הי חבר'ה,

sweet babit

New member
הי חבר'ה,

אני כותבת כאן בהמשך להודעות שאני רואה פה על חברות בין אנשים בפורום . אני גולשת בפורום מדי פעם כשיוצא לי , גם אני משוחררת ובתקופה האחרונה הרבה אנשים נעלמו לי לקבע, לחו"ל , ללימודים. יש לי חברה אחת מאוד טובה אבל היא גם בלימודים . אני אשמח לשמוע מכן אם בא לכם סתם לשבת על כוס קפה או לבלות ביחד , אני אשמח להכיר חברות חדשות אני אספר קצת על עצמי, כרגע אני בת 22 ואני עובדת בחברה גדולה בתפקיד בק אופיס (נתונים מול המחשב) , אני תוך כדי עושה קורס במגן דוד אדום כדי להתנדב כחובשת ואולי לעבוד בזה קצת לפני הלימודים שאני מתכננת לשנה הבאה. עוד לא החלטתי מה ללמוד אבל כנראה שאני אלך ליום פתוח וארשם בקרוב. יש לי חבר מקסים וחמוד וכיף לי עם עצמי, אני שרה, מנגנת, באוקטובר עשיתי חצי משביל חוצה ישראל עם כמה חברים. ורק חסר לי לאחרונה הבילויים עם חברות אז בנות, אני אשמח לתגובות

NEO83

New member
ביום חמישי הבא

יש מפגש של הפורום כשרובו כמעט יהיה נשים, את מוזמנת להצטרף לקבוצה

EdisonGirl

New member
מה שנאו אמר, ובנוסף שימי
להודעה הנעוצה

הקמתי קומונה במיוחד עבור מפגשים. את מוזמנת להצטרף, להגיע למפגשים שמתאימים לך או אפילו ליזום מפגש בעצמך :)

sweet babit

New member
עונה על שאלון מלפני כמה עמודים... :)

החיים שלי... שמי בישראל / שמי בתפוז: sweet babit אביבים שחגגתי: 21 שייך/ת לעיריית: ---- הסטטוס הזוגי שלי: עם חבר מקסים המוטו שלי בחיים: לא לשכוח איפה שלא אהיה שאני זה אני וזה הכי טוב שיש!! המקצוע שאני לומד/ת / רוצה ללמוד: כרגע עושה קורס חובשי רפואת חירום.. לא ברור אם אלמד רפואה, כנראה שלא אבל אני מ-ת-ה על לעשות עזרה ראשונה.. מתה להתחיל כבר את המעשי.. העבודה שלי: כרגע- עבודה זמנית בחברה גדולה, עבודה עם נתונים מול אקסל... הדבר שאני הכי אוהב/ת לעשות בזמני הפנוי (חוץ מסקס יא חרמנים): לדבר עם חברה הכי טובה שלי.. בצבא הייתי / עודני: שירות לאומי- במזכירות בבית חולים גדול כמה ילדים הייתי רוצה שיהיו לי: בעזרת השם, 2-3 התכונה שאני הכי אוהב/ת בעצמי: חברותית ונחמדה התכונה שאני הכי שונא/ת בעצמי: רגשנית מאוד המאכל שאני לא יכול/ה בלעדיו: בעקרון גבינה צהובה אבל עכשיו החלטתי להפסיק לאכול את זה כי זה עושה לי כאבי בטן .. אז אין כזה דבר המאכל שאני לא יכולה בלעדיו!! כוח הרצון גדול מהכל!!!! ההשתייכות העדתית שלי: חצי פולין, חצי עיראק כשאני נכנס/ת לפאב אני מזמין/ה: לא שותה אלכוהול...מקסימום קאווה אם היא חלשה.. גם לא.. בד"כ קולה או משהו קל חיות מחמד שיש לי בבית: כלב שאוהב את ההורים שלי ואותי כל הזמן מנסה לנשוך ..
ההעדפה המינית שלי: גבריםםם שיהיו סוסים, גסים, חזקים ושחומים!! ולא נשיים....=] השבוע שעבר עליי... איך הוא התחיל? כרגיל דווקא ביום ראשון-שני עוד יש כוח ללכת לעבודה.. דווקא הייתה לי הפתעה מגזרת הקורס מגן-דוד-אדום, היה שיעורים מדהימים ומעניינים וכול הקבוצה מאוד התגבשה איך הוא ייגמר? בהרבה מנוחה וקצת למידה למבחן במגן-דוד... וצמד שני התלבטות גדולה אם להמשיך בעבודה המשעממת שלי (כי זה לא שיש לי משהו טוב יותר לעשות בתקופה הזאת עד שאוסמך לחובשת) או לחפש עבודה יותר כיפית יותר עם אנשים ולא רק מול המחשב... עד כמה אהבתי את מזג האוויר החורפי? סבבה לגמרי, מתלבשת נורא נורא חם כי קר לי... שמה גרביון מתחת לכל מכנסיים. דווקא בשבוע האחרון התחיל להימאס לי מכל השכבות האלה שיוצאים איתם כל הזמן, אבל זה עדיף על חום יולי-אוגוסט!!!! שאי אפשר אפילו ללכת ברחוב לאוטובוס מה הדבר הכי טוב שקרה בו? כמו שאמרתי, הקורס מגן-דוד החזיק אותי מלא להשתגע מהעבודה המזד__נת הזו.. מה הדבר הכי רע שקרה בו? הרגשתי קצת בודדה, בעבודה אני לא מדברת יותר מדי עם אנשים והרבה חברות שלי נורא עסוקות בלימודים, עבודה, ככה שאני קצת לבד. איזה יום היה הכי טוב? יום ראשון , כי גם באותו יום החלטתי להיגמל מהפייסבוק ולהפסיק להתחבר.. היום, חמישה ימים אחרי אני שמחה שהחלטתי כך כי זה פשוט היה בזבוז זמן גדול במקום לגלוש באמת באינטרנט ולקרוא כתבות, להחכים, להיות קצת כאן בפורום.... איזה יום היה הכי רע? אתמול יצאתי עם חבר שלי ושמו לי מלא אנשובי בסלט וזה עשה לי בחילה והרגשתי ממש רע.. ואז עוד המשכתי להתעצבן עליו בבית כי הוא הסריח מהאנשובי והוא אמר שזה הכל בראש שלי וזה עיצבן אותי. מה אני מאחל/ת לעצמי לשבוע הבא? למצוא איזה משהו שיפנק אותי, אולי מסז', תכנון חופשה עם החבר, כי אני ממש לא נהנת בעבודה אבל מצד שני חיפשתי הרבה זמן ואין לי כוח לחפש שוב..
האדם שהכי... חשוב לי: חברה שלי , אימא שלי שנוא עליי: יש הרבה כאלה... מהעבר כל מיני אנשים מכיר אותי: אני. נקודה מוערך עליי: אני עושה לי טוב: חברה הכי טובה שלי, אימא שלי עושה לי רע: אנשים מהעבר שאכזבו אותי ואני שונאת להיזכר בהם. אבל ברוך השם הכרתי מאז הרבה אנשים טובים אחרים :] מצחיק אותי: חבר שלי מבאס אותי: לפעמים הייתי רוצה שיבינו אותי יותר בקטעים מסוימים ולא יעבירו ביקורת עליי אם יש לי איזה קושי בעבודה ויגידו " את סתם מפונקת" יוטיוב... הסרטון הכי מצחיק: יש כמה.. יש סרטון של שיחה בין שני רופאים אחד אורתופד ועוד אחד.. הסרטון הכי מרגש: הסרטון של קסנדרה ב. שמראה מול המצלמה איך היא נראית בלי איפור (יש לה בעיית עור קשה כמו אקנה) והיא מתאפרת בצורה מקצועית שלא יראו כלום. הקליפ הכי יפה: כנ"ל להכי מרגש הקליפ הכי מפגר: יש מלא... כל מיני שטויות של רקדניות ולהיטי דאנס מפגרים.. הסרטון שראיתי 1000 פעם: אין כזה מ-1 עד 10... כמה אני אוהב/ת את עצמי? 10 כמה אני אוהב/ת את איך שאני נראה/נראית? 10 כמה טובה האנגלית שלי? 8.5 כמה אני אוהב/ת בעלי חיים? 5 כמה עקשן/ית אני? 8.5 כמה אני אוהב/ת את הארץ? 9 כמה אני אוהב/ת את האנשים שבה? 7.5 כמה אני קנאי/ת? 7 כמה אני עצלן/ית? ממש לא עצלנית.. 4 התרבות שלי... הסרט הכי טוב שראיתי: מתה על סרטים ישראלים.. אור, ציון ואחיו.... הסרט הכי משעמם שראיתי: 500 ימים עם סאמר.. חרא סרט !! הספר הכי טוב שקראתי: סדרת הארי פוטר הספר הכי משעמם שקראתי: אם זה משעמם כנראה שלא סיימתי אותו.. חח האתר שאני גולש/ת בו הכי הרבה: עד לפני שבוע- פייסבוק by far ה-TV Series הכי טובה: העשב של השכן מדהימה.... הסדרה המצוירת שגדלתי עליה: יש מלא! המומינים, מרקו, ארתור, מייטי מקס, בילבי, המופע של לולו הסיטקום הכי טוב: תזכירו לי מה זה סיטקום ? הערוץ שפתוח אצלי הכי הרבה בטלוויזיה: לאחרונה, 24 , אני ממש אוהבת את אייל גולן קורא לך ואת התכנית עם ג'סי שמארח באולפן זמרים.. פשוט גדול! לו הייתי ___ הייתי... מיליונר/ית: מבזבזת על עצמי יותר , אבל לאו דווקא יותר טובה מיליארדר/ית: כנ"ל.. מקבל/ת משאלה אחת: מבקשת בריאותתתתתת ראש ממשלת ישראל: לא הייתי יודעת מה לעשות .. עם המדינה הבעייתית הזו.. חחח אבל הייתי מנסה להיות הרבה פחות מושחתת ולנסות לצמצם פערים !! דמות מסוימת ליום אחד: נינט טייב .. מעניין איך נראים החיים שלה. בעל חיים מסוים ליום אחד: ציפור... רק אם בא לי לענות... הפנטזיה הכי גדולה שלי: לא יודעת... הדת שאני שייך/ת אליה: יהדות הזיקה שלי לדת הזו: לא יודעת לאו דווקא משהו מיוחד.. כמובן יש מסורת וזה שזה מקרב את המשפחה ביחד... המפלגה שאצביע לה בבחירות הבאות: ביבי... הדבר שהכי מפריע לי במדינה: שהמשכורות שלנו חרא יחסית להשקעה והכל יקר נהיה בלי פרופורציה למשכורת... טראומת הילדות שלי: צחקו עלי שהשיער שלי נפוח חחחח המצב הכלכלי בבית: + הדבר הכי מגעיל שמישהו עשה לי: איזה ילדה שהעליבה אותי וחברה שלי באה להגנתי :) פורומים שאני כותב בהם בתפוז: עשרים פלוס פורומים שאני מציץ בהם בתפוז: לימודי רפואה מישהו שלא הייתי רוצה שיראה את התשובות לשאלון הזה: שכולם יראו מצדי .. =]

Cade Foster

New member

סוף סוף אחת שלוקחת יוזמה ולא מייבבת על האורך של השאלונים שלי

sweet babit

New member
האמתי

שהפסקתי להאמין בידידים... יש הרגשה שמעל גיל מסוים, גברים מכוונים למטרה אחת.. לצערי הרב... ולכן אני נמנעת מתקריות לא לעניין מלכתחילה.

אוקי. זה טוב להמנע מתקריות

זה הכל עיניין של הגדרות, ו"זה תמיד אהבה"
. מוזמנת תמיד לנסות, לפני בתוך ואחרי. לבחון את העיניין. יכול להיות שאת צודקת. ויכול להיות שלא :) המון בהצלחה בהמשך הדרך
=]...

למעלה