט י ן

New member
כן פוקהונטס היה קצת טריקי

כי זה היה כל כך איטי!!! אבל לא הצלחתי למצוא אף פלייבק אחר חח תודה רבה!

talya22bar

New member
אם כבר הסתובבתי פה, אי אפשר לא להגיב.

יש לך קול מקסים! ואני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת כך. צריך להפגיש אותך עם שרון כהן. הוא הבמאי של כל סרטי דיסני! אני בטוחה שהוא יתלהב! חבל שלא שמעתי קודם. בדיוק עבדתי על שיר מקסים לסרט "פנדה קטן גדול". אבל אצלי יש סרט רק פעם ב... מקסימום שירי פתיחה ב"כלבי המחץ" או משהו...

barak97

New member
טליה! מגניב לראות אותך פה ../images/Emo3.gif../images/Emo40.gif

חשבתי שנעלמת מהפורום...

talya22bar

New member
אני תמיד פה! מואאאההה!!!!!

שתדעו לכם שאתם אחלה אנשים. כל כך יפה שהפורום הזה קיים, כל כך יפה שיש אנשים שלמרות שלא יצא להם ממש לדבב או שלא דיבבו מלא זמן עדיין אוהבים את המקצוע. והחברות ביניכם, ומפגשי הפורום שאתם עורכים, אין כמוכם. ויודעים מה? וזה אין בכל פורום. הפירגון. זה תחום קשה, בו לא כל אחד יכול להצליח ולפעמים האחד מקבל על חשבון השני. אבל אתם כאן תמיד מפרגנים האחד לשני, שלא תחשבו שאני לא רואה :) אוהבת אתכם.

barak97

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo40.gif

אין עלייך טליה!
יוצא לך לראות לפעמים פאנדאבים של חבר'ה מהפורום או שאין לך ממש זמן לזה?

talya22bar

New member
תראה...

לפעמים יוצא לי לשמוע ולפעמים לא, מודה. תכלס לא תמיד נעים לי להגיב כי מחר מחרתיים אם מישהו אחר יעלה פאנדאב ולא אגיב עליו (כי לא אראה או משהו) הוא יחשוב שאני מגעילה כי אני לא מגיבה. כבר היו כאלה שנפגעו ממני (במייל!) ואני מנסה לחסוך את אי הנעימות. אבל אני בהלחט רואה ושומעת :) כאן זה עניין אחר. תראו, כמו שאני תמיד אומרת, (יופי. נשמעתי לעצמי כמו גברת פריזל) כמו שאני תמיד אומרת, כשאני שומעת דיבוב של מישהו, אני לא יודעת כמה זמן לקח לו להפיק את התוצאה שאני שומעת. לכן לא אזמין מישהו לתפקיד על סמך פאנדאב. אבל אודישנים כללים, או כאלה שלא דיבבו, אודישן לקורס, זה רק אם הם פונים אלי. בשירה זה אחרת. הזמן הוא ארוך יותר ולכן חשוב איך היא שרה ולא כל כל משנה כמה טייקים לקחו לה. הפורום הזה מפתיע. איפה אתם חושבים ששמעתי את מירי כהן שרה? כאן! ואז נזכרים בבן אדם ואז אם יש משהו על הפרק אני קוראת לה... הקורסיסטים שלי כבר מכירים את עניין ה"להיות בתודעה"... מי חפרה? אני!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו גם טליה?! בחיי, הקמפיין הזה תופס תאוצה :} רגע, רגע, רגע... גברת שקד הנכבדה, זה היה השידול שלך?!

Hawkgirl

New member
טלייההה!! שווו!! לא לגלות!! XDDD

וזה מירי-טאן, אבל יאללה, גם מירי-צ'אן זורם~ XDDD ובדיוק באתי לומר באמת למה לא לקחת את מירי-טאן ככה לכמה שירי פתיחה~♥ 3: לול~

barak97

New member
XDDDDDDD ../images/Emo40.gif

בפעם הבאה שאני אראה אותך.. אני אפחד לדבר. את יודעת יותר מידי!!! יותר מידי!!!!!111

AvishagChan

New member
חזקקק XD

טליההה, התגעגעתי! את אולי זוכרת אותי במקרה? אבישג מלמ"ל? D: ...קורס ב2008? D:

YoakeChan

New member
טליה! ../images/Emo23.gif

באמת נחמד לדעת שאת קוראת פה, ובמיוחד שאת מתרשמת מאיתנו כל כך לטובה :)

amityosovich

New member
זה באמת נכון :)

פירגון אחד לשני זה אחד הדברים הכי יפים בפורום. כאילו אם אני אפסיד תפקיד אני מעדיף שמישהו אחר מהפורום ידבב אותו... אני תמיד שמח לשמוע אנשים מהפורום באוזניות או אפילו בטלוויזיה. כי אנחנו באמת חברים ממש ממש טובים..וגם אני חשבתי על זה השבוע...שלפני כמה שנים היו הרבה מדבבים אבל הם בכלל לא הכירו אחד את השני... ורק בזכות שיחה של מיה רמי ואורלי יום אחד על המדרגות בנלס, פתאום מדבבים חדשים מכירים אחד את השני, נהיים חברים אחד של השני...וגם עושים דיבובים ממקומות שונים בארץ דרך האינטרנט... מטורף לאן שיחת מדרגות יכולה להתפתח

TAPUtiki

New member
אני ממש בעד להכניס אותה מיד לעסקים

היא נכס :) ואני ממש רוצה לשמוע אותה בסרטים הבאים.

למעלה