הי הי פורום

רזלה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifלחבצלת שלנו

באמת חסרת, גם בפורום וגם באילת... ורק רציתי לשאול אתכן/ם - אני היחידה שלא צופה בתחרות הזאת
(או בכל תכנית טלויזיה ...) - אני מרגישה כמו אנלפבתית.
יעל

tlingit

New member
גמני לא

ואין לי שום תובנות לגבי אופי או יכולת של אף רקדן או רקדנית
אני כן רואה מדי פעם, אבל אותי רק ריקודי הזוגות מעניינים אלא שגם מהם הרוב לא מלהיבים וכל ההיפ הופ הזה ממש לא מדבר אלי שנפתח מועדון?

גמני איתך, רזלה יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

הפסדתי כל כך הרבה תכניות בגלל... נו - עבודה, עבודה... טפו-טפו, שגם אם יוצא לי להיות בבית - אני שוכחת ומחמיצה...
ולתמרה החבצלת
האהובה, היקרה והמצחיקה
כמה טוף לשמוע את קולך. וויחאשת אותי מאוט מאוט מאוט מאוט

הי הי רזלה

אני לא חושבת שאת היחידה שלא צופה, אבל - "איך את לא צופה? נו, נו, נו בטוסיק. תוכנית ממש טובה, גם בגלל שהנושא כל כך קרוב ליבנו - ריקוד, תנועת הגוף, כוריאוגרפיה, משמעת, תחרותיות. וגם פשוט כייף לצפות בכל החברה האלה שפשוט כבשו את ליבי. אז הקיצר רזלה יקרה, עימדי בפינה.....

nofaritrit

New member
תמרה אהובה!

כיף לשמוע ממך! אני או טו טו יולדת..כניראה בנתניה הרחוקה (לניאדו) חיבוקים ונשיקות!

לנופרטיטי - מתי מתי?

דווקא בנתניה בחרת ללדת? נו שויין, לבית חולים לניאדו יש מחלקת יולדות ממש טובה, את יודעת בגלל כל הדתיות שמקיפות את בית החולים. איזה כייף, תתני צלצול ואבוא לבקר. אז שתהיה לך לידה קלה ונעימה והמון אהבה ממני תמרה

nofaritrit

New member
איזה מקסימה!

תודה רבה על העידוד. אני לוקחת שם מיילדת פרטית ודולה ושמעתי הרבה דברים טובים על הצוות. התאריך הרשמי הוא 19.2 אבל זה בטח יקרה אחרי..

tzurtzur

New member
נופריתרית

אני עוד זוכרת את ההסבר שלך על הגג של באלאדיה
שתהיה לך לידה קלה

למעלה