הי חבר´ה

סיון b

New member
הי חבר´ה

רק רציתי לשלוח לכם ברכת בוקר טוב חמימה אי שם מנתניה "הרחוקה"..... שיהיה לכולכם אחלה יום שבעולם! ואני כאן.... אז תשרשרו קצת... כפי שאתם יודעים - לחלקנו משעמם נורא.... סיון

סיונוש שבוע קסום ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

שיהיה לך יום מלא חיוך, ושמחה שיהיה לך יום מלא הנאה ושלווה שיהיה לך יום חמים אבל לא הגזמה
שיהיה לך יום נעים ותהיי רגועה שיהיה לך יום של כיף ללא הפסקה. מרחל-נשמה שממש חייבת לעזוב לכמה שעות

סיון b

New member
רחלי,

כל מה שאיחלת לי - מאחלת לך חזרה. שיהיה לך יום מקסים. את עוזבת אותנו עכשיו, אבל.... דיר באלאק - תחזרי!!! סיון

זהרי

New member
סיונוש...

אז ככה... אני מודה שהדהמת אותי...ועדיין לא החלטתי מי יותר מדהימה את או אחותך... חשבת לצרף אותה לפורום? את יודעת אני לא מחבק כל כך מהר...(
) ובאשר אלייך....וואו..כעת אני מבין... טוב.. נהנתי לראות את סיון ב... למרות שהחיוך המלא שלך היה רק בסוף..ובגדול... זהרי

סיון b

New member
כן, זהרי, לקח לי זמן אתמול

אבל בסוף היה בסדר. למרות שהלכנו מוקדם. לגבי אחותי.... לא, היא לא תכנס לכאן, כי היא לא נכנסת לאינטרנט אף פעם. אז תסתפקו בי... סיון

זהרי

New member
לך אורלי ולך סיון

טוב אז ככה סיון ממה שבחנתי ..חיכיתי לפתיל שידליק..והוא נדלק רק בשניה האחרונה... אז..בטוחני שאת מלאת אהבה ושמחה... ורק חבל שהלכתן מוקדם... ולך אורלי... וואו..איזה מרץ יש לך... והשמחה..מהיכן האושר..אוליי תלווי לי קצת.. לפי דעתי זה הקסם של כל האנשים כאן... אהבה בלתי נלאת לבני אדם... זהרי

אורלי_ל

New member
זהר - על שמחה

שמחה שכך אני מקרינה. אין שמחה אמיתית אם אתה לא מקבל את עצמך בדיוק כמו שאתה, עם הפחדים והחולשות והשלדים, ואני אתמול עשיתי עוד צעד קטן בכיוון.

deep ocean

New member
אורלי עשית גם צעד ענק אתמול

עם ה... (מה שהודית לי שעזרתי לך) ואת מקסימה!

סיון b

New member
זהר,

הפתיל נדלק קצת מאוחר. אז מה????? זה מסיבות שלי בלבד, ולא משהו שקשור אליכם. אבל העיקר שבסוף הכל בסדר. לא? שמחה שעשיתם חיים! זה חשוב! והנה, לא הייתם צריכים אותי, אז הכל בסדר, אם ככה! סיון

זהרי

New member
זה בסדר

אצלי הוא נדלק רק אחרי חצות כשנכבו האורות והכוכבים נצנצו ורחש הגלים שהתנפצו ואז נזכרנו באנשים הנפלאים שהיו ועזבו ואותנו כל כך שמחו ואת סיון הית בינהן ונתתן הרבה בנוכחותכן אז שלוחה אלייך אהבה ושרק תחזרי מהטיול מלאת כח להתחלה... וממני אלייך חיוך בהנאה...
זהרי

סיון b

New member
זהרי,

אכן אתה צודק. מקווה שהטיול יעשה את שלו... מקווה להינות. מהטבע, מהאוירה, מהטיול ומהטעויות שבטח נעשה בדרכים... (שוכרות רכב...). מקווה להיתנתק קצת ולנקות את הראש. מי יודע, אולי אחזור חדשה יותר? אולי כבר פחות "שחוקה" מהחיים. אדווח לכם כשאחזור. מקווה, סיון

ג.

New member
סיוונוש...(ומור) רק רציתי לומר....

שהיינו צריכים אתכן וטוב שהייתן (גם אם קצת פחות...- זמן)!

סיון b

New member
הי גליתוש,

תודה! תודה על מה שכתבת... מה? מישהו הרגיש בחסרוני???? אבל היה כיף! אחלה אווירה, ושלרגע לא תחשבו שזה זהלכתי היה בגללכם! סיון

אורלי_ל

New member
היי סיון, נחשי מי הלך לאיבוד אתמול?

חחח... אבל הגעתי הביתה, בחתיכה אחת (והרבה חתיכות חול)

סיון b

New member
אורלי יקירתי,

רגע אחד, הסתבכת? לא הסתדרת עם ההסבר שלי? ודבר שני, למה לא התקשרת אלי? הייתי מסבירה לך ברצון!!! לא נורא, העיקר שהגעת בסדר. בריאה ושלמה.... תהיי בקשר, כן??? (עכשיו יש לך את הטלפון שלי....). סיון

אורלי_ל

New member
ההסבר שלך היה בסדר גמור

פשוט חוש ההתמצאות שלי דפוק אז הגעתי ליטבתה ואז כבא הבנתי שמשהו לא בסדר
כמובן קיללתי את המנייאקים ששמים שלטים קטנים מדי ואני לךא רואה אותם, נכון הם אשמים?
אני אדבר איתך. מתי את נוסעת?

סיון b

New member
אורלי,

אני נוסעת ביום חמישי הקרוב, מה שמשאיר לך את שאר השבוע להרים לי טלפון... (אבל רק אם בא לך!). ו... הגעת רק ליוטבתה אז זה לא כ"כ נורא. קרוב! העיקר שהסתדרת... יאללה, תמשיכי לכתוב לי.... סיון

למעלה