הי חברה... ממצב?

זהר פלד

New member
הי חברה... ממצב?

לא הייתי כאן איזה יומיים בערך, אז קפצתי לשאול אם כולם בסדר...

סוורוס

New member
ככה....נפילות עליות

כבר עניתי לכשכפית על מה שעבר עלי אכשיו.....מה שלומך? התגעגעתי אלייך מאוד....באמת,

זהר פלד

New member
אני סתם תקוע עם הרבה עבודה

ומעט כוח לעשות אותה...
חוצמזה הכל בסדר... אני סתם צריך איזה חופש של שנה שנתיים, לטייל איפשהו רחוק מהמדינה המטופשת הזו, או אפילו מהעולם המטופש הזה... כשאתה אומר נפילות אני מקווה שזה לא אומר הסנפות... נכון?

סוורוס

New member
כן נפילה אחושרמוטה../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

כן...נפילות....הסיפור המלא תחת הכותרת- ´´הנה סיפור עצוב שמח´´ שמח שחזרת לפורום אח יקר.. נפילה אבל מה...אולי נפילה של בן אדם.... אבל מה זה טוב..טוב.....כזה שבא לך להתפרק לגורמים כדי שהרבה חלקים ירגישו את הטוב הזה. רק הדמיון על זה...(לא שאני רגיל כרגע)...אבל בא לי לטבוע בתוך האושר שזה נותן רק מקווה לא להתרגל לזה יותר מדי....כך שאחר כך לא אוכל לצאת... בכול מקרה תטייל לך קצת בפורום..הרבה אקשן.. במיוחד אצלי בראש.. ואיך אני יוצא מזה? אתה יודע איזה כאב אחר כך בא? כאב עד המקומות הכי רגישים.. יאללה אחרי שאגמור את החומר חייב לקום שוב...חייב. למען זה שאני מאוהב בנערה ההיא....ושלא תהיה עם אחד מכור....זה לא בשבילה.. טוב אז טוב לשמוע ממך שוב- -סוורוס

זהר פלד

New member
סוורוס...

אני חושב שאתה טועה - לפני שאתה גומר את החומר אתה צריך לחשוב על הנערה ההיא, ושלא תהיה עם אחד מכור.... כל מי שמכיר אותי יודע שאני חושב שאהבה זה הדבר שהכי כדאי לחיות בשבילו... אני מקווה שגם אתה כזה, כי אם כן, זה יכול לעזור לך להתמודד עם המשיכה הנוראית של הסמים... תהיה חזק, מתוק...

סוורוס

New member
כן.ממש ..מה אתה מציע לעשות?../images/Emo4.gif

מה שאני פשוט ´אפטר מיזה´´? זה קצת בלתי אפשרי...לא סוג אנשים שכמוני... חוץ מיזה שזה חומר מה זה טוב...אני יורה בעצמי עם אני זורק את זה... אבל אני רוצה לצאת מיזה....אני חושב שלפי המודעות האחרונות שלך אין לך כוונה לחזור....ווכן אהבה....עצים...שמים...כן שווה לחיות למען זה.. אתה רוצה לבוא אליי? תעזור לי לגמור את זה יותר מהר...ואז תעזוב את זה.. ואז זרוק את זה לפח.... (כמובן שבציניות)....יש לי תוכנית די טובה להפסיק... פשוט לסגור את עצמי בחדר ....לשים מוזיקה חזקה שהשותפים לא ישמעו בכי וצרחות-במקרה הרע יותר... וויאאלה אחרי שזה עובר מרימים טלפון לידיד..שיבוא יפתח את הדלת

זהר פלד

New member
לא, אני לא חושב שצריך לזרוק, אבל...

אתה צריך לחשוב עליה עוד לפני שאתה משתמש, וגם אחרי. אם משהו יכול לעזור, לדעתי, זו אהבה... אני לא מכיר אותך יותר מדי טוב, ואני לא מתיימר למצוא לך תרופות קסם, אבל אני כן חושב שאהבה באמת יכולה לנצח הרבה דברים...

למעלה