הי חבר'ה תשמיעו קול !!!!

oisdvib

New member
מירבי'לה, איך את אחרי ?

אני בטוחה שאת האירוע של שבת האורחים שלך יזכרו עוד הרבה זמן. ועד שתביני מה קרה תחלוף עוד שנה. כל הכבוד לך על האמץ, ועל כל המטעמים המיוחדים והלא שיגרתיים שהכנת. תדמור קטן עלייך.

נופר א

New member
אנחנו היינו פה היום../images/Emo151.gif

היה ממש כייף!!!!! והיו כל כך הרבה אנשים שלא ראו שלג...
איזה מלחמות שלג היו שם, משהו משהו, ומלא פעילויות לילדים (והתמונות הם מפורום בת ים שצילם פדי בנעטייה)

נופר א

New member
הכנתי היום עוף עם שעועית ירוקה../images/Emo127.gif

ומה שהיה מיוחד בזה,לא כמו פעמים אחרות, הוא שהוספתי לסיר פרוסות לימון שקיבלתי מתנה במסגרת המתנות ליום הולדתי..... שוש נתנה לי!!!!! וזה יצא טעיםםםםםם!!!!!!! אז לשאול את שוש מה עשתה ללימונים,כי אני לא יודעת, רק שזה יצא לי מעולה!!!!! וקיבלתי משוש גם ליקר ,אבל אותו החבאתי טוב טוב, שלא ישתו לי...

oisdvib

New member
איזה תמונות מקסימות. משהו.

והאוכל צריך להיות טעיםםםם. רוצים את המחשב. לילה טוב. נתראה מחר.

נופר א

New member
היו כל מיני בובות וליצנים ../images/Emo151.gif

והלכו על קביים,ונופר היתה ממש המומה!!! היו המון דוכנים וכל מיני דברים וכל כך הרבה אנשים,ממש מיליונים. קניתי לנופר סט של מערוך וחותכנים לפלסטלינה, ואיך שהיא עובדת ומרדדת,חותכת וקוצצת, ממש יש עתיד לילדה.....

oisdvib

New member
אצלם לחם ארז מוכרים ערכה עם מערוך

וחותכני צורות ויש ספר אפיה לילדים. פשוט מקסים. אם יש לך סבלנות/חשק תכיני בצק אמיתי לעוגיות תרדדי ותני לה לקרוץ צורות.

נופר א

New member
כשאני מכינה בצק

נופר הראשונה שמתייצבת , ואוי לי אם אני לא נותנת לה חתיכה מהבצק, איזה צעקות שהיא מקימה, היא כל כך אוהבת לשחק עם הבצק , מגלגלת ומועכת מרדתת ומה לא ,הורגת את הבצק סופית....

oisdvib

New member
וואלה, היא עושה לך שיעור

אני חושבת, מה שהשניים הגדולים לא עשו לך. נכון?

למעלה