ה כ ע ס ,כפי שזה נתפס בראש שלי !!!
תודה לך איש המסתורין על השאלה,עוד אחת יפה ! אני עונה לך, הכעס אצלי מתפרש "כתגובה מיידית", לפעולה מכעיסה מצד מישהו אחר... ה"פעולה" הזו לא חייבת להיות פעולה שיש לי "תכנות מסויים" לגביה.. אני מוצא את עצמי כועס כל פעם על משהו חדש....וזה מה שיפה בזה.... זה קורא לי הרבה שאני מפתיע את עצמי וחושב "ואללה,לא הייתי מאמין שהדבר הזה יכעיס אותי עד כדי כך"...."למה זה קרה לי בכלל" ..... אצלי זה האם אמא שלי שכועסת !!! מה זאת אומרת אם זה אני ? כמובן שזה אני,וחבל מאד לפעמים שזה אני,כי אין אצלי"מבצעים והנחות". גם לא בסוף שנה,וגם כשמציגים לי מאזן שלילי,לא מזיז לי הרבה..כמעט... אצלי אגב,הכעס הוא כנראה פונקציה שמשרתת את "הסתמי",שחבוי שם עמוק עמוק באישיות שלי. אני לא אוהב להיות לא אותנטי עם עצמי,ולשקר את עצמי זה אסון אישי, פועל יוצא של זה,שאם לא אכעס,יישאר לי לכעוס על עצמי,ואם כבר....., אז אני מעדיף לכעוס על מי שצריך !!! ואללה,ככה זה עובד אצלי... הכעס הוא בהחלט צורך !!! הכעס הוא הכרח !!! כ מ ו ב ן !!!.... אילולא הכעס, כיצד הייתי מתרגם,אם בכלל את הקשר שלי לסביבה שלי ?.. לגבי שאלתך האם יש כאן בעיה ? אז את האמת ? אין כאן בעייה כלל .... יש כאן המון יופי....המון כנות....המון אהבה....והמון תשוקה.... תשוקה לצדק , תשוקה לחיים אחרים.....תשוקה אפלה....תשוקה חזקה.... בגלל שהיא חזקה כל כך, התשוקה,...היא מאד יפה,וככה היא נתפסת בסביבה שלי....באמת ,באמת.....מי שכועס באמת,לא פוחד מכלום. לא פוחד משוטר במדים,לא פוחד ממנהלים ובעלי סמכויות,ולא פוחד מהתגובה, אפילו שלו עצמו.......אני לא חושש מהתגובות שלי...אני מחובר אליהן בכל נימי נפשי.....ובלעדיהן לא היו לי חיים מוצדקים בעולם הזה....... התחושות,והמילים, בכל מה שכתבתי מתייחסות רק למצבים בהם אני כועס. ישנם עוד המון מצבים בחיי....... אין לראות בתשובה זו ,ייעוץ להתנהגות מסויימת,מלבד זו שאתם מכירים. מי שיבחר לנסות ,עושה זאת על אחריותו,לרבות התוצאות על מחדליו.... עד עכשיו קיבלתי המון אהבה מהסביבה....הכוח שלי קשור קשר הדוק ביכולתי לכעוס,ללא ספק....אני בטוח....יש על זה קבלות....הוכחות... זהו "איש המסתורין" , שוב תודה שאתה שואל אותי,עליך אני לא חושב אפילו לכעוס...........יום נעים . מעוזי שחף.