הי חברה

hilonet14

New member
אמממ :/

את החג הראשון חגגנו (אני אמא ואבא) עם אחותי בעלה ושתי הבנות שלה... מצומצם... ואת השני לא עשיתי כי אנחנו לא מגובשים עם המשפחה (דודים וזה...) אז לא נורא...
אמממ בתחילת החופשה היה לנו טיול לאילת, וזה היה כיף הכרתי חברים חדשים והיה נחמד... והחופשה עצמה גם הייתה מאוד נחמדה ביליתי הרבה עם חברים.. והיה ממש נחמד XD לא עשיתי משהו יוצא דופן כל כך....

מיטלי 201

New member
אילת....

איזה כיף.. שנים לא הייתי שם... תדעי לך שלא תמיד צריך לעשות משהו יוצא דופן כדי שיהיה נחמד אצלי בבית ההורים רבו אז לקחתי את הבנות יותר נכון נשארנו לישון אצל סבתא ואכלנו ורוב הזמן היינו עם הדודים שחלקם קטנים אז היה בסדר למעיין נפלה שן :) מצחיקולה היא נראת כמו קופין חמודי והיה לי טיפה מתיש כי רותם היא לא אחת שמבקשת ממש צומי והיא לא אוהבת שמרימים אותה וזה אבל מעיין שתהיי בריאה מאוד תלויה בי ואוהבת להיות על הידיים וברוך ה' היא כבר די גדולה אמנם לא שמנה אבל גדולה יחסית כדי שיהיה לי כח לעמוד איתה שעות אז במיוחד שאמא שלי לא הייתה והינו אצל הדודים היא נתלתה עליי ונצמדה לכל מקום וזה היה מבאס ולא יכולתי לעשות כלום ואחר כך במקלחת היא כנראה הכניסה סבון עמוק מדי ל... בדיוק ואמרה לי ששורף לה בטוסיק מסכנה... אבל עכשיו תודה לאל (ולי) הם ישנות ויש לי קצת זמן לעצמי... עזרתי גם לדודים לטפל בילדים ולאסוף כלים לפסח האמת שלפני איזה חצי שנה התנפלתי על החמץ שקנו לי וטרפתי פיתה עם חומוס :) היה טעים וכיף וואוו איזה דברנית אני דבר אחרון זה שכתבת לי מסר ולא הצלחתי לקרוא וזה די מסקרן אותי... אין מצב שאת כותבת לי פה? או שתנסי שוב?

hilonet14

New member
אהה בגלל זה לא ענית לי חחח

אממ בעיקרון שאלתי אותך מה עם האבא... ורק שתדעי לך שאני לא מכירה אותו ואני כבר לא ממש מחבבת אותו... נשמע לי בן אדם חרא! אבל קראתי מה שאמרת עליו כי מישהי כבר שאלה, אז וויתרתי.. אבל מצד שני אפשר להבין אותו להיות אבא בגיל 15, זה טיפה בעייה.. אז זה סוטר אחד את השני... מזל טוב למעיין! חחח איזה חמודה היא בטח נראת..!! תגידי יש לך במקרה תמונות של הבנות שלך? נורא בא לי לראות אותן חחחח ואך לא היית באילת צכל כך הרבה זמן? אני מתה על אילת חחחח ואיפה קספר? (יש מצב שתגידי לי איך קוראים לה חחח??) היא נעלמה... ואיי כמה שאלות חחח לילה טופפ זזתי לסדר את החדר כי מחר יש מנקה...=[[ {אני לא מבינה מה זה הדבר הזה, באה מנקה, שבעיקרון היא זאת שאמורה לנקות, אבל אני צריכה לסדר לפני! מה עשינו בזה ??!?!?! כבר אמרתי לך שאני בלגניסטית
}

מיטלי 201

New member
אז ככה(אני אומרת את זה הרבה)

לגבי האבא, שניהם היו צעירים אמנם אבל מעל 15 לא היתי רוצה שהם יקראו לו אבא בהזנחה שכזו עדיף להיות יתום! מעיין באמת נראית חמודה תמיד וככה בכלל... כפרה יש לי תמונות ודאי אבל לא פה אולי אעלה יותר מאוחר (בהמשך השבוע או באיי סי) איך לא הייתי? לא יודעת אין הרבה זמן אני עובדת הרבה וחוצמיזה זה בעיה איתם... אני חושבת הייתי בגיל 15 פעם אחרונה אוף מעצבן... :( לגבי קספר שלנו-שלי היא בדיוק אמרה לי שהיא תכף צכנס אולי לכמה דקות מסכנה היא גם עובדת קשה ומחר היא חוזרת לשגרה העייפה שלה... היא לעולם לא תסכים לי לגלות איך קוראים לה-היא תהרוג אותי את זה יישאר בנתיים קספר לפחות פה שידעו \שזה ככה... מקווה שתחזרי בקרוב כי אני הולכת מתישהו לנמנם.. לילה טוף בכל מקרה :) מיטלי הא והעוזרת זה באמת מעצבן :(

hilonet14

New member
לא חזרתי בקרוב

-כפי שאת רואה- אם יהיה לך תמונות שלהן תוכלי לשלוח לי באי סי? אני יביא לך תמספר.. בטח את עכשיו נחה לך בשקט, אני מתארת לעצמי שממש קשה לך :)) טוב זזתי 3>

מיטלי 201

New member
הי הילונת

שמתי לב שלא חזרת ובאסת את חברה שלי.. (קספר) באה וראתה שאת לא שם והלכה לישון... מצחיקה היא באה בעיקר בשבילך!!! טוב לא נורא תביאי תאייסי שלך שלחי אולי למייל [email protected]

כיח.

עבדתי, הייתי בשני סרטים [הידד! ^^], להללה. והתבעסתי המון בגלל דייט דפוק. איך היה לך?

hilonet14

New member
לפי דעתי

ה"כיח" הזה אומר שהיא כנראה לא הייתה מרוצה משהו מהחופשה הזו XD כיח=גועל

בעיקרון,

זה כן אמור להביע גועל, אבל עכשיו אני סתם תוקעת ת'מילה הזאת בכל מקום. אני מכורה ;;;;;;( אה! ויש גם רחוב בשם הזה בי-ם^^

cohenet91

New member
ויש שדרות נים בראשל"צ

ואת רואה אותי תוקעת "נים" בכל הודעה שלי?
סתם כפרע.

anna the best

New member
הייתי אמורה לנסוע לקיבוץ!!

בסוף לא נסענו =\ אבל אתמול היינו בגן חיות וכל החופש הכנתי כל מיני דברים מחרוזים+ קופסא+ קופסת תכשיטים =))))))))

בעיקרון-לא ניצלתי בכלל את החופש

זה היה רק כמה ימים רצופים שעשיתי בהם משהו,אבל זהו. המ. הלכתי ל2 סרטים-"החופשה של בין" ו"נורביט". ראיתי עוד 2 סרטים בבית-"רקוויאם לחלום" ו"בוראט" [חצי]. קניתי חולצת האפי טרי פרינדס [D:]. פתחתי בלוג. זרקתי ביצים,מים וקמח אתמול על בת דודה שלי בערב D: [יומולדת],ובכלל זרקו עליי OO". ו..המ. הו,גיליתי שאני כן אוכל ללכת להופעה של אוונסנס ב26.7 ואני הולכת. למרות שאני לא אוהבת אותם,העיקר ללכת להופעה
. וזהו,אני חושבת.

החארות לוקחים 360.

360!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אפילו דפש מוד לקחו 300
חשים ת'צמם, אוונסנס.;[ אבל בלונד רדהד באים גם. מתישהו. והם לוקחים 200, אאל"ט.

למעלה