הי חברות וחברים

ב מ ב ו ש

New member
הי חברות וחברים

שוב מפציעה כאן בחברות
בכל אופן, אשמח לעזרתכם שכן אני, בפירוש פריסות כלפי עצמי, אף פעם לא באמת בוטחת בעניין כי הוא רגשי .. בכל אופן, פרסתי באתר של נתנאל (אתר מקסים!! וחביב למשתמש) וזה מה יצא: השאלה שנשאלה: האם ייתכן שא' חושב עלי רומנטית? תוצאות הפריסה הבין-אישית: אני - אס החרבות הצד השני - מלכת המטות מה עוזר - המרכבה מה מפריע - מלך המטבעות פוטנציאל הקשר - שמונה הגביעים אני חושבת שאני זו שלא חושבת כך, עשיתי כבר את ההחלטה שלי, בלב ובראש. הוא אולי מחכה ליוזמה קטנה, לא בטוח שכן מלכה היא זו שיוזמת..., עוזר - לקחת את המושכות ליזום, ליצור. מה שמפריע: אולי הוא בפרוייקטים של עבודה עכשיו וכל מני דברים, וממילא אין פוטנציאל טוב לקשר הזה. כן? הערות, הארות וכו', יתקבלו בברכה. וכן זו בעיקר שאלת סקרנות. אל-דנה

מצפה ממך ליוזמה...../images/Emo73.gif

נראה שעפ"י הפריסה שעשית, חל שינוי פתאומי בראייתך את הקשר, ממניעים אישיים ואגואיסטיים את פשוט רוצה להחליט על תקופה חדשה בחייך ולשקול באופן הגיוני ולחתוך לכיוון ברור יותר מאשר היה עד עתה... הצד השני נראה בחור עם המון אנרגיה, כישרון ויודע גם להשיג את מטרתו לעתים ביהירות מה... המצב כרגע נראה פשוט תקוע... לשום כיוון לא זז, את פשוט צריכה לקחת את המושכות לידייך ולעשות משהו... כי כך זה לא יכול להמשך הרבה זמן... נראה שהרבה את גם לא עושה ודברים לא יקרו מאליהם...נראה שלשניכם "לא בוער" יש לכם דברים אחרים שמפצים אותכם על הקשר הבלתי מובן הזה... נראה שגם נטישה רגשית תהיה כי כל אחד מחכה שהשני יעשה משהו... הקשר פשוט לא מחזיק מעמד... מאחלת הצלחה בהמשך, דפנה רזיאל

ב מ ב ו ש

New member
תודה../images/Emo13.gif

עכשיו מבהיר עוד יותר עבורי למה צריך שמישהו יפרש עבורך. ממרחק מה. שלא לדבר על מילים של המישהו האחר! תודה רבה. מעניין, האם יש לדעתך שאלה מסויימת שאני יכולה לשאול, אם כדאי להשקיע בקשר, או האם עליי? לא, אין איזו התאהבות או משהו, פשוט איש נחמד, שמחבבת , ואכן מרגישה שהיוזמה הלאה אמורה לבוא מצידי, אבל לא ממש ברור לי אם רצוי ואיך והאם הוא ירצה. תודה , אל-דנה

../images/Emo24.gifהי אלדנה..

מה קורה?? מזמן לא דיברנו ועכשיו לפריסה.. מנסה גם אני - אס החרבות הצד השני - מלכת המטות מה עוזר - המרכבה מה מפריע - מלך המטבעות פוטנציאל הקשר - שמונה הגביעים לדעתי את החלטת כבר מזמן.. ולטעמי החלטת שלא, משהו לא נראה לך בכל ההתנהלות של הקשר ולכן יש פה החלטה של לנטוש את כל הענין. הבחור אולי ממעגל הידידים שלך (או אולי שהכרתם דרך העבודה.. סתם התפרעות שלי..), ובכל אופן נוצר בינכם קשר חברי, הוא אוהב לעזור ויש בו יכולת נתינה, יש בו משהו שקסם לך בדרך הבטוחה שלו, מצד שני אולי יש בו גם צד שמחשיב את עצמו יותר מידי, אולי חוסר צניעות ונסיון להרשים אותך, "לקנות" אותך. לגבי הקשר בינכם יש את החיבור במישור הרוחני (וזה אולי הסיפור..) אבל במישור היום יומי הקשר הוא קשה וכבד ולא זורם,קשר זקן, יש גם את ענין התכליתיות.. "מה יצא לי מכל הסיפור הזה?" לדעתי את נמצאת בתקופה שלאחר נטישה רגשית גדולה, יש לך צורך בהחלטות ברורות ונכונות לך שיהיו מעשיות בעיקר,תכלס, את לא רוצה ומפחדת להתברבר! מצד אחד תכלית ומעשיות היא אבן פינה חשובה במסע ומצד שני ניכר כי יש לך אכזבה מסוימת, יכול להיות שאת חותכת דברים עוד לפני שמתחיל. ובכל אופן לגבי הקשר הזה לא נראה לי שיש פה ענין ממש. מקוה שעזרתי (מקוה שאין פה הרבה שטויות.....) אז לבנתיים ד"ש ונשיקות
אלה

למעלה