הי חברות!

קדן

New member
הי חברות!

התגעגעתי ומזמן לא ביקרתי . הייתי קצת לחוצה לאחרונה (עבודה, עבודה עבודה) אני מנסה להשלים את החומר שהפסדתי פה בפורום. אצלי בגן סוגרים את נושא הפרדס ובאופן טבעי אני עוברת לנושא העץ וטו בשבט. ומשם לפירות היבשים. מכיוון שהגיליים צעירים אני מרשה לעצמי לחגוג איתם יום הולדת ממש יום הולדת לעץ.מקשטים סביבו מברכים אותו ובעיקר עוזרים לו לגדול ולצמוח. אשמח לקבל רעיונות ליצירה סביב העץ .

יצירה לטו בשבט ../images/Emo187.gif

ראיתי היום עבודה ממש חמודה מחתיכות קרפ ונייר משי [או נייר חן. לא ממש שמתי לב] מודבקות על כדור קלקר, שתקוע על מקל צבעוני שבבסיסו פלסטלינה לייצוב. מעלה קובץ, שאני לא זוכרת מאיזה אתר הוא מועתק, אבל אני יודעת שכתבה אותו אתי מראלי, אז כל הזכויות שמורות. בינתיים מחפשת רעיון חדש ליצירה של הסלסלות לפירות המיובשים

אלהלה

New member
סלסלות לפירות טו בשבט../images/Emo20.gif

- סלסלות של פטריות ומשחילים בשורות שרוכים צבעוניים. - מדביקים פרחים ועלים על הסלסלה - או ממגזרות סול או מנייר צבעוני. - מכינים משטח באריגה של פסי נייר (נייר לא ממש דקיק אחרת זה יקרע מיד) מקפלים ומשדכים בצדדים ויוצאת שקית.

לא ממש הבנתי את הרעיון של הפטריות

אבל קיבלתי שני רעיונות, שאני מקווה שיצא לי לצלם ולהעלות לכאן.

אלהלה

New member
סלסלות של פטריות../images/Emo20.gif

יש סלסלות שמוכרים בהם פטריות, סלסלות פלסטיק מחוררות כאלה. באלה אני משחילה את השרוכים/סרטים...

טלגל

New member
יצירה שאני אוהבת לעשות עם

צעירים וגדולים כאחד, זה לצאת לטיול ולאסוף המון פירות סרק, עלים שונים, קליפות עץ ואחר-כך להדביק אותם על גיליון בריסטול חום או ירוק. זה יוצא נחמד והילדים נהנים לעבוד עם חומרים שהם אספו.

biel

New member
יצירה

את אותו הדבר אבל להדביק במקום על בריסטול להדביק על פורנירים. אני גם נותנת להם לצייר עליהם את העבודה הגמורה אני מדביקה על בריסטול שחור/קרטון ביצוע וזה ממש מיוחד. לצייר עם דברים מהטבע: עם עלים ירוקים אדמה רטובה במים ודבק לגזור עצים מחוברות צבעוניות להדביק ולתת להם להמשיך את הנוף שמסביב לעץ

biel

New member
פורניר

זהו חומר ציפוי עשוי עץ, משהו כמו שהיה פעם פורמיקה. יש אותו בצבעי העץ מחום בהיר ועד לחום כהה, בכל נגריה אפשר לקבל. נחתך בקלות {ע"י קיפול}, וכייף לצייר עליו, בעיקר בטושים. מאד מתאים לט"ו בשבט.

למעלה