הי חבר'ה!

gracie

New member
הי חבר'ה!

קוראים לי נועה ואני חדשה... לא יודעת אם ראיתם את הקטע שאדם (וריאן קצת מנסה) מברך ברכת נר של חנוכה, אם לא ראיתם אז תלחצו כאן. חוץ מזה שיהיה לכולם אחלה שבוע!

SuperKeren

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכמובן שכן!

זה היה כשבMAD TV ראיינו אותם על השטיח האדום... אחד הקטעים
. הו ריאן
.
ברוכה הבאה נועה! אני קרן
, בת 18 ומשהו מחולון. לפני צבא. בת כמה את ומאיפה? ואיך הכרת את מארון?

gracie

New member
...

אני בת 21. אחרי צבא. ממיתר (חור בדרום, אל תשאלו...) איך הכרתי? כולם מכירים את מארון, לא? האמת שיש לי את הדיסק שלהם כבר הרבה מאוד זמן, אבל הסיבה שהיום נורא התלהבתי מהם זה בגלל שראיתי ב vh1 את המייקינג של סאנדי מורנינג (אין לי כוח לעבור לאנגלית עוד פעם...) והם אחת הלהקות המצחיקות! עכשיו, אם תוכלו להסביר לי שניה מה הקטע עם ריאן? הוא עזב, או משהו? לא הצלחתי להבין כל כך מה הסיפור... (ואם כן, אז חבל, כי הוא הכי מצא חן בעיני מכולם...
)

SuperKeren

New member
אוקיי אז ככה..

ריאן היה המתופף של הלהקה. אבל יותר מזה, הם גדלו יחד, הוא ואדם (הסולן) מכירים עוד מימי בית הספר היסודי... אחרי מאות הופעות, הקלטה של אלבום, והצלחה בינלאומית - הכתף שלו נפרקה במהלך תיפוף
מאז הוא הפסיק להופיע באופן פעיל עם הלהקה (חוץ מאירועי התרמה שבהם עשו גרסא אקוסטית והוא היה יושב על התוף מרים או משו
) וחוץ מלהיות איתם בסיבוב ההופעות, לעשות קולות ליווי (הוא עושה כאלה גם באלבום ואפילו יש לו שיר קאבר משלו באלבום האקוסטי - Highway To Hell במקור של AC\DC), ובכל רגע לעשות פיזיותרפיה ליד והשרירים. למרות כל הנסיונות, עברה שנה ואפילו קצת יותר - אבל עדיין היד לא חזרה למצב המקורי שלה. לכן, עם כל הצער שבדבר, חברי הלהקה כנראה הבינו שהגיע הזמן לעשות את זה רישמי ולהיפרד, אחרי שמן הסתם הוא הרי לא יכול להקליט את האלבום החדש עם הלהקה. ד"א, אל חשש, במקומו בכל העת היה מתופף אחר בשם מאט! שגם הוא לא רע בכלל
אבל...אין על ריאן
אישיות כזאת שובה....
ויהודי
. והאמת שהמייקינג של הסאנדיי באמת מראה בתימצות את ההווי שלהם
!!#@$%

SuperKeren

New member
*וחוץ מלהיות איתם...

*הכנס פה פירוט מלמעלה*... כלום לא התקדם עם המצב הבריאותי שלו.

gracie

New member
כן... הספקתי להתעדכן אתמול בפרטים;-

אבל הוא עזב ממש לא מזמן, נכון? בספט' או משהו כזה? אויש זה ממש מעצבן... יש לו את אחד החיוכים היפים...

SuperKeren

New member
אמממ במחינה רישמית... כן...

אבל אני בטוחה שהוא עדיין בקשר איתם!! 100%
וכן, יש לו חיוך מקסים

Just Bar1

New member
../images/Emo204.gif ברוכה הבאה:)

אני בר בת 14 מראשון
השתלבות נעימה
נ.ב. אני מתה על הקטע הזה!!! זה מצחיק-חמוד כזה

../images/Emo112.gifברוכה הבאה!~

(איזה משב רוח מרענן
) איזה כיף לך
את גרה בדרום, הלוואי ויכלתי גם :p טוב, אני חן, בת 16 וחצי. תישארי איתנו! כיף פה! באמת!!11
ברוכה הבאה, תהני

gracie

New member
כי כיף לגור בדרום???

סתם... האמת שכיף לגור במיתר... אחלה ישוב. תודה על הברוכה הבאה לכולם!

gracie

New member
תאמיני לי שבתל אביב הרבה יותר גרוע!

שירתתי שם שנתים בצבא, וממש שמחתי לחזור לאויר הנקי, והכי חשוב, היבש של הדרום...

למעלה