הי הי 
מהה המצצצבבב ח'ברה??? אני רעות מת ל אביב שמינסטית גאאאההה
ואני גם כן הצתרפתי לא מזמן לפורום הזה והוא נניראה ממש אחלה אני אשמח שתשתפו אותי במחשבות שלכם ואני אשתף אותכם בשלי . שנה י"ב זו השנה האחרונה ! איזה הרגגשששה זה יאאאלללה זה כול כך מרגש ,פיתאום כו לדבר שאנחנו חווים הוא בפעם האחרונה פתאום כול דבר מקבל משמעות אחחרתת . ואיך לא בא שזה יגמרר ... רק השבוע חשבתי לי בלילה איך הזמן רץ ואנחנו גדלים ועוברים כול כך הרבה דברים ומעניין לאן כול אחד מאיתנו יתפתח ומה יהיה איתו .. ואם הוא ישאר בקשר ... אם מי אני יש אר בקשר... אני הייתי רוצה להשאר עם כווללם בקששרר אני מצידי להישאר השיגרת החיים הזאת לנצח ולא ליגדוול .. חחח הללואי שהי אפשר לא לגדול אההה.. אני מקווה שלכולנו יהיו חיים שיהיה קשה לישכוח שכשניסתכל עליהם לאחור נהיה עם פה פהור ממה שהספקנו לעשות , ממה שעשינו .. והכי חשוב שלא יהיה לנו חרטותתת ! אני כול הזמן חושבת על העבר והעתידד וזה פשוט נורא חייבים להתמקדד בהווה ורק בהוווה כי זה באמת הורס לחשוב כול הזמן עלל העבר והעתיד כמובן שצריך לקחת את העתיד בחשבון אבל היא אפשר יותר מדייי לחשוב עליוו ... אינ מתטערת אם הקריאה עייפפה אותכם פשוט רציתי לשפוך את המחשבות שלי החוצה ולשתף אותכם בהם ואניי מאחלת לכולנו שנה קללה ושיהיה לנו בהצללחחחה וננצור כול רגע מהשנה הזאת בזכרוננו לנצחח ..(נ.ב תצצלללממווו הרבה השנה איןןן , זה הזכרונות שלנו מהשנה הזזאתת שישארו לנו וו !!)
מהה המצצצבבב ח'ברה??? אני רעות מת ל אביב שמינסטית גאאאההה