הי חברה ממצב??????

בננה148

New member
הי חברה ממצב??????

תגידו מה הייתם עושים במצב הזה....... יש לי חברה טובה מאד שאנחנו כל הזמן יחד ומדברות על הכל ומשתפות אחת אץ השניה בכל דבר וגם בשידוכים..... בקיצר בזמן האחרון היא התחילה ליהיות מזה מאמי אלי ..... וידעתי שהיא רוצה משו ממני כי לא הגיוני שהיא מציעה לשלם לי על הגלידה..... אז שאלתי אותה מה ניהיה.....??? אז היא אמרה לי שהיא רוצה לשדך לי את אח שלה..... והיא חשבה שאני יקפוץ וירקוד משימחה..... ואז היא אומרת לי .׳ ככה נוכל ליהיות כל הזמן יחד׳ אמרתי לה שאני יחשוב.... אבל תאמת שאם אח שלה היה הגבר האחרון בכדור הארץ ואנחנו היינו בסכנת הכחדה גם אז לא היה מצב שאני יצא איתו.... ולא נעים לי מהחברה כי היא רוצה להפגיש אז מה עושים?????

את

צריכה להיות מאוד זהירה ואינטלגנטית ולהחליק את העניין בתואנה שאת מחפשת קצת סגנון אחר.. (הפוך מהסגנון של אחיה, ולא משנה איזה סגנון הוא..) וכן תוסיפי הוא ממש בחור טוב ממשפחה טובה... אבל, זה לא סיגנוני.... בהצלחה....

לדעתי,

תגידי לה בצורה יפה......שהוא חמוד אך לא בסגנון שלך...... איך אומרים?ברגישות ובנחישות(מפי ה"גאון"אריק שרון)

בננה148

New member
בא נראה אותכם אומרים תאמת בפרצוף!!!!!

אי אפשר להגיד משו אחר???? נגיד שברתי רגל..... אני עיוורת צבעים..... יש לי בעיות עיקול..... אני אלרגית לבנים..... אני דרסתי 10 בחורים בבת אחת ...... משהוא כזה..... למה היא חושבת שאח שלה הוא מלאך האל..... והיא עשתה לי טובה גדולה גדולה ולא כדאי לי להתחרט.......

בננה148

New member
בא נראה אותכם אומרים תאמת בפרצוף!!!!!

אי אפשר להגיד משו אחר???? נגיד שברתי רגל..... אני עיוורת צבעים..... יש לי בעיות עיקול..... אני אלרגית לבנים..... אני דרסתי 10 בחורים בבת אחת ...... משהוא כזה..... למה היא חושבת שאח שלה הוא מלאך האל..... והיא עשתה לי טובה גדולה גדולה ולא כדאי לי להתחרט.......

בננה148

New member
סוריייייי

באמת זילזול..... תודה לך !!!!! תדעי לך שאת היחידה פה עם שכל......

בננה148

New member
חחחחחחחח אתם ממש עוזרים.....

ונראה לכם דירה?????? איפה ????באשדוד בדירות של המיגור ????? איפה שהאתיופים ?!!!? תעזבו אותכם ...... גם וילה בקסריה לא הייתי לוקחת..... רחמנות!!!!!!!!

Lיבי

New member
אז תאמרי לה

שהוא לה שהוא לא בסגנון שלך גם אמיתי , גם לא פוגע בו (סגנון זה לא חסרון אישי), וגם לא פוגע בך (אם תאמרי משהו שגוי, עלול לפגוע לך בשידוכים או סתם תצטיירי לא הכי טוב) מישהו חכם אמר פעם - לפעמים גם האמת זו אופציה

לא עושים

את גם ככה לא בשידוכים!!.. אז אני בכלל לא מבין את הספק שלך.. תגידי לה שזה לא הסגנון שלך.. ושאת עוד תחשבי עלזה,,, אבל בנתיים זה ׳לא נראה לך׳...

למעלה