הי חבר'ה אני חדש כאן

sonic13

New member
הי חבר'ה אני חדש כאן

מה המצב תגידו יש טורנירם של יוגיהו בקרוב אולי או ליגות? היום חבר שלי ניסה למד אותי לשחק דואל מאסטרס וממש לא הבנתי כלום קיצר מקווה להתקבל בשמחה

impale

New member
בע

לול הייתי אמור לכתוב גם- כן,יש טורנירים כל הזמן... בראשון לציון בעיקר... יהיו בקרוב פרטים שיפורסמו כאן...

idanem

New member
איפה בדיוק תשחקי במפגשים?

המפגשים הם לרוב וכמעט תמיד בעזריאלי.. אי אפשר לשחק על הגג כי זה בעייתי לשחק בחוץ כי הרוח תמיד מעיפה את הקלפים (מנסיון) ואין איפה לשבת ולשחק בפנים.. אז איפה בדיוק תשחקי במפגשים?

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifתלוי איפה...

עם זה בחיפה תמיד יש את החור של החורים בשם "לב המפרץ"...בעזריאלי בעייתי יותר אבל עדיין אפשר להסתדר

Witchcrafts

New member
זה לא בלתי אפשרי. ^^~

אם המפגש יתקיים בקיץ, לא מחייב שהרוח תהיה עד-כדי-כך חזקה. או לחילופין, כן ניתן לשחק בפנים - יש מקום ומרחב (בהנחה שעזריאלי לא יהיה מפוצץ).

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifמתי הוא לא מפוצץ O.ם?

בעיקרון כמישהי שמבקרת שם רק בחופשים כשיש מפגש אני לא מכירה אותו כמקום לא מפוצץ...

Witchcrafts

New member
גם אני מגיעה לשם רק בחופשים. "o_O

לא בכל חופשה מפוצץ שם. באמת! ּ_ּ יש ליד הטאוור רקורדס מרחב, נדמה לי. פשוט צריך להתנחל שם לפני אחרים.
השאלה היא אם לא יפנו אותנו בגלל רעש ובלגן. ^^;;

impale

New member
אפשר

פשוט ללכת למקום יותר שקט :X (מרים ראש למפה של אשדוד וראשון :X) האמת שאני לא מת על תל אביב..יותר מדי רעש

Witchcrafts

New member
תמיד רציתי להשתמש בפתגם:

כשנגיע לגשר - נחצה אותו. [או שנקבר תחתיו.
]

impale

New member
vtnnn

אליפות הארץ הייתה בעזריאלי ^^ פשוט פינו מסדרון אחד ו...

Witchcrafts

New member
המשך למשפט:

וגם אנחנו נפנה מסדרון אחד - באמצעות איומים או מתן שוחד.

impale

New member
אבל

בטורניר זה היה יותר קל... כי גם ככה היו שם איזה 80 איש ^^" (זה היה מוקדמות תל אביב,האליפות עצמה הייתה בכפר סבא)

idanem

New member
כן..

גם אני הייתי באחת התחרויות בעזריאלי.. סתם תחרות כזאת של ערוץ הילדים.. והם פינו שם מסדרון שלם ואפילו שמו שם שולחנות וכאלה אבל בכל זאת..במפגשים נראה לי שזה כמעט בלתי אפשרי לשחק

Witchcrafts

New member
שלום, שלום. ../images/Emo140.gif

כמובן שתתקבל בשמחה, שהות מלבבת.

למעלה