הי חבר´ה!

shirigutman

New member
הי חבר´ה!

מה נשמע? מה קורה? ביום שבת ראיתי סרט מדהים ומפוצץ מצחוק ששמו - "יומנה של ברידג´ט ג´ונס". לא אגלה לכם על מהו ומה הפואנטה בו מאחר ואני שונאת שמספרים לי על סרטים שלא ראיתי. בכל מקרה אני ממליצה על סרט זה ועוד המלצה: לכו עם אחיכם או עם בן/בת זוג ולא בחבורה. מה דעתכם? שירי

IC4

New member
בערך קשור

חשבתי לשאול אותכם whats ur idea of the best romance movie כלומר איזה סרט סיפור אהבה אהבתם או לא ממש אהבתם אבל לפחות הערכתם במידה מסוימת כי הוא לא היה קיטשי ומפגר בצורה קיטשית ומפגרת

אני...

ממש לא אוהבת סיפורי אהבה!!
אבל הסיפור אהבה שהכי אהבתי היה "יומנה של בריג´יט ג´ונס" שהסוף צפוי אבל לא ציפית שהיא תלך לבחור הזה או לבחור השני [מי שלא ראה את הסרט לא יבין].
חלום בהקיץ

GK_FF

New member
אני דווקא...

מאוד אוהב סיפוריי אהבה, ורומנטיקה ביכלל.... אבל רק כשהם ברקע של עלילה טובה, לא כשהם המרכז (כמו טלנובלות למשל), לדוגמא אם מישהו משחק בFF, מאוד אהבתי את הסיפור אהבה בין קלאוד ואייריס ואחר כך בין קלאוד לטיפה! זה ביכלל משחק טוב.... אבל לפורום קוראים סרטים אז - לשנות נושא... :)

אני אהבתי

את "החתונה של החבר שלי".. כי זה כל כך אמיתי.. זה סרט אהבה שפשוט מביא את הדברים כמו שהם.. וג´וליה רוברטס הייתה מדהימה (כמו תמיד)...והזדהתי איתה.. איזה בחורה לא?!

*ויקי*

New member
תגובה

אני מאווווווד אוהבת סרטים רומנטים אבל אני יותר אוהבת קומדיות רומנטיות. הקומדיה הרומנטית שהכי אהבתי הייתה אהםם...נראה לי ש "על בנים ועל בנות" זה הייה סרט ממש חמוד!

GK_FF

New member
הבעיה ב"קומדיות רומנטיות"....

או "קומדיות נעורים" זה שהם לא כלכך רציניים ברומנטיקה, זה סתם כזה "אוו אני מתאהב\ת!" "אופס גילית עליי משהו נורא!" "לא נורא האהבה תנצח!" ובדיחות שנונות ברקע (שנון = לאוו דווקא מצחיק), גם אני אוהב סרטים כאלה ( D: ) אבל רק ביגלל שהם מאוד קלילים וכייפים... לא ביגלל הרומנטיקה..... אני אוהב רומנטיקה רצינית יותר.... :\

IC4

New member
אתה מוזמן להדגים

לא דיברתי על סרטים לבני נוער בלבד וזה טיפה בעייתי לקטרג כי בני נוער רואים גם כל סרט שמבוגרים רואים אגב, שווה לראות את FINAL FANSTASY ? או שחוץ מגרפיקה מדהימה אין שם כלום ? (איזה שאלה רטורית לשאול אותך :) )

GK_FF

New member
well......

לא ראיתי את הסרט של FF, דיברתי על המשחק, על FF7, הרומנטיקה שם הייתה ממש טובה!!!! כל הסיפור היה מצוין!! ומה שכתבתי על "קומדיות נעורים" היה תשובה ל*ויקי*, ואני לא חושב שכל סרט למבודרים זה סרט לנוער... אז מה אם הם רואים אותו - לא אומר שהם מבינים אותו כמו מבוגרים.... יש סרטים קלילים ומטופשים במיוחד לבניי נוער.....

Chot

New member
לאו דווקא קומדיה רמנטית

"תקוות גדולות" היה סרט כל כך קסום בשבילי. ממש ממש אהבתי אותו. יש לו את הקיטצ´ המתייסר שלו, אבל הם עשו את זה בצורה נהדרת..

^nurv^

New member
Chasing Amy

יש עוד הרבה סרטים רומנטיים שממש אהבתי, אבל "לרדוף אחרי איימי" הוא סיפור אהבה לא קישטי, עם דיאלוגים ממש מצויינים, ומשחק אדיר. זה אחד מהסרטים של קווין סמית´ (זה שכתב וביים את דוגמה, מוכרים בלבד, עכברושי הקניונים). מאוד מומלץ. סרט רומנטי שהוא בהחלט קיטשי, שאהבתי זה "עכשיו ולתמיד" עם דרו בארימור. גם "נוטינג היל" סרט חמוד. בכלל...יש הרבה.

למעלה