הי הי

../images/Emo6.gif

רק אני רוצה להשתיק אותך בזה שאם כל הכבוד, עברתם את שטורם גראץ, ולא ניצחתם את צ´לסי, פארמה, לוקומוטיב, ואפילו את מילאן פעם אחת בקפריסין, ככה שגם עם שמעון היה נותן 3 גולים עצמיים מול מילאן בסן-סירו, אז ביג דיל, לפחות לא היינו מפסידים עם חמישייה
רוסו?כוסון?? הא! הצחקת אותי!
ותאמיני לי שאם יש מישהו כוסון, גם בקבוצה שאני שונאת, אין לי בעיה להגיד שהוא כוסון, אבל רוסו פשוט לא כזה.

דנדוש383

New member
../images/Emo151.gif

טוף, אז פיני בלילי כוסון
היחיד שאני יכולה להגיד שהוא חמוד זה עומרי אפק , ויש לו אופי דוחה! נכון- ליעד??? (היא ראתה אותו באוטו והוא היה מתלהב כמו נוד!

דנדוש383

New member
עוד משו../images/Emo151.gif

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח, ורוסו אתרוג(מה הקשר?-גם חכם וגם נחמד וגם חתיך הורססססס
)

סתמו סתמו!!!!! !!!!!!!!לקרוא ומהר!

תאמינו לי מכבי חיפה היא הקבוצה !! הכי בעולם!! וזין על כולם!!! הייתם מתים שמכבי ת"א או הפועל ת"א היו עושים גול.. ועוד לשוער הצרפתי המזוין הזה... לכו.. לכו...ראיתם את ההצלות של אוואט? ? הייתם מתים ששטראובר היה מציל כאלה בעיטות של ורון, או של גיגס, ונראה את אחד הבלמים הסטומים של מכבי ת"א מסתדרים על סילבסטר ואלון חרזי עשה את זה טוב מאוד!!!!! או שאדורם השתלט על בקהאם!! זין קבלו!! ימותו הקנאים!!תמצאו לי עוד קבוצה אחת עם נשמה כמו של חיפה!!! סו... כם דאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *לכל המעוניינים.... אני מופיעה על מחברת של מכבי חיפה!! כן כן.. מאחורה תמונה של האוהדים.. במשחק בקרייה..צילמו אותנו!! ובתור אוהדת שרופה.. ת-ר-ג-ע-ו!!! או קיי.... ומי שחושב אחרת שימור את זה לעצמו או שיוציא את זה בשירותים.. וזה כל מה שהיה לי להגיד!!!!

דנדוש אחותי! ! ! ! ! ! !! !! ! ! !

תאמיני לי מישהו היה צריך להכניס להם!! את רואה שתקו!! סו... פאק יו מנצ´סטר!!!!!!!!!!!!!!!

דנדוש383

New member
מנצ´סטר תמוטו!!!../images/Emo151.gif

איזה כיף לקלל אותם... אני אישית מעדיפה את אואן על בקהאם , אבל זה לא קשור...

לענט!!../images/Emo75.gif../images/Emo5.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif|תוכי../images/Emo5.gif

תרגעי!!!! עדיף 7 אלף אוהדים עם נשמה מאשר 60 אלף שיושבים כמו אהבלים ומוחאים כפיים כמו בטקס זיכרון!!!! אז מה אם דיוויד כוסון ויפה גם אני חושבת ככה... אבל לעזאזל!!!!!! דמאט!! פאק!!! מה זה קשור לכדורגל?????? רק אני רואה אדום אז אני מקבלת בחילה!!! סו... כם דאון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בשבילך:: "נה נה נה נה נה ... דיויד בקהאם בן זונה"""" "עולה עולה.. מכבי חיפה את הקבוצה שלי.. אימפריה.. עולה עולה מכבי חיפה ירוק ולבן הפועל טליבאן"!!!! "יוסי... אתה גדול.. לעולם אל תשכח לאן לחזור.. יהלום!!! *לכל המעוניינים.... אני מופיעה על מחברת של מכבי חיפה!! כן כן.. מאחורה תמונה של האוהדים.. במשחק בקרייה..צילמו אותנו!! ובתור אוהדת שרופה.. ת-ר-ג-ע-ו!!! או קיי.... ומי שחושב אחרת שימור את זה לעצמו או שיוציא את זה בשירותים.. וזה כל מה שהיה לי להגיד!!!!

ירוק עולה שירונת!!!!

את הולכת למשחקים וכאלה?? נוסעת לכל המדינה?? מעודכנת?? אני כן!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiptip4u

New member
ירוק עולה!!!!

הם צריכים לשים פה איזה רקע ירוק כזה- תעשו כבוד למכבי! וחוץמזה, מכבי שם פעם ראשונה... והם הבקיעו שניים... אז... משהו אחד: ירוק עולה! עולה עולהההההההההההההההההה! וחוץ מזה, ירוק יותר יפה מכחול, והשחקנםי שלהם כ-ולם (גם בקהאם) מכוערים, אבל לנו יש את רוסו
ואת העניים שלו ומה להם יש? בקהאם??? עם חברות המלפפונים שלו (ברוקולי???) כמה שצחקנו על זה במשחק... חבורות ´בקהאם´: ברוקולי, מלפפון, חסה (הסה?), בצל ירוק ו... מי לא???. אז שתקו ותהיו גאים בחיפה! (נו טוב בישראל בכלל... דמאט!) ולסיום: ירוק עולה... מסכימות איתי??? (אההה, ואומרים שבנות לא אוהבות כדורגל... שייתבישו!)

רוסו חתיך ובקהאם מכוער??

ילדה, איפה נפל המוח?? ו...למה להיות גאים בחיפה? כי היא הפסידה למנצ´סטר?? שיאאאאא אללללהההההההההה, אין אין, אף קבוצה ב-ע-ו-ל-ם לא יכולה להפסיד ככה למנצ´סטר, באמת כל הכבוד להם, תראו איזה השגים, שאני אמות.

למעלה