הי חברות יקרות

hartuvim

New member
הי חברות יקרות

ברוכות הבאות לכל הבנות החדשות שטרם אמרתי להן שלום, אני מצרפת פרח לכבודכן
. רציתי לכתוב כבר לפני כמה ימים ואכישהו היה לי מחסום כתיבה שכזה, ועכשיו הוא קצת נפתח כנראה... אז לפני שבועיים בערך התחתנו, והיה מקסים כייף ומרגש (אולי בהמשך אני אעלה תמונה או משהו...). כיוון שהיתה חתונה יהודית- חופשית (מה שנקרא "אלטרנטיבית", ובלשון אחר- בלי רב) הכנו את טקס החופה בעצמנו בסיוע של חבר טוב שגם הנחה אותו. שילבנו ב- 7 הברכות ברכה שנגעה לאמא שכללה טקסט קצר מהזהר שמישהי (לא זוכרת מי, אבל תודה, זה היה מדהים!) פירסמה כאן בפורום. אחותי הקריאה והוסיפה "מדרש" משל עצמה על כך שאנחנו מברכים על הזמן שהיה לנו עם אמא ומקווים שהיא אכן איתנו ברגע הזה. למרות שקראתי את הקטע הרבה פעמים לפני הטקס מאוד התרגשתי, וכך גם אחותי, ואבא ואחי, והאיש שלי וכמעט כל מי שהיה בקהל (בקיצור, כולנו התייפחנו יחד למרות שהכוונה היתה לברך על הטוב). ועוד כמה דברים שהתקשרו לאמא: -ביום החתונה הלכתי עם האיש ועם אחותי לבית העלמין, ישבנו ודיברנו והיתה שלווה כזאת, והיה עצוב אבל זה מאוד חיבר אותי לעצמי ולאמא והרגשתי שזה היה טוב ומתאים (חששתי שכל העניין ידחק כי יהיה לי קשה מידי להתמודד ואעדיף להכחיש). -קיבלנו במתנה ספרים שרצינו להחליף. כשהלכתי לחנות והמוכרת ראתה את הספרים היא אמרה:"אבל אמא כ"כ התאמצה לבחור אותם". ואני נכנסתי קצת להלם ולחשתי לה:" זה לא מאמא". לא יודעת איך זה עדיין משפיע עלי. אם פעם זה הכאיב או הכעיס אותי, היום זה ממש לא, פשוט לא ציפיתי לתגובה כזאת. המוכרת מייד אמרה: "אה, פשוט היתה כאן מישהי לפני כמה ימים שבחרה בדיוק את הספרים האלה לבת שלה" ואני אמרתי לה שזה בסדר. וזה באמת בסדר, סתם אנקדוטה כזאת מחיינו. וגם- מאוד התחברתי לשרשור שעסק במה שכתבה ליהי לפיד. כשהיינו בחופשה אחרי החתונה פתאום נתקפתי במין פחד כזה, שאולי עכשיו אני ארגיש בודדה גם בביתי שלי, שתמיד היה המפלט והאלטרנטיבה לבית ההורים כשכבר הפסיק להיות ממש בית. לא יודעת איך להסביר את זה, אבל זאת מין חרדה שתקפה אותי לכמה רגעים. אז זהו, יקרות, סיפרתי לכן בעיקר על מה שקשור לאמא, אבל כמובן שהיו עוד דברים. אולי בהמשך אעלה עוד חוויות על הכתב (מספיק הארכתי להיום). שירה.

אשבל1

New member
מאחלת לך המון , המון מזל טוב

שיהיו לך חי אהבה פוריים, אוהבים, מגוננים, וכל מה שאת מאחלת לעצמך..... ובנוגע לאמא, אני חושבת שכל מה שעשית בקשר לחיבור שלה ליום הזה היה נפלא..... אם הייתי בפורום הזה לפני 11 שנה אני בטוחה שהייתי מערבת כך או אחרת את אימי בחתונה(מה שלא עשיתי, אולי רק בליבי) אז שוב, תהנו מהחיים

שירה יקרה... ../images/Emo48.gif

מרגש... ברכות מקרב לב לנישואייך. אכן בימים מיוחדים, כאלו ואחרים, אמא כל כך חסרה אבל נמצאת איתך ובליבך ללא ספק.
כל שתרצי לו יהי! חיבוק גדול

../images/Emo23.gif מזל טוב ../images/Emo23.gif

בדיוק לפני ראש השנה חשבתי עלייך, תהיתי לאן נעלמת ואז חשבתי שכנראה זה קשור בחתונה... אז קודם כל, מזל טוב, מאחלת לכם הרבה אושר, אהבה והצלחה בדרככם החדשה. זה נשמע שהטקס היה מאוד מרגש וזה ממש יפה בעיני איך שבחרת לשלב את אימך בטקס...חבל שבטקס קונבנציונאלי יש פחות מקום לעניין. אגב אחותי הקטנה מתחתנת גם כן בעוד שבוע וחצי ויש לי ממש כבר פרפרים בבטן... שתהיה לך שנה טובה ומתוקה

איזה יופי!

מזל טוב, יקרה שלי! איזה כייף היה לקרוא את ההודעה שלך. מאחלת לך זוגיות נפלאה, ונראה שהתחלתם אותה כבר כך.

מזל טוב../images/Emo70.gif

שירה יקרה, נשמע שהייתה חתונה מאוד מיוחדת. הייתי לפני כמה חודשים בחתונה דומה שבה היתה רבה והטקס היה גם סביב שבע הברכות, היה מאוד מרגש ומיוחד... אני שמחה שהצלחת להתחבר לעצמך ולאמא ביום הזה מהמקומות הנכונים.. מקומות שהיו טובים עבורך. מאחלת לך ולאיש שלך המון אושר בריאות ושמחה בחייכם המשותפים. שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת

Darkmatter

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

אני מאוד מאוד שמחה לשמוע על החתונה ובכלל שהיא עברה בהצלחה כ"כ גדולה. מרגש איך שהצלחתם להכניס את אמא לחתונה... שיהיה לכם רק טוב ביחד, הרבה אושר ואהבה! :)

Darkmatter

New member
הו, את פה! ../images/Emo13.gif

אני... אני...לא יותר מדי טוב. מתכוננת למעבר. כל הקרטונים האלו הופכים אותי לקלסטרופובית. חחח... ו.. אני אשאר אצל הפסיכולוגית שלי בצפון למרות שזה קצת מסובך. נראה לי שיותר קשה לה להיפרד מאשר לי. סתם, כפרעליה, אני מתה עליה. אמרתי לה שזה כבר כמעט ולא כואב לי כשאני חותכת את עצמי אז היא אמרה לי "לך זה לא כואב, לי זה כואב" וזה נראה כאילו היא באמת התכוונה לזה ואמרה את זה מכל הלב. ו... לא יודעת מה עובר עליה, היא ממש החמיאה לי. וזה סתם מעליב אותי כשמחמיאים לי כי אני די לא מחבבת את עצמי וזה נשמע לי לא מציאותי, אז היא אמרה לי "אז את אומרת בעצם שאני סתם טיפשה שסתם מדברת ושכל הידע והניסיון שצברתי זה שטויות?" אז עניתי לה כן, והתחלנו לצחוק. בקיצור, אולי היא באמת חושבת ככה, אבל אני יודעת שהכל בי דפוק. אבל זה עדיין נחמד מצידה שהיא כ"כ אכפתית. טוב נו, היא פסיכולוגית. וגם אישה די מדהימה. ו... סתם חפרתי בקיצור. :) וכיף לפגוש גם אותך שוב. :)

hartuvim

New member
אני בעד לחפור...../images/Emo8.gif

(במקום שאני עובדת הרבה פעמים החבר'ה אומרים לי "תפסיקי לחפור", ונראה לי שאולי גם הפסיכו' שלך שומעת את זה ממך לפעמים...). עצוב לי לשמוע שאת חותכת את עצמך ושזה לא כואב לך.נדמה לי שלפעמים עושים את זה (זאת הכללה כמובן) כדי להרגיש משהו, גם אם זה כאב, לפחות הרגיש משהו. איזושהי תחושה של חיים, של עצמיות. אז אני ממש מבקשת ממך שתמשיכי להגיע לפגישות עם הפיסכו', כי מפחיד אותי לחשוב שתעשי לעצמך משהו יותר חמור, ואולי הפגישות איתה בכל זאת עוזרות קצת. בעיקר אם היא באמת אישה טובה שאוהבת אותך ואכפת לה. לאן את עוברת? ומה פתאום המעבר? אולי סיפרת ולא תפסתי, אז תשלימי לי מידע, טוב בובה? הרבה נשיקות! שירה.

Darkmatter

New member
אני...

...מתחילה ללמוד בחודש הבא. פרטים אולי בפעם אחרת. :) תודה לך, מותק!

אשבל1

New member
היי דרק...

אני קוראת אותך כאן ואת נשמעת בחורה איטליגנטית וחמודה, אז אני סקרנית ושואלת: למה את טוענת שהכל בך דפוק?

Darkmatter

New member
זה מעבר למילים...

חחח... זה פשוט מה שאני. סתם, אני סודית. לא חשוב. אבל תודה בכל מקרה..

לולי80

New member
שירה

מזל טופ יקירה, החתונה שלך נשמעת כ"כ מרגשת ומיוחדת... אני מאחלת לך ולאישך רק טוב והמון אושר... שביתכם יש מלא שמחה תמיד. אשמח לראות תמונות שלך מיום נפלא זה... אוהבת שוב המון המון מזל טופ. לול

למעלה