הי הי :)

reut d

New member
הי הי :)

מהה המצצצבבב ח'ברה??? אני רעות מת ל אביב שמינסטית גאאאההה :) ואני גם כן הצתרפתי לא מזמן לפורום הזה והוא נניראה ממש אחלה אני אשמח שתשתפו אותי במחשבות שלכם ואני אשתף אותכם בשלי . שנה י"ב זו השנה האחרונה ! איזה הרגגשששה זה יאאאלללה זה כול כך מרגש ,פיתאום כו לדבר שאנחנו חווים הוא בפעם האחרונה פתאום כול דבר מקבל משמעות אחחרתת . ואיך לא בא שזה יגמרר ... רק השבוע חשבתי לי בלילה איך הזמן רץ ואנחנו גדלים ועוברים כול כך הרבה דברים ומעניין לאן כול אחד מאיתנו יתפתח ומה יהיה איתו .. ואם הוא ישאר בקשר ... אם מי אני יש אר בקשר... אני הייתי רוצה להשאר עם כווללם בקששרר אני מצידי להישאר השיגרת החיים הזאת לנצח ולא ליגדוול .. חחח הללואי שהי אפשר לא לגדול אההה.. אני מקווה שלכולנו יהיו חיים שיהיה קשה לישכוח שכשניסתכל עליהם לאחור נהיה עם פה פהור ממה שהספקנו לעשות , ממה שעשינו .. והכי חשוב שלא יהיה לנו חרטותתת ! אני כול הזמן חושבת על העבר והעתידד וזה פשוט נורא חייבים להתמקדד בהווה ורק בהוווה כי זה באמת הורס לחשוב כול הזמן עלל העבר והעתיד כמובן שצריך לקחת את העתיד בחשבון אבל היא אפשר יותר מדייי לחשוב עליוו ... אינ מתטערת אם הקריאה עייפפה אותכם פשוט רציתי לשפוך את המחשבות שלי החוצה ולשתף אותכם בהם ואניי מאחלת לכולנו שנה קללה ושיהיה לנו בהצללחחחה וננצור כול רגע מהשנה הזאת בזכרוננו לנצחח ..(נ.ב תצצלללממווו הרבה השנה איןןן , זה הזכרונות שלנו מהשנה הזזאתת שישארו לנו וו !!)

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נראה לי שכל מי שמגיע לשנה האחרונה בתיכון מתחיל להבהל והתחיל לחשוב מחשבות פילוסופיות על משמעות החיים בשעות הקטנות של הלילה. אני מודה - גם לי זה קרה, ויותר מפעם אחת. וזה לא ביקורת - תמשיכי לחשוב את כל המחשבות האלה שתארת, כי הן יקדמו אותך לעבר העתיד המפחיד והלא ידוע... אני מסכימה עם כל מה שאמרת, ומאחלת גם לך שנה טובה ומלאה בחוויות.

לא משו

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

אני סופרת את השניות לסיום יב' לא רוצה יותר,די הספיק לי 12 שנה גם אני לא חושבת שבעתיד אני ירצה להסתכל אחורה ולהיזכר בשנה הזו,

fresh mishmesh

New member
היי רעות...../images/Emo13.gif

אני גם חדשה בפורום, וגם אני שמיניסטית גאה
ות'אמת- גם אני חושבת ככה... שנה אחרונה... הכל בפעם האחרונה... פורים אחרון בבית ספר
, חלוקת תעודות אחרונה, בגרויות בפעם האחרונה (לפחות לחלקנו
) וזה כ"כ מבאס...
אבל מצד שני, אני מסתכלת על כל העניין מהזווית של לסיים את הלימודים. בהתחלה חשבתי- יואו, אני מעדיפה את בי"ס והלימודים על פני הצבא (
) והחיים האמיתיים (עבודה וכו'
), אבל עכשיו כשאני מסתכלת על מה שנעשה בבי"ס שלנו- אני כל כך שמחה שאני עוזבת את המקום המגעיל הזה
אייייכס... נעשה שם פשוט מגעיל מדקה לדקה...

ניצנוווש! ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

בטח אין לך מושג מי אני אז אני גם אשלח מסר..
תהני

ענת1986

New member
ברוכה השווהההה ../images/Emo24.gif

אצלנו, פרט לשינוי מי"א לי"ב, הכל אותו הדבר!
אותם תלמידים, אותו חדר כיתה, אותם מורים... הכל דומה וכלום לא השתנה אז נכון שכל דבר שאני עושה עכשיו הוא "האחרון", אבל אני רוצה גם להגיד על דבר שאני עושה אותו פעם ראשונה... מבינה? (צבא, רגילה, גימילים, נסיעה לחו"ל עם חבר, עבודה ראשונה, פיטורים ראשונים, ילד ראשון...
)

Law Ho

New member
ווווווואאאווווו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ילד ראשון...... -:D יש עוד זמןן..... ובלי קשר, סוף סוף עובדים לי האייקונים!!! וגם אני מממתתתת לסיים כבר את בצפר!!! איך אני מחכה כבר לאפריל.

heaven is here

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo13.gif

רעות וניצן!
אני שירה, שמיניסטית בדם (סתאאאם
) אני דווקא לא רוצה לסיים בית ספר (על אף שהוא בית ספר) כי תחסר לי המסגרת של לפגוש את כולם לפחות 8 שעות ביום, כל יום ואחרי הסיום מתגייסים ואז בכללל לא רואים אף אחד
ואזזז מתחילים החיים, וממה שאני רואה ביום יום אני ממש לא רוצה להתחיל אותם... בכל מקרה, מקווה שתהנו פה איתנו
ו... בהחלט שווה לזכור את הימים האלה. קחו
בדבש ממני שתהיה לכולנו שנה אחלה!

gloria23

New member
אני כבר לא יודעת מה אני רוצה כבר

לסיים י'ב לא לסיים, מצד אחד כמו שלא משו אמר באמת נמאס מהבצפר אבל מצד שני אני לא מפסיקה לחשוב על הצבא ואחר כך כל הדברים האלה, פתאום קופצים לי מחשבות לראש שבחיים לא חשבתי שאני יוציא אותן מהפה שלי: האם אני אתגעגע לבצפר ומה יהיה עם כל החברים. אני כבר לא יודעת מה לעשות כבר חודש ראשון עבר מאז הבצפר ופשוט בגלל הבגרויות המקוללות האלה זה עובר כל כך מהר. הלוואי ולא הייתי מפחדת כל כך לסיים את י'ב

לא משו

New member
אני בת!!!!

תחשבי על זה ככה, את תמיד תתגעגעי לעבר לגן, אחר כך ליסודי אחר כך לבית ספר, גם כשתסיימי צבא תתגעגעי לשם כל מה שנותר בסופו של דבר זה רק זכרונות אז תאספי הרבה מהם...

gloria23

New member
אופס! סליחה לא ידעתי שאת בת...

אבל חוצמזה לא ניראה לי שאני אתגעגע לצבא או לתיכון, אולי מי יודע? אבל הקטע שהם עוברים כל כך מהר (לפחות התיכון)... זה כאילו רק אתמול היה היום הראשון שלי בתיכון ואז פיתאום אני כבר באוקטובר בי'ב. אחר כך אני לא יודעת איך לאכול את זה מרוב שהזמן רץ לי, זה יותר הכוונה שלי, לא געגוע לכל המוסדות שצוינו כאן. נ.ב יש לי מבחן בתנ"ך מחר ואין לי כוח אליו....הצילו!

Stillwater

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מניחה שאני לא אתגעגע למוסד עצמו, אבל אני חושבת שאני בהחלט התגעגע לתקופה... כמו שעכשיו, אני לא מתגעגעת לבית הספר היסודי שלי, היה לי שם די נורא, אבל, אני מתגעגעת לתקופה.

למעלה