הי חברה

blueman1

New member
אולי את צודקת בקשר לזה

שזה לא רק בספורט ופה בדיוק הנקודה שאני לא מבין, ספורט אמור להיות ברוח טובה ובגישה של הטוב ביותר ובגישה של לדעת להפסיד ולנצח בכבוד ולדעת להודות שקבוצה אחרת טובה ממך או שמגיע לשחקן זה להיות בנבחרת במקום השחקן שלנו כי הוא יותר טוב, בספורט לא אמור להיות הבדל של מיקום לא יכול להיות שבגלל שהשחקן הזה משחק בב"ש והוא נתן עונה מצוינת הוא לא מתאים לנבחרת אבל שנה אחר כך שהוא עובר למכבי חיפה או מכבי ת"א אז הוא מתאים לנבחרת.

אילן 29

New member
..תגובה

כשבניון שיחק אצלכם הוא היה שחקן נוער והוא שיחק בנבחרת הנוער כמו יניב קטן. בקשר לנבחרת כבר אמרתי לך בעצמי שיש קיפוח מה אתה עוד רוצה שאומר? ושאלה לי אלייך איך זה שקבוצת צמרת שמייצגת את כל אזור הדרום מביאה למשחק בית רק 6000 צופים?...ככה אתם רוצים להיות קבוצת צמרת?

blueman1

New member
קודם כל יש לי שאלה הפוכה

לכל משחק בית אתם מביאים 10 12 אלף??? לא!! למשחק נגדכם הבאנו 8000, למשחקי חוץ אנחנו מביאים המון אוהדים כגון ה 1000 שבאו לירושלים. ואל תשכח שעם ההצלחות אז גודלת כמות האוהדים ככה זה בכל מקום, אז תאמין לי שלאט לאט אנחנו נראה עוד ועוד אוהדים במגרשים.

אילן 29

New member
ענית על השאלה בעצמך

למשחק נגד המקום הראשון (נגדנו) הבאתם רק 8000 צופים... ואם לאיפה שאתם נמצאים עכשיו אתה לא קורא הצלחה אז מה לכן תקרא? חיפה מביאה מינימום 10000 צופים למשחק וכשזה מגיע למשחקים נגד הצמרת אז המגרש מלא !

O n y X

New member
שוב באת לזרות לנו

קילו מלח על הפצעים? חוץ מזה, אם בשבת הקרובה בית"ר תציג את היכולת ה"טובה" שלה בדיוק כמו אתמול...הכל יראה יותר טוב (בשבילנו)

באמת כל הכבוד

למרות שאני לא אוהד שלכם אני מפרגן לכם ומאחל לכם בהצלחה לעקוף את מכבי ת"א ובאמת הכדורגל שלכם כרגע הוא בין היפים בארץ כמו שאמרו ולגבי כל השאר תדעו לפרגן הוא לא בא לזרוע מלח על הפצעים אלה להציג את המצב כמו שהוא והעובדה היא שאנחנו נראים לא טוב (ואני לא רואה שיפור באופק אבל אני מאוד מקווה שאני טועה) ולהם יש תקופה טובה זה הכול

O n y X

New member
הוא הזכיר שחטפנו רביעייה מבית"ר

זה המלח...4 קילו מלח!!!!

אבל זה אמת

באמת חטפנוט מהם רבעיה
לכי תתוכחי עם עובדות
וחוץ מיזה אני לא הרגשתי את המלח

O n y X

New member
לא התווכחתי עם העובדות

אבל אני לא ראיתי את המשחק נגד בית"ר אז ולא ראיתי איך מכבי שיחקה (גרוע?) ומה שלא יודעים-לא כואב (תלוי למי) וכל הכבוד לב"ש שפירקה את בית"ר לחתיכות קטנות וצהובות, וביום שבת-גם אנחנו (בקשר להודעה הקודמת שלך- אתה טועה)

בהביבו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז ככה כבודי, באמת כבוד, וייפה על ההישג. אני לא מזלזל בכם שניצחתם את בית"ר אבל אני לא אהבתי את זה ש.."להזכירכם איך שביתר הביסו אתכם.."---לא מצלצל לי טוב..(אני אנסה מאוחר יותר
) פשוט..ביתר, הייתה בתחילת העונה קבוצה, ועכשיו, פחות. אז זה שאתם טובים, ובאים וקוראים להם ת´צורה, אז על תשווה את זה למה שהיה ביניינו אז..(בית"רVSחיפה). זהו. אבל באמת יפה על (ההישג).. ותמשיכו ככה. וכמו שכתבתי אצלכם בפורום, אני אהיה שמח לראות אתכם מתמודדים נגדנו על האליפות. ושמח אם תיקחו מקום שני אחריינו.. כבוד.
וואאףףףףף-

blueman1

New member
קודם כל כולכם קיבלתם רושם לא

נכון. לא באתי לזרות מלח על הפצעים שלכם אלה להזכיר לכם את הוויכוח שהיה לנו בתחילת העונה שאמרתם שההצלחה שלנו מיקרית ואנחנו לא נחזיק מעמד. אז להזכירכם כבר עברה יותר מחצי עונה ואנחנו עדיין ממשיכים בתצוגות נפלאות ותאמינו לי שאם אנחנו נאכז בהמשך אני עדיין ידע לבוא לפה ולהודות בטעות שלי.

למעלה