הי חברה

blueman1

New member
הי חברה

אז קודם כל תראו אנחנו לאט לאט מתקדמים לעברכם. זוכרים את ההתוכחויות שלנו מתחילת העונה אז אתמול ב"ש הוכיחה שוב שלא במקרה היא בצמרת ומי שראה את המשחק, ראה קבוצת צמרת לכל דבר שהביסה את בייתר ירושלים בביתה, וכל אחד שמבין בכדורגל יודע שלנצח את בייתר בטדי בכזאת תוצאה זה לא קל ( להזכירכם אתם חטפתם ממנה 4 בטדי). עכשיו רק נשאר לנו לחכות למשחק של היום בערב ולקוות להפסד של ת"א, ולהמשיך ביכולת הטובה שאנחנו מציגים.

אילן 29

New member
האמת..כל הכבוד

בתור בארשבעי במקור טוב לראות שסופסוף יש כדורגל גם בבאר-שבע . אתם גם מתחילים לזכות בהרבה מזל לאחרונה וזה סימפטום של קבוצת צמרת..(הפנדל שלא היה מול נתניה , ההחמצות של איציק זוהר מולכם) . האמת לופא עושה שם עבודה מדהימה ומגיע לו כל הכבוד !!! רק שהתקשורת שם לא תקטול אותו כשתגיע התקופה הרעה שלכם ..והיא תגיע

blueman1

New member
אילן קודם כל!

אני לא אומר שיש לנו כזה מזל, אולי אתה צודק נגד נתניה היה לנו המון מזל כי שיחקנו גרוע אבל זה קורה לכל קבוצה, אל תשכח שהיה לנו איזה 7 משחקים טובים לפני ששיחקנו פשוט מעולה. דבר שני ההחמצות של איציק זוהר אתמול היו כבר ב 3-1 לנו ובייתר היו ממש מפורקים. ואתה יודע גם אם מכבי חיפה תסיים בסופו של דבר לפנינו אני עדיין ידבוק בעמדתי שהשנה שיחקנו יותר מחיפה והצגנו כדורגל טוב יותר. ובקשר לתגובה השניה של O n y X אז אני רוצה להגיד לך שלא באתי לזרות שום מלח על הפצעים שלכם פשוט באתי להזכיר לכם איך הספדתם את הפועל לפני המון מחזורים ואמרתם ששהצלחה שלהם היא מיקרית ושזה יגמר ושוב פעם אתמול הוכחנו לכם שהכל שטויות ושאנחנו לא מצליחים במקרה ושמגיע לנו להיות איפה שאנחנו ואפילו גבוה יותר.

אילן 29

New member
..תגובה

בוא לא נגזים...אתם עדיין לא משחקים מעולה , אתם משחקים טוב , בנתיים אתם משחקים את הכדורגל הטוב בליגה . ליתר דיוק היתה החמצה אחת גדולה של זוהר במצב של 2-1 כשרחמים הפיל לו את הכדור לרגליים חצי מטר מהשער. כדי לומר ששיחקתם כדורגל יותר טוב מאיתנו תחכה עד סוף השנה כי אם חיפה תחזור לכושר של פתיחת העונה אף אחד לא יזכור את ב"ש . אם ראית את שידור המשחק שלנו נגד מכבי בבלומפילד זה היה אחד המשחקים היפים ביותר שקבוצה ישראלית נתנה בארץ למרות שהוא הסתיים רק ב1-0 היתה שם שליטה מוחלטת של חיפה ושברנו את כל ההתקפות שלהם באמצע . אחרי שב"ש תראה רצף של משחקים כדוגמת זה תוכל להגיד ששיחקתם יותר טוב מאיתנו. עד כמה שאני יודע ראשי הפועל ב"ש הולכים לעמוד לדין על עברות כספים , אז אל תשכח שלכפר סבא הורידו על זה 3 נק´. ודבר שני זינו עומד לפני התמוטטות כלכלית ומכירת ברדה היא רק הסימפטום הראשוןאז תהנה השנה כי יכול להיות שבשנה הבאה תהיה מכירת חיסול (מתאים לי שחיר-בונפלד יהיה ירוק) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

blueman1

New member
קודם כל!

לגבי המשפט שלך ואני מצטט " אחרי שב"ש תראה רצף של משחקים כדוגמת זה תוכל להגיד ששיחקתם יותר טוב מאיתנו" להזכירך אתם שיחקתם משחק אחד עם כושר סביר אנחנו הצגנו 7 משחקים כאלו. אם אתה קורא ל 2-0 נגד חיפה 3-0 נגד מכבי ת"א 4-1 על בייתר ירושלים כושר משחק טוב ועדיין לא ברמה של חיפה אז אין לי מה להגיד לך. דבר שני בקשר לנקודות לא ירדו שום נקודות וגם אם ירדו המטרות שלנו מהתחלת העונה היו מקום שליש רביעי ואם אפשר יותר אז סבבה, אז אם יורידו לנו 2 נקודות זה לא אומר שלא נוכל לקחת את המקום השלישי. דבר אחרון מכירת חיסול בחיים לא תהיה פה כי לא חוזרים על טעויות פעמיים, אני לא יודע אם זכור לך אבל בעונת הירידה שלנו הייתה מכירת חיסול דבר זה הוביל לירידה שלנו לליגה השניה, תאמין לי שזה לא יקרה שוב!.

אילן 29

New member
רק משחק אחד?

5-0 מול כפ"ס , 1-0 מול מכבי בבלומפילד (שטראובר היה צריך לקבל עשירייה) 3-0 מול אולימפיאקוס ! ! ! , 3-0 מול מנצ´סטר !!! לזה אתה קורא משחק אחד עם כושר סביר??? ולא הזכרתי את ה5-2 מול בני יהודה והשלישיה לעירוני ראשון. ב 2-0 נגדינו לא הצגתם משחק כלכך גדול , אומנם שיחקתם טוב אבל זה היה יותר בגלל שחיפה היתה על הפנים בגלל עייפות וחסרון שחקנים. גם נגד ביתר ירושלים זה היה בליץ של 10 דק´ , לא הייתם כלכך גדולים . אם זינו יהיה בבעיה הכסף תמיד יידבר ותהיה מחירת חיסול כי זה עדיף על התמוטטות כלכלית גם במחיר של ירידת ליגה . אל תשכח חבוב שחיפה רצה בצמרת והובילה עד היום את הליגה אחרי שתי אליפויות רצופות ומכירת הכוכב הכי גדול בליגה שהיה לה ( בניון) . זה כשלעצמו מסביר הרבה דברים . .........................סוף הדיון.................

O n y X

New member
אם כבר מזכירים את שטראובר...

אתמול במשחק נגד פ"ת השדרן אומר משהו כמו "לירן שטראובר השוער הכי טוב בארץ" השדרן הזה, זה משחק הכדורגל הראשון שהוא רואה?! מה עם דוידוביץ, מה עם אלימלך, מה עם אוואט (בזמן האחרון)

s h a r o n 04

New member
אולי תפסה את מאיר איינשטיין צהבת

אם להודות באמת - לירן באמת השתפר...עושה הרבה פחות טעויות מטומטמות. בשבילי - דווידוביץ הוא הכי טוב. אבל כידוע אני משוחדת...אין לי מושג לאיזה כושר הוא יחזור.

אילן 29

New member
שטרובר = מכבי ת"א

שטראובר עם כל זה שאני לא סובל ת´פוזה שלו מחזיק את כל מכבי . הוא עומד כל משחק בפני הרבה מצבי הבקעה ומציל אותם , אתמול למשל הם נראו על הפנים ורק שטראובר והמשקופים הצילו אותם. יש לו זינוקים מדהימים והוא יוצא טוב לכדורי גובה ומול חלוצי יריב

blueman1

New member
פחחחחחחחחחח...

דוידוביץ היה השוער מספר 1 בארץ. כיום אחרי הפציעה יש שועריים שבהרבה יותר טובים ממנו ואני לא מתכוון לאוואט כי הוא לא היה ולא יהיה שוער גדול אף פעם. ולא יודע למה אבל אתם כמו שאר המדינה אף פעם לא יכולים לתת מחמאות לשחקנים מהדרום, כל השחקנים הטובים צריכים להיות או מחיפה, או מת"א או מירושלים. איך תסבירו את זה שאסי רחמים מציג מתחילת העונה כושר הכי טוב, ולפי דעתי הוא בין השוערים הכי טובים בליגה כיום, הוא חטף הכי קצת שערים והציל את הפועל באר שבע הרבה פעמיים, ואין התיכסות בכלל אפילו את עכשיו לא הזכרת אותו בין השוערים. דבר שני אין התייכסות ארצית בכלל איך תסבירו את זה ששום שחקן באר שבעי לא הגיע לנבחרת למרות היכולות הגבוהות שהקבוצה מציגה והתקופה הטובה שהיא נמצאת ואפילו אתם הסכמתם איתי שהיא משחקת הכי טוב כרגע בליגה, תסבירו לי איך מגיעים לנבחרת שחקנים צעירים ששיחקו בדיוק משחק אחד בקבוצתם או שחקנים כמו טל בנין שהיה פצוע ולא שיחק הרבה זמן וישר חזר לנבחרת ומהפועל באר שבע לא הגיע אפילו שחקן אחד למרות שהיא מציגה את הכדורגל הטוב ביותר ויש לה את ההגנה הטובה ביותר בליגה??????????????????

אילן 29

New member
תגובה...

דוידוביץ´ לא אחרי הפציעה הוא עדיין לא משחק אז אי אפשר להגיד שיש שוערים יותר טובים ממנו. הבעיה שאתה מציג בקשר לנבחרת היא בעיה שתמיד היתה ואת האמת גם אני לא יודע למה . העונה אני חושב שאתם יותר טובים כתלכיד ולא כבודדים , את מי יזמינו ? את סגרון? אלימלך ? ...חירבונפלד ? השחקן שהייתי מזמין לנבחרת הוא קאקו אבל הוא ניגרי . אין ספק שיש איזשהו קיפוח בנושא אבל כמו שאמרתי הוא תמיד היה . אני לא חושב שאסי רחמים שווה הזמנה לנבחרת !

O n y X

New member
אז קודם כל

ידעתי שתשים לב שלא הזכרתי את רחמים, זה היה בכוונה וכל הכבוד לך על ההבחנה. ואגב, רחמים לא סופג גולים כי יש לו הגנה טובה וזה לא אומר שהוא השוער הכי טוב בארץ אבל הוא בהחלט עדיף על שטראובר-שתיים, שלוש עצירות טובות והוא כבר "הכי טוב בארץ" אם משהו טוב אצל שטראובר- זה הגולים שהוא סופג, את הגולים הכי יפים בליגה השנה, ספגה מכבי ת"א (מגיע להם) בקשר לנבחרת, אני לא מאמנת של הנבחרת ואני לא זאת שמחליטה מי ישחק בנבחרת (לצערי הרב) ואל תגיד שמהפועל באר שבע לא הגיע שחקן לנבחרת, דווקא היה איזה אחד ששיחק שם...יוסי בניון קוראים לו? גם רוסו שיחק פעם בב"ש אבל הוא לא בנבחרת

the predator

New member
אני מסכים

רחמים לא שוער כל כך טוב ההגנה של באר שבע פשוט טובה מאוד והוא לא עומד בהרבה מבחנים שטראובר באמת השתפר אבל אני כל כך שונא את הפוזות שהוא עושה שקשה לי לתת לו קרדיט...

s h a r o n 04

New member
גם הקשר שלו עם אובארוב מרגיז...

לפחות כשזה מגיע לנבחרת. דרל אגב, אני בהחלט מבינה את התסכול של מנהל פורום ב"ש בכל מה שנוגע לנבחרת - הפתרונים לא אצלנו אלא אצל גרנט. 8 שחקני חיפה אם שמתם לב...וחלק נכבד מהם שייך לחוליית ההגנה.

blueman1

New member
טוף אז ככה

אם את אומרת שרחמים לא סופג גולים כי יש לו הגנה טובה אז ככה שני דברים: א. תסתכלי הרבה על המשחקים של באר שבע ותראי כמה פעמיים רחמים מציל לבדו את הפועל מכיבוש שעריים אני יתן לך דוגמא אם ראית את המשחק נגד בייתר ירושליים אז תסתכלי כמה פעמיים רחמים הציל את באר שבע מספיגת שער. ב. אם את אומרת שההגנה של באר שבע היא כל כך טובה ובגלל זה אסי רחמים לא חוטף גולים אז איך תסבירי את זה את וחברך לפורום אילן את העובדה שמתוך 4 שחקני הגנה לא כולל שוער יש לנו 3 ישראלים ואף אחד מהם לא זומן לנבחרת. עוד דבר יוסי בניון לא שיחק בנבחרת כשהוא שיחק אצלנו אלה רק שהוא עבר אליכם זאת גם נקודה למחשבה. ודבר אחרון לא הבנתי מה הנקודה שלך בעניין רוסו????

s h a r o n 04

New member
בעניין שחקני ב"ש והנבחרת -

אנחנו מבינים את התסכול האישי אבל אולי פתרון יעיל יותר עבורך (וקרוב לוודאי עבור שאר אוהדי ב"ש) יהיה לחשוב על דרכים יצירתיות להפנות את הנאמר לאברם גרנט. עם כל הרצון הטוב שלנו יש צרות אחרות (השפעת של רוסו, למשל) ואנחנו לא יכולים לעזור לך בעניין. בכל מקרה, אנחנו כאן... אתה תמיד מוזמן להאיר את עינינו... תיקח בחשבון שאובייקטיביות בפורום הזה לא תמיד קל למצוא...

blueman1

New member
לא באתי לפה כדי שתפתרו לי את עניין

הנבחרת. פשוט מאוד אני רק רוצה להבין למה אצל כל מי שמתעסק בכדורגל בארץ אם זה אוהדים שחקנים מאמנים פרשנים ועוד הכדורגל מתחיל בצפון ונגמר במרכז כאילו אין דרום כאילו אין באר שבע, אף פעם לא יודעים לתת מילה טובה על באר שבע אפילו שאנחנו מצליחים אז אומרים שזה זמני ושעוד מעט אנחנו נחזור ונהיה קבוצת מרכז טבלה, אפילו האוהדים שלכם ככה ראית את התגובה של חברתך לפורום בעניין השוערים הטובים בארץ אנחנו נמצאים בין 4 הגדולות ועם ההגנה הטובה בליגה והיא אפילו לא ציינה את השוער שלנו, עוד נקודה זה הנבחרת. אני רוצה להבין הנבחרת לא מייצגת את הדרום ???? אם היא מיצגת אז למה אין שם אף פעם שחקנים מבאר שבע. אז אני לא בא לחפש רחמים או שאתם תפתרו לי את הבעיות אבל אני רוצה להבין למה זה ככה???

s h a r o n 04

New member
ממה שהבנתי מדבריך...

אתה מחפש פירגון... אתה מחפש במחוזות הלא נכונים... תחושה של פוטנטיות וכמה מילים טובות אתה יכול לקבל בבית - אין צורך להרחיק עד הצפון. ולשאלתך - למה זה ככה? נותר לי רק לענות שזה כך לא רק בכדורגל אלא בעוד מאות עניינים... הנגב ברובו לא מיושב, לא מושך ונתפס כ-פח הזבל של מדינת ישראל (אתר הפסולת ברמת חובב, לדוגמא). תמיד מי שנמצא בפריפריות מרגיש דפוק... תאמין לי שבחיפה יגידו לך בדיוק את אותו הדבר, כי בינינו...חיפה היא עדיין לא תל אביב.

למעלה