הי חברים שלי!!!

felicia

New member
הי חברים שלי!!! ../images/Emo29.gif

פעם ראשונה שלי פה, אני שמחה נורא להצטרף. דוסון זו סידרה מעולה שחבל"ז, אוהבת נורא ומכורה הבעיה היא שהפסדתי המון פרקים בעונה הנוכחית כי אני לא בבית אלא בלימודים ואין לי פה טלוויזיה.. בקיצור, כדי שנעשה הכרה כמו שצריך: אני מאוהבת בפייסי ובג´ואי שניהם מדהימים. לג´ו יש עיניים מהממות פשוט ובכלל היא יפהפיה. פייסי הוא בדיוק מה שאני מחפשת. דוסון מתוק, התבגר סופסוף. ג´ן נהדרת גם כן, שנונה ובוגרת. אודרי מקסימה, אני עדיין לא ממש מכירה אותה.. זקוקה לכם נ-ו-ר-א!!! חייבת שתעדכנו אותי: איך התחילה העונה? למה ואיך אביו של דוסון מת? ואיפה אמו ואחותו? לאן עברה גרמפס? מה קרה שדוסון וג´ן נפרדו?? מה מתקדם עם פייסי ואודרי? (ראיתי רק את הפרק שבסוף היא נכנעת והם מתנשקים ליד האוטו) מה היה בין ג´ו למורה ההורס שלה לאנגלית? (ראיתי את הקטע שהם בסרט יחד) יו, כמה שאודה לכם את תוכלו לעדכן אותי.. אני שרופה על הסידרה ובא לי למות שהפסדתי כ"כ המון.. הלוואי שג´ו ופייסי יחזרו, כמה שאהבתי אותם יחד.. טוב, בעצם היא ודוסון יותר מתאימים. שלכם ב-

LillipooT

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

דבר ראשון יש לך טעם טוב! פייסי וג´ואי שולטים!
דבר שני מקווה שתהנייייי בפורום :)) וממ..לשאלות שלך: אבא של דוסון מת מתאונת דרכים.. אחרי שהוא רב עם דוסון ודוסון הרגיש אשם. גייל ולילי נשארו בקייפסיד ודוסון עבר לבוסטון. גם גראמס שם. ג´ן הבינה שזהאת לא אהבה "אמיתית" או משהו ונפרדה מדוסון.. בין ג´ואי לפרופסור הייתה נשיקה..לא יותר מזה. פייסי ואודרי..העניינים מתחממים. הם גם שכבו מן הסתם. ממממ.. זהו?

felicia

New member
../images/Emo140.gifתודה מותק../images/Emo29.gif

יו, כמה דרמות.. אז רגע, עכשיו כולם בבוסטון? במכללה? ואיך פייסי ניהיה לנו טבח? והתגבר ככה על רגשי הנחיתות? כפרה עליו, לאכול אותו.. שוב תודה מקסימונת!

LillipooT

New member
בבקשה ../images/Emo39.gif

וכולם לומדים בבוסטון.. חוץ מפייסי. הוא הרי לא לומד.. אז הוא חפש עבודה והתחיל לעבוד במסעדה.. לאט לאט הוא התקדם והפך לשף! חמוד!!

למעלה