הי.. התייעצתי איתכן

kerend

New member
הי.. התייעצתי איתכן

לפני זמן מה על מה ללבוש לחתונה וביקשתי המלצות של חנויות. בסוף תרתי רגליי בעזריאלי בדקתי כמה חנויות ובסוף נכנסתי ל"שרינה" ומצאתי משהו ממש נחמד.. ואפילו מסתיר את מה שצריך.. זה בגד בעצם מ- 2 חלקים. למטה זה אוברול שחור חלק ולמעלה עליונית שקופה ארוכה שמקדימה יש בד סטן צבעוני. חיפשתי משהו בצבע שחור אבל לא סתם שחור חלק כי זה די "משעמם".. אז ראיתי את זה ואמרתי לעצמי... יאללא נקנה.. למרות שזה ממש לא סגנון שאני הולכת איתו בד"כ אבל נו.. חתונה.. הגיע הזמן לנסות משהו שונה.. אז אני מצרפת תמונה של הבגד. חוו דעתכן..

בת אדם22

New member
תתחדשי

הבגד ממש יפה, תתחדשי ותהני בחתונה

Agalgala

New member
"כולי קנאה"......./images/Emo7.gif

אני יכולה לחלום להיכנס לבגד כזה. סחתיין עלייך, אחותי. תהני בחתונה, גל

kerend

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולכן !!!../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

תודה על היעוץ והתמיכה... אתן נפלאות !!!!

DREAM111

New member
תתחדשי תתחדשי תתחדשי

ממש מעניין. תאמרי לי השיפון מעל הוא שחור
ולפי התמונה לא ברור לי הוא נטול שרוולים או שזה עם שרוולים
אבל לפי מה שנראה בתמונה ממש מעניין ובאמת אני מניחה ששונה ממה שכל אחת מאיתנו רגילה ולכן זה יהיה מיוחד. תהני בחתונה ושיהיה ב

silvey

New member
קרן, בחירה נבונה מאוד../images/Emo45.gif

מכיוון שאלה שני חלקים ו....יפים, תוכלי לנצל אחרי האירוע ל"מיקס אנד מאטש" עם מה שיש בארון. החלק העליון כשיותר קר עם טריקו או גולף חם מתחת. מכנסיים צמודים או חצאית מתחת ועוד אפשרויותרבות. תיהני ותבלי

kerend

New member
וואי !! איזה כיף.. ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

באמת גם המוכרת אמרה לי בחנות (למרות שאני לרוב לא מאמינה למוכרות... כי יש להם אינטרס ברור...) אבל היא אמרה לי שאני יוכל להשתמש אח"כ למשל באוברול בנפרד כמו לשים עליו עליונית שונה קצרה יותר.. ארוכה יותר.. או ללבוש קרדיגן עם כפתורים מעל ולסגור אותו חלקית/ מלא וכל מיני קומבינציות.. לכן רציתי גם להראות לכן את זה כי אני ממש לא היה לי מושג מה מתאים לי כי אני לא לובשת דברים בסגנון הזה בד"כ.וזה גם ממש קליל ולא מרגישים את זה וזה טוב במיוחד בקיץ כשחם.. או לחתונה למשל, שאנחנו הולכות להשתולל בה הרבה..
מדדתי גם ב"אשה אשה" מכנס עם עליונית קצרה יחסית כזאת א-סימטרית שמשום מה היום באופנה - אבל זה ממש לא אני ולא מתאים לי לדעתי. ככה שראיתי את זה די נדלקתי והתלהבתי שמשהו קצת אלגנטי יותר נראה סביר עלי ולא משמין מידי..
העליונית היא בעצם שקופה רק שלא כ"כ רואים את זה טוב בתמונה וזה ללא שרוולים שזה גם עוד אתגר בשבילי... תודה רבה לכן... באמת עזרתן לי..

למעלה