חדשה כאן... אני אומנם לא ראיתי עדיין את הסוד (מתכוונת לראות ממש בקורב) הייתי בשני סדנאות של אירגון הומניקישן, שכשאני קוראת כאן מאוד דומה למה שלמדתי בסדנא. אז אני מאוד מתחברת. ואגב יש למישהו אולי את הסרט מאיזור המרכז שיכול להלוות לי לצפייה??
כי אם כן, אז את מוזמנת לקפוץ לקחת אותו גלאל, עמוק בתוך שאלות כימיה הזויות. שאלה מס' 5. הספרייה הרפואית ביה"ס לרפואה. הדסה עין כרם. ירושלים. בהצלחה חוצמזה, שאסור לפרסם, אבל מסתובבים באינטרנט אתרים שאפשר לראות בהם את הסוד.
בא לי לראות את הסרט בסבבה בבית עם חברה אולי... עם אחותי... וי-ם זה לא במרכז... פעם אחרונה שביקרתי שם היה בטיול שנתי לפני 10 שנים בערך... אבל ממש תודה על האיכפתיות
ובלי קשר, אני מגיע לאיזור המרכז בחמישי. אני אמנם רק עובר שם עם הרכבת, אבל אם תרצי, אני יכול לצרוב לך את הסרט... בהצלחה גלאל. נ.ב: קיבלתי אתמול את הספר, נקרא אותו ונראה מה הוא אומר אחרי השרשור העצום של האנורקסיה...אני צריך לדקדק מאוד בקריאה
אתה תרד מהתחנה..... ווו...ניפגש רק לרגע קט... נאמר שלום נחליף דיסק מיד ליד.... ולפתע הכל יגמר. ממש עצוב האמת היא שקבעתי תוכניות (לא יכולתי להיתאפק... חייבת לבלות כמה שאפשר).... אז אולי בדואר?