למי שלא הצליח לקרוא
לכל מי שלא הצליח לקרוא את הודעתה של אפונית היא מצורפת כאן כהודעה רגילה עזרתכם מתבקשת. הי ערב טוב לכל החברים... טוב אחריייי בערך שבוע של מחשבות החלטתי לשבת ולספר לכולם את סיפורי הארוך והעצוב וכך זה מתחיל: יש לי בן שכרגע הוא בן 8 בידיוק בעוד שבוע . הבן שלי היה בגן טיפולי בעיקבות בעיות אלימות הוא היה שם שנה וחצי וכל הסיפור הקשה מתחיל בעצם בחופש הגדול בהגן לכיתה א´. הבת הקטנה שלי היתה מאושפזת בבית חולים היה לה דלקת ראות קשה מאש והיא היתה מאושפזת חודש שלם ורוב הזמן אני הייתי איתה והבן שלי היה אצל ההורים שלי כמובן לפי הבחירה שלו והיה לו ממש בסדר שם ובאותו היום שהיא הישתחררה מבית החולים היה אצלנו אסון במשפחה הבן שלי האחותי טבע בכינרת וזהו כאן מתחיל הבעיה הקשה שלנו אני הייתי אצל אחותי במשך שבוע שלם ביגלל האבל ולבן שלי היה מאד קשה להיות בבית בלי אמא שחודש שלם גם לא היינו ביחד ביגלל הבת שלי . טוב עברנו את התקופה הזאת והוא התחיל ללכת לבית הספר במשך שבועיים הכל היה בסדר הוא היתרגש מאד בקיצור רגיל כמו כל ילד שהולך לכיתה א´ ואז יום אחד הבן שלי ביקש מהמורה שלו ללכת לשרותים אבל היא לא ראתה מה הוא הכניס לכיס שלו והוא הלך לשרותים אבל הוא לא חזר הוא פשוט הלך לכיתה שלומדים שם טבע ופשוט דקר אוגר והבן שלי חזר לכיתה בוכה מאד וסיפר למורה מה קרה. ( הוא למד בבית ספר רגיל בכיתה קטנה ) והמורה רצה ליראות אם מה שהוא מספר נכון וכמובן שהוא לא שיקר ואז קראו לי ואמרו לי שבמשך שבוע אני יעזור לו ואני צריכה להיות איתו בבית הספר בכיתה איתו עד שיהיה לו יותר קל טוב עזבתי את המקום העבודה שלי והתחלתי ללכת איתו לבית הספר יום יום 5 שעות איתו בכיתה צמודה כמובן אליו, והשבוע הזה הפך להיות 5 וחצי חודשים עד שאמרתי די אני יותר לא מסוגלת לשבת בכיתה כל יום ואז הבן שלי קיבל בימקומי מורה צמודה אשר החליפה אותי בהכל אבל המצב לא היה בסדר כי הוא לא שיתף פעולה כמובן מה יותר טוב מאמא שיושבת איתו בכיתה? ובידיוק הוא חלה בשפעת והיה בבית שבוע ואחריי השבוע הוא לא היה מוכן ללכת לבית הספר ואישרו לי לקבל מורה הביתה כל יום שעה אחת טוב יותר טוב מכלום וכך ניגמרה לה השנה שהבן שלי בבית ללא מיסגרת ללא חברים רק עם אמא שלו וזהו . ועכשיו אני הספר קצת על התהליך הטיפולי שהוא קיבל, הוא התחיל ללכת לפסיכולוגית אשר פעמיים בשבוע לטיפול של שיחות כל פעם 45 דקות אבל לא היתה תיקשורת בינהם כי היא לא הבינה שבישביל לתקשר איתו צריך קודם לדעת לקבל אותו ולשחק איתו היא רצתה שהוא ישחק לבד והיא תיבחן אותו והוא כמובן לא שיתף פעולה היינו שם בערך 3 פגישות וזהו כך הפסקנו את הטיפול. הטיפול התרופתי קיבלנו הדרכה דרך טלפון + הוראות דרך פסיכאטר תרופות כמו : רטלין+ניולופטיל+דפאלט+ועוד כמה שאני לא זוכרת את השם. כמובן שאף אחד לא היה מוכן להחליף לו פסיכולוגית כי הם אמרו שלבן שלי אף אחד לא מתאים לטפל בו וזהו כך היה?? זהו מערכת החינוך אצלנו בעיר אמרו לנו שהשנה הוא יכנס לבית ספר לחינוך מיוחד אבל.. שכחתי לספר שעברנו עוד כמה פסיכולוגים אבל אף אחד לא היה מוכן לקבל אותו לטיפול כי המיקרה שלו היה קשה ו....? היתה לי שנה מאד קשה מעיפת עברתי תקופה נוראית אני ממש הרגשתי שאני על הפנים ץ טוב עכשיו אני חייבת להפסיק כאן אבל אני המשיך לספר לכם את סיפורי העצוב מחר המשך להשנה הנוכחית היותר מסובכת עם ים של בעיות קשות בייי לילה טוב אפונית.